עבור לתוכן

האם הפעלתי חשמל סטטי בזכרונות?

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה היום פתחתי את המארז כי להוציא את הכבל חשמל של הסי די רום

ובדרך אמרתי נראה אם הזיכרון חם, נגעתי בו והרגשתי חישמול קל (הספק לא היה מחובר לחשמל), האם הפעלתי חשמל סטטי על הזכרון? כי לא פירקתי חשמל סטטי לפני.... וואי אני מפחד

פורסם

יכול להיות, אנחנו לא היינו שם ולא הרגשנו כלום אז אנחנו לא יכולים לנחש

אם זה כל כך מטריד אותך אפילו שהמחשב עדיין עובד

אתה יכול להריץ MEMTEST ולראות אם הזכרונות במצד תקין ולא נפגמו

(חיפוש המושג "memtest" בפורום יתן לך גם לינקים וגם הוראות הפעלה שנרשמו כאן יותר מפעם אחת)

ודרך אגב תקרא את חוקי הפורום, הגובה המקסימלי לחתימה זה 100 פיקסלים ::)

פורסם
  • מחבר

פאק

המחשב עובד, אבל נגיד עכשיו שיחקתי באיזה משחק ובאמצע זה קרס למסך שחור ולא נתן שום אראור אז עשיתי ריסט

פורסם

דאטצ'י, חכול להיות שזה זה, חוץ מזה תערוך את החתימה שלך בבקשה, ממש יפה אבל אסור כזה גודל...

ובלי קשר: איך אני יודע כמה פיקסלים זה תמונה?

פורסם

פאק

המחשב עובד, אבל נגיד עכשיו שיחקתי באיזה משחק ובאמצע זה קרס למסך שחור ולא נתן שום אראור אז עשיתי ריסט

תריץ memtest.

פורסם

דאטצ'י, חכול להיות שזה זה, חוץ מזה תערוך את החתימה שלך בבקשה, ממש יפה אבל אסור כזה גודל...

ובלי קשר: איך אני יודע כמה פיקסלים זה תמונה?

אתה אומר לו שאסור חתימה כזאת? תראה את שלך :lol:

ובקשר לנושא,אם הזיכרון שלך עובד כרגיל אז אני לא חושב שיש סיבה לחשוש.

אני קיבלתי שמל סטטי מהארד דיסק המון פעמים והוא פועל מצויין.

פורסם

דיסקים קשיחים וכוננים אופטים פחות רגישים לחשמל סטטי ונראה לי שהסיבה העיקרית לזה, שרוב הרכיבים הרגישים נמצאים בפנים מוגנים פחות או יותר

לאומת זאת למעבד וזכרונות חשמל סטטי זה עניין שיכול להיות קריטי... וגם לרכיבים על הלוח אם..

פורסם
  • מחבר

טוב הרצתי MEMTEST86 ולמזלי אין אראורים (הרצתי רק ל11 דקות).

בכל מקרה, אתמול אני חושב שהייתי שפן ניסויים, כל חלק שנגעתי אתמול במחשב קיבלתי זרם(אפילו בחלק האחורי של המארז שאמור לפרק את הזרם), במיוחד מהסי די רום שאחרי זה היה לי הלם נפשי :D תרתי משמע.

בכל מקרה פעם הבאה אני ינסה לא לגעת בכלום....

פורסם

יש ימים כאלה, לא יודע אם זה קשור למזג אוויר או משהו, אבל יש ימים שבאמת אתה "טעון" וגם מהטלויזיה אתה מתחשמל

אבל!! יכול להיות, שהארקה של הספק לא מתפקדת כראוי, זה יכול להיות בעיה בספק או בכבל, לחבר שלי היה את זה, וכל מקום שנגענו בו קיבלנו מכות קטנות

בדרך כלל זה משילדת המארז וחלקים שמחוברים אליה (כמו סידיז) אבל לא מזכרונות...

אם זה ממשיך כדאי שתבדוק את זה לעומק

פורסם

זה שאתה מקבל זרם מהמארז זה טוב, זה אומר שפרקת את הזרם על האדמה במקום על איזה רכיב. המהדרין מחברים כבל בין אחד הכבלים השחורים שיוצאים מהספק לבין היד שלהם, אבל אותם צריך לכלוא כי זה מוגזם... מספיק לגעת במארז לפני שאתה עושה משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים