פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים שלום לכולםאני מתלבט בין creative nomad jukeboxmodel:zen xtra 40/60 gborI riverדגמיםh300/h140אני רוצה להמין שני מכשירים לארץ.......מאיפה בכמה מה כדאיתודה מראש לכל אלה שיעזרו לי[
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים תסביר את עצמך ... אתה רוצה להזמין גם Creative וגם Iriver ?או אחד מין הדגם של החברת שהצגת ?
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים אני מאמין שהוא מתלבט ביין הקרייטיב לריבר, ושהוא יגיע להחלטה איזה עדיף.הוא יזמין 2 מזה שנבחר, כנראה לו ולחבר או משהו כזה.
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר תודה לכל מי שהגיב....דבר ראשוןCarter,,,,,,,הבין אותיולשאלה של Masterה zen nxבא ב 30/20GBאני צריך לא פחות מ40
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר מישו.....מכיר? יודע?כאילו.....יש כל כך הרבה דברים חשובים שצריך לשים לב אליהם.....כמה זה שולח לכל אוזנייה..........כמה הבטריה מחזיקה.....מה מקבלים......אחריות.....כדאיות....קראתי המון.....ואנ'לא יודע איך לצאת מזה......אני בקרוב טס.....וכולי לא יודע מה להזמין.....וכן.....זה לי ולחבר.....ונפלא שיש מקום כזה באינטרנט שאפשר להתייעץ בו
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים האחריות ב ZEN מגיעה ל90 יוםבנגנים של Iriver זה מגיע ל 90db ובנגני ה ZEN מגיע ל 97 db ה NX לא מומלץ .. (הרבה יותר ישן וסתם יקר ) הבטרייה בZEN מגיעה ל14 שעות של שמיעה רצופה הבטריה ב IHP מגיעה ל16 שעות של שמיעה רצופה האחריות ב IHP היא לשנה (מתייחס לדגם 120 )
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר קחו לינקיםIriver[u]H140 http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=H140H340 http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=H340Nomad Jukeboxzen xtra 40/60 GBhttp://uk.europe.creative.com/estore/product.asp?prod=541יש גם של 40
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים אני הייתי קונה את הנגן של קרייטיב בגרסה של ה60 גיגה כי הוא עולה פחות מהאייריבר , איכות סאונד מדהימה, זמן סוללה ארוך וכי אני עוד חודש קונה כ זה
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים הiRiver עדיף. דבר ראשון הוא יחסית עמיד הוא קטן בגודלו ומשקלו יש לו רדיו FM ממשק מאוד נוח מבחינת אירגון השירים השלט מציג 4 שורות שזה גם מאוד נוח כדי לראות איזה שיר מתנגן יש לו מפענח mp3 פנימי יש לו יכולת הקלטה האיכות קול שלו מעולה (אם לא ההכי טובה) בגלל זה גם המחיר בהתאם גם לדעתי הוא היחיד שבאמת מתחרה ב iPod *בחלקים מסויימים בעולם זה נחשב חילול קודש להזכיר iriver עם nomad באותו משפט
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים חחח תאמין לי שכל אדם עם שכל בראש ייקח את הNOMAD בגלל שהיחס של מקום\מחיר הרבה יותר משתלם מהIRIVER ומי בכלל צריך שלט ? היה לי כבר נגן עם שלט ותאמין לי זה בלאגן של חוטים וממש מעצבן... הוא גם יפה יותר מהאייריבר והבטריה שלו עובדת 14 שעות (אין לי מושג כמה באייריבר?)
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים אם אין לך שימוש בפונקציות בH300 קח H140הפונקציה הכי שימושית בH300 זה הUSB HOSTשאתה יכול לחבר SD, DISK ON KEY ומה לאיריבר ולעתיק מאחד לשני קבצים
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר שוב שלום.........החלטתי ....קניתי.....h340 משו משו של מכשירניתקלתי בכל מיני דברים קטנים שעדיין לא ראיתי להם הסבר כאן.....בכל הפורום.......אם מישו יוכל לעזור או שניתקל בזה אני אודה לא מאוד......ליפני שאני הולך ועושה צעקות בבאגלמשל: כשהמכשיר ריק לגמרי מחומר אין לי 40 ג' פנוי.....רק 38.....למה מה קרה.........גם ככה אני לחוץ במקום
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר שוב שלום.........החלטתי ....קניתי.....h340 משו משו של מכשירניתקלתי בכל מיני דברים קטנים שעדיין לא ראיתי להם הסבר כאן.....בכל הפורום.......אם מישו יוכל לעזור או שניתקל בזה אני אודה לא מאוד......ליפני שאני הולך ועושה צעקות בבאגלמשל: כשהמכשיר ריק לגמרי מחומר אין לי 40 ג' פנוי.....רק 38.....למה מה קרה.........גם ככה אני לחוץ במקום
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מערכת קבצים של FAT32 זה כמו שאתה קונה הארדיסק של 40 וכתוב לך בקיבולת שלו 38
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.