פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אני יודע שמדובר פה במודינג רציני.השאלה היא האם זה אפשרי ואם כן אז תנו לי רעיונותאיזה צ'יפים לקנות, לאן להלחים, וכו'הדגם הוא Sharp CD-BK137W
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים כן ובלי בעיות גם ! תראה את המדריך להכנת מפזל לחיבור ה אןדיאו שישנו בתחרות ותעבוד לפיו , פשוט כאשר תעביר ל AUX בסטריאו תיהיה לך האפשרות להעביר בין ערוץ 1 לערוץ 2 . זה ממש ממש פשוט !
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים חחחחח כן ואללה..ראיתי את זה ועצרתי שניה לחשוב איך אפשר לעשות את זה..וחשבתי על מפצל אבל לא מצאתי דרך לעביר בניהם..כן דרך טובה..תשתמש בה גם זה מדריך ממש ממש טוב
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים פעם גם לי היתה מערכת ללא AUX ורציתי לחבר אליה את המחשב כך שאני ישמע דרכה את המחשב... עשיתי פשוט ככה חיברתי את המחשב ליציאת המיקרופון של המערכת כיוונתי טיפה את העוצמה של המיקרופון במערכת וזהו... אומנם האיכות לא כמו יציאת AUX אבל זה סבבה
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים פעם גם לי היתה מערכת ללא AUX ורציתי לחבר אליה את המחשב כך שאני ישמע דרכה את המחשב... עשיתי פשוט ככה חיברתי את המחשב ליציאת המיקרופון של המערכת כיוונתי טיפה את העוצמה של המיקרופון במערכת וזהו... אומנם האיכות לא כמו יציאת AUX אבל זה סבבה זה די באסה זה ערוץ מונו
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים כן ובלי בעיות גם ! תראה את המדריך להכנת מפזל לחיבור ה אןדיאו שישנו בתחרות ותעבוד לפיו , פשוט כאשר תעביר ל AUX בסטריאו תיהיה לך האפשרות להעביר בין ערוץ 1 לערוץ 2 . זה ממש ממש פשוט ! על מה אתה מדבר?אין אפשרות להוסיף כניסת AUX למערכת שאין לה.האפשרות היחידה שעוד איכשהו תשמע טוב זה לקנות כזאת קלטת כמו שמשתמשים ברכב ולחבר אותה לכרטיס קול.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים אמממממ הוא לא ציין שאין לו . הוא שאל איך להוסיף אז חשבתי שיש לו כבר אחת והוא רוצה עוד אחת
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים בטופיק כתוב בפירוש - "האם אפשר להוסיף יציאת AUX למערכת סטיראו [glow=red,2,300]שאין לה[/glow] ???"
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים אמממממ אמממממממ , נו טוב , לא שמתי לב פשוט הרבה דבריפם טובים יש בראש שזה מפריע לריכוז ובלה בלה לא משנה
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים האפשרות היחידה שעוד איכשהו תשמע טוב זה לקנות כזאת קלטת כמו שמשתמשים ברכב ולחבר אותה לכרטיס קול.אבל לאן אתה מחבר את מה שאמור להתחבר למצת?
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים שניה משהו פה לא ברור לי אתה מתכוות ליציאת AUX או כניסת AUX זה שתיי דברים שונים לגמריייציאה זה שטויות לעשות שלא ניראה לי שיש בכלל טעם לזה פשוט תשתמש ביציאה של אוזניותכניסה זה כבר סיפור אחר
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים מה קשור אוזניות?אין לי במערכת AUX אני רוצה לחבר את המחשבאתה לא יכול לחבר לאוזניות כי ביציאה של האוזניות אמורת להכנס אוזניות לא מחשבאו כל התקן אחרמישהו אמר פה שפאשר אם הקלטת הזו של הרדיו טייפ השאלה היא מה עושים אם מה שמתחבר למצת? לא מחברים? לא צריך אותו בכלל? או שמבצעים חיבור כלשהו?עריכה: בסדר הסתדרתי הכבל שמתחבר למצת זה כבר שמתחבר לדיסקמן ואין בו צורךחיברתי רק את הקסטה וזה פועל.
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים נו אז זה לא יציאה של AUX זה כניסה מין ההגיון החיבור במחשב יהיה היציאה ובמערכת זה הכנסיה
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים CASIOMAN דיי ניראה לי שזה דיי ברור מה רוצים פההוא רוצה לשמוע את המחשב במערכתעכשיו בקשר לקסטה אין שום מצת בקסטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יש מצת מתי שאתה מחבר את הדיסקמן לרכב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.