עבור לתוכן

מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה?

Featured Replies

פורסם

קניתי אותו כי יש לי לוח בלי כניסת agp והתקציב שלי דל מה גם שאין כמעט כרטיסי pci בשוק במחיר סביר

שיוו איזה סטלן אני שכחתי לרשום...

http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT98LNA

פורסם

והכרטיס הוא?

פורסם

GEFORCE MX4000 128MB DDR DVI & TV Out (PCI)

פורסם
  • מחבר

אני יודע איזה כרטיס זה פשוט אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו????

פורסם

מעאפן לגמרי, פחות או יותר כמו הג'יפורס4 הרגיל.. לא מגיע לביצועים אפילו של ה FX5200 עם 64BIT

חבל על הכסף, המטרה שלו זה רק לאופיס אינטרנט וכולי.. משחקים הוא לא יסחוב

עריכה: עכשיו שאני מסתכל, זה כרטיס ל PCI שזה בכלל מצב בקנטים, אני חושב שגם ריוה טי אן טי (AGP) יעקוף אותו, משחקים ישנים הוא גם בקושי יסחוב, ואולי יקרטע גם בסרטים

עריכה2: מה בעצם מטרת התארד אתה כותב שכבר קנית אותו, אתה אמור לראות בעצמך עד כמה שהוא צולע

ולמה אין לך יציאת AGP? יש לך כרטיס און בורד? ואם כן, אז למה קנית את ה MX4000 הוא לא נותן שיפור משמעותי מול האון בורד... ::)

פורסם
  • מחבר

שמע אני מצליח לשחק משחקים של לפניי שנתיים שלוש עם כרטיס מובנה מסריח של sis!!!!!!!!

אז אתה אומר לי שהגיפורס 4000 לא יהיה הרבה הרבה יותר טוב ממה שיש עכשיו??

כי לפי מה שרשום באתר זה עם 256 ביט ואני יודע שזה pci אבל עדיין...

אין מצב ש riva tnt יותר טוב ממנו!!!

אבל עוד לא קיבלתי אותו ואין לי כניסת agp בלוח מה אני יעשה עשיתי טעות שקניתי לוח כזה

פורסם

אני אומר לך בפירוש שכן, ריוה טי אן טי שפועל על סלוט AGP יעבוד טוב יותר מכרטיס ג'יפורס4 על PCI...

יש לי ניסיון עם כרטיסי PCI ותאמין לי שהוא לא יועיל לך בכלום

המלצה שלי תבטל את הקניה אם זה אפשרי, תשאר עם הSIS עד שתחליף לוח, שום כרטיס PCI לא יתן לך כלום

פורסם

רוחב הפס של ה- PCI במקרה הטוב הוא עשירית מרוחב הפס ש- AGP מסוגל לספק....

פורסם

איזה לוח אם יש לך?

עוד לא ראיתי לוח אם בלי יציאת AGP חוץ מלוחות אם של Pentium 1.

פורסם

יש לא מעט לוחות אם עם כרטיס און בורד (בדרך כלל מבוסס צ'יפ של אינטל\סיס וכולי..) שמגיע ללא AGP , בזמן האחרון גם הלוחות עם הכ.מסך און בורד מגיעים עם AGP לאפשרויות שדרוג.. אבל זה לא היה ככה פעם :)

בכל מקרה אין לו ברירה אלה לקנות לוח חדש, שום כרטיס מסך PCI לא יתן לו כלום..

וכדרך אגב גם אם זה היה AGP עדיין MX4000 כרטיס מאוד מאוד חלש שלא היה מריץ לך כמעט שום משחק...

פורסם
  • מחבר

איזה לוח אם יש לך?

עוד לא ראיתי לוח אם בלי יציאת AGP חוץ מלוחות אם של Pentium 1.

יש לי לוח של ecs אבל נראה לי גם שהמעבד דיורון הוא מובנה עליו מה שאומר שאפילו לוח אני כנראה לא יוכל להחליף אז אני כנראה יחכה חצי שנה ויקנה מחשב באמת טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים