פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים הגזמת קצת!!!אני אני אחורר אותו סתם ועוד את הדלת!חחחח מארז חדש לא חבל?!?!הנה לינד שלוhttp://www.a-top.com/zalien/zalien.htmlכבר יש לי 3 מאווררים2 למטה שמכניסים1 מאחורה שמוציוןאני רוצה לעשות 1 למטה בתחתית שיכניסהגזמתי? ממש לא! כולה עוד 2 מאווררים.אל תעשה אחד בתחתית הוא לא יועיל בשום דבר!!!!!!!תעשה בגג זה מאוד יעזור!!!ודרך אגב לא ראיתי בדיוק איפה יש לך 2 מאווררים?
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים זהו גם אני מסתכל יש לך 120ממ אחד מקדימה שמכניס אוויר להרדיסקים, לא יודע עד כמה הוא תורם לסירקולציה כי הכלוב מסובב עוד 120ממ אחד מאחורה שמוציא אוויר אין לי מושג מה לאזעזל קיבלת : כל מקרה אם לא היה חלון מעוצב הייתי ממליץ על מה ש PB הציע, מאוד עוזר מאוד חכם, אבל חבל על הדלת.. אז תעשה אחד בגג וגמרנו
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר יש יש לי 2...תחלס מה שני תחננתי לעשות זה...להוסיף אחד בתחתית ולהשים אחד 80 מ"מ בספק שיכניס אוויר מהמארז לספק במקום שאני אעשה סתם חור בגג...אגב אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להכניס לפה תמונה ישרה בלי קישור לאתר אני אודה לו...אני רוצה להראות לכם את המארז איך הוא ניראה אצלי.אני כבר נסיתי להכניס תמונה...לחצתי על האייקון של "הכנס תמונה" והוספתי את הכתובת של התמונה וכשלחצתי על שמור ראו את הכתובת ולא את התמונה...אז תסבירו בבקשה איך אני עושה זאתתודה!
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים *ת'כלס *שאני *תכננתי *לשיםלמה אתה לא מקשיב לנו? נראה לך שסתם אנחנו אומרים לך שהכיח טוב בשבילך עכשיו זה מאורר מוציא בגג? אין לי סיבה לאמר את זה סתם! תאמין לי זה הכי טוב בשבילך...כמה פעמים אתה צריך שיגידו לך שמאוורר בתחתית לא מועיל??אל תשים מאוורר בספק זה סתם יוסיף לאוויר שבמארז! המטרה היא להוציא את האוויר החם ולא להכניס עוד ועוד אוויר.אם כבר אתה רוצה לשים עוד 2 מאווררים אז תשים כמו שאמרתי את ה100 בגג (ועל זה אין אפילו ויכוח) ואת ה80 אתה לא צריך לדעתי אם כבר יש לך 2 שמכניסים...אז יספיק לך אחד למעלה וזהו!
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר אני מקשיב לכם, אבל אני לא רוצה לחורר אותו סתם כי זה מארז דנדש!!! אני שם פה כמהתמונות להראות לך איך הוא בדיוק ניראה... זה איך שהוא אמו להראות כמו שהוא צריך עם המאווררים שלו...אבל אני כבר העיפתי אותם ושמתי אחרים לבינתיים אני בכל זאת חושב שאם אני אשים אחד בתחתית שיכניס ואחד אשים בספק שיוציא אוויר מהמארז ויכניס לספק זה יהיה אותו דבר כמו שאמרת...מה ההבדל אם אני אשים אותו בגג או מאחורי הספק?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אם תדאג לו להגבהה נורמלית תוכל לעשות את מה שתכננת (מאורר אחד למטה ואחד בספק) שמור על יציאה מהירה של אוויר בספק שהוא לא "יחנק" ולא ישאב מספיק אוויר בשביל לקרר תמקוםעוד דבר חשוב ששחכת זה לצלם את המארז מאחורה, ליד החיבורים של הלוח אם (בשביל לראות את הגריל של המאורר)מה עוד.. אמממלהעלות תמונה אתה לוחץ מתחת לתיבת הטקסט "האפשרויות נוספות" ואז צרף קובץ - BROWSE, נפתח סייר קבצים אתה בוחר את התמונה ומעלהאתה יכול לעשות עריכה להודעה ולהעלות עוד תמונה במקום לפתוח כמה הודעות ברצף (:
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר אתה כתבת את ההודעה בזמן שהעלתי את התמונות....דפדף לעמוד הקודם ותראה את התמונות שמור על יציאה מהירה של אוויר בספק שהוא לא "יחנק" ולא ישאב מספיק אוויר בשביל לקרר תמקוםלמה הכוונה??
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים הכוונה היא, שאם המאורר שמכניס אוויר לספק יהיה מאורר טובאבל המאורר שמוציא אויר מהספק יהיה מאורר חלשההוצאת אוויר מהמארז החוצה, לא תיהיה מהירהאז חשוב שתשמור על שני המאוררים (:וכן, ראיתי את התמונותאז ככה הגריל של המאורר מצויין אין סיבה להוריד אותו הכל בסדר שישאר ככה (זה שמאחורה)זה שמקדימה קצת חוסם את הכניסת אוויר מכוון המטרה בחורים הקטנים זה לחסום אבק, בגלל זה מומלץ לחבר שם מאוררים חזקים שיתמודדו עם הגריל המובנהמבחינת חיבור מאורר לספק כוח זה אפשרי וזה יתרום, לא יהיה אפקטיבי בול כמו מאורר בגג שמוציא ישר את האוויר החוצה בלי להסתמך על הספק כוח, אבל בכל זאת זה יתרום וזה אפשרי
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר אני הוצאתי את הגרילים והמאווררים מכניסים אוויר הרבה הרבה יותר טוב!!!! יש לי כמה תמונות שצילמתי... אחד הקדמי ועוד כמה של הקדמי שיושב בצד, תראה איך הוא בנוי... זה קודם כל הקדמי... אגב אני יכול להשים שם גם מאוורר 120 מ"מ...וחשבתי לעשות שם מין חור בגריל כדי שיכנס יותר אוויר אלה כבר תמונות של המאוורר השני...80 מ"מ הגריל הצדדי מקדימה כשהוא עם החלק שם המארז בקושי מכניס משהו...וכשהוא בלי זה הוא מכניס טוב מאוד!!! חשבתי גם לחתוך את החלק הזה של המארז...מה אתה מציעה?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים גם אפשרי להוריד את פסי שאיבה על הדלת, אבל קח בחשבון שאם אתה מתחיל לחתוך יותר מידי המאורר חשוף, אתה לא תרצה להגיע למצב שאפשר לדחוף אצבעות למאורר מהצדאז שים איזה גריל או שלא תפתח את כל החורים אלא רק חלקמבחינת הגריל המובנה שצמוד למאורר (לא הפסים פסים על הדלת) באמת חכם להוריד אותואבל! קח בחשבון שלא תוכל לעשות עיגול גדול אלא תצטרך לעבור על פי העיצוב, שזה מזכיר צורת פלוס, בשביל לא להוריד את החורים למאורר 80ממ במידה וכן תחליט לחבר ביום מן הימים (:בקיצור ולעניין תוריד כמה שיותר מהגרילים של המאוררים המכניסים, אבל תחשוב בהיגיון לפני כל פעולה, שלא תהרוס או תפגע בצורה בלתי הפיכה במארזבהצלחה (:ודרך אגב אם באמת תחבר מקדימה 120ממ במקום 80ממ (אחרי שתוריד את הגריל, לא עם הגריל המעאפן הזה) זה יהיה ממש טובכי ה120ממ מאוד שקטים וזורקים הרבה יותר אוויר במצב נורמליאל תמהר לחורר את התחתית אם עדיין לא עשית את זה, לאחר פתיחה של שני הגרילים למאוררים המכניסים, והוספת מאורר לספק כוח.. תבדוק אם הטמפרטורות השתנו לטובה או שעדיין יש צורך במאורר רצפה (:
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים כמו שהחברה אומרים הספק יהרס מהר וגם עם הוא יהרס הסיכוים שהמערכת תיפול ותהרס (עם אני לא טועה ) אז קנה ספק טוב למשל של tt 410 ואט טוביעם ביותר וגם קנה מאוררים על לדים כך תחסוך כסף אחי
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים כמו שהחברה אומרים הספק יהרס מהר וגם עם הוא יהרס הסיכוים שהמערכת תיפול ותהרס (עם אני לא טועה ) אז קנה ספק טוב למשל של tt 410 ואט טוביעם ביותר וגם קנה מאוררים על לדים כך תחסוך כסף אחי שאלה אחת... איך הגעת למסקנה הזאת?שום ספק לא יהרס... גם אם תשים לו 5 מאווררים וריאובאס ותאורה ועוד כמה דברים קטנים הוא לא יהרס כל כך מהר אלא אם כן אתה תוסיף לו מאורר ולא תוסיף כמו שצריך ואז יכול להגרם קצר שיכול לקחת איתו את הספק ובדרך עוד מספר רכיבים...אבל תהיה בטוח שאם אתה לא נוגע בספק ואתה רק מחבר לו דברים הוא לא יהרס לך...
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר חברה אין לכם מה לדאוג...אני מחבר את כל המאווררים והקטודה לספק אחר!ככה אני אהיה בטוח שהכל טוב!אבל השאלה היא איך אני יכול לעשות ככה שכשאני מדליק את המחשב הוא יכול להדליק אוטומטית את הספק השני?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אם.... זה קצת בעיה... אתה צריך לחשוף את הכבל של החשמל... שם אתה תראה 3 חוטים ותבדוק מה מתחבר לאיזה פין בספק ופשוט תחשוף אותם ואז תלחים לכל אחד מהם חוט ואת הקצוות השניים של החוטים תלחים לספק השני שלך של הקטודות והכל.. או שאפשר לארגן קומבינה שהספק יעבוד עם חשמל בלי להתחבר למחשב אבל זה אומר שתצטרך עוד כבל.בכל מקרה שכחתי לאמר שחוץ מכל זה יש בספק חיבור מלבני כזה די גדול שמתחבר ללוח אם... שם ליד הקליפס תסתכל איפה יש חוט ירוק.אחרי שמצאת תעביר חוט בין הירוק הזה לאחד מהשחורים הסמוכים לו. או שאתה יכול להוציא את המחבר, לחתוך את כל החוטים ואז להשאיר רק את השחור והירוק ולהלחים ביניהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.