פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים שלום לכולםשיחקתי לתומי במחשק Warhammer 40,000ואז פתאום יש לי מסך כחול עכשיו עשיתי ריסט וקיבלתי אחרי כמה זמן שעלה לי הוינדוס הודעת שיגעההנה היאוזה המחשב ככה הזיכרון והOC עובדים ליאולי יש פה טעות אני לא יודע תגידו לי אתם מה לעשות המפרט שלי רשום למטה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר חברה סורי שאני עושה את אבל אני לא נוהג להקפיץ פשוט אף אחד לא ענה לי וזה ממש חשוב ליוההודעה שלי ירדה כבר לסוף הדף השניאז חברה בבקשה אני צריך את העזרה שלכם??
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר סבבבה אחי תודה אני ינסהאבל תגיד אמרו לי שזה יכול להיות קשור לדרוירים של הכרטיס מסך שלישזה הקטליסט 4.9 ויש לי ראדון 9800 פרועכשיו בדריור ישנה אופציה שנקרת SMARTGARTושם ישנה אפשרויות של AGP יענו המהירות שלווהיא כמו שצריך עכשיו מתחת לזה ישנה אפשרויות של ה PCIאחי שנקראת PCI WritePCI Readאת שנהם אני בטלתי זה יכול להיות שזה זה אחי?כי עד עכשיו זה היה דלוק אם הAGPעכשיו רק האפציות של הAGP דלוקותאז שאלתי היא כזאות האם זה אמור להיות ככה והם לעוד מישהו יכול להיות שזה זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.