עבור לתוכן

לונגהורן ושאר גרסאות בטא

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

רציתי לשאול מס' שאלות.

1. מהי ההפצה (הבילד) האחרון של ה"לונגהורן" אם מישהו ניסה להתקין ויכול לספר על התוכנה אני אשמח.

2. שמעתי שישנה גרסאת בטא להורדה של האקספלורר הבא, האם מישהו מכיר לינק ?

3. האם ללונגהורן יש אתר עדכוני תוכנה (למרות שזאת בטא)

4. בהקשר קצת שונה האם ניתן לקנות דרך חנויות מכוונות של מדיה פלייר סרטים בפורמט WMVHD (רזולוצייה גבוהה מאוד) ?

תודה ושנה טובה :)

פורסם

דבר ראשון הבילד האחרון של לונגהורן זה 4074 ואני נסיתי אותו וזה נחמד ל3-4 שעות ואז לחזור לXP או 2000 הותיקים :)

עכשיו דבר בקשר לאקספלורר אני לא מודע לכך כי לא פורסמה שום ידיעה למיטב ידעתי בקשר לבטא חדשה אלא אם זה ווארז שאסור לדון בו בפורום זה

ללונגהורן יש אתר עדכונים אבל זה לא מעדכן לך את הבילד זה WINDOWS UPDATE 5 עדכוני אבטחה וכו' כמו שהיה בWHISTLER

ולשאלה האחרונה אני לא יודע לענות ;)

פורסם
  • מחבר

האקספלורר זה לא ווארז :) זה שחרור בטא שכמובן לא מופץ לקהל הרחב אבל גם לונגהורן לא נכון ? :P

אני קראתי מספר מאמרים על הבטא הזאת ובמיוחד על עניין האופצייה של שולחן עבודה תלת מימדי .... קשה להסביר את זה מילולית אבל זה נראה ממש נחמד עם המון אופציות חדשות למשתמש. סתם מסקרנות (כמו כל גולש ממוצע באתר) אני רוצה לנסות, אז מישהו מכיר ?

ואגב לא סיפרת למה נפטרת מהלונגהורן לאחר 4 שעות ?

לי יש פנטיום 3 להתעלל בו ככה שלי זה לא יפריע :)

פורסם

אני נפטרתי מהלונגהורן אחריי 20 יום

סתם מרגש קצת בהתחלה אבל הוא לא תומך ברבה דברים

פורסם

אני נפטרתי ממנו כי הוא פשוט היה חרא

היו בו המון באגים ונפילות וכל מיני דברים לא תמכו בו

ובמחשב הישן שלי בפנטיום 4 עם 256 מגה בייט ראם הוא בקושי היה זז

אז לא כדי לך לנסות אפילו בפנטיום 3 כי הוא לא יזוז לך

צריך מינימום 512 ראם לגירסה הזאת

פורסם

היי! אל תשכחו שזה יוצא רק ב2006! וחוץ מזה, זו רק גרסת בטא! ציפיתם שמשהו של מיקרוסופט שלא בשוק לפחות שנה יעבוד טוב? ;D

פורסם

זה לא בטא, זה עדיין אלפא (=הרבה לפני).

לגבי IE, הגרסה האחרונה של SP1 היא 6.0.2800.1106. ה-IE של לונגהורן נראה טוב, אבל כמו שאמרו לפני, לא שווה להתקין את זה, אלא למטרת ניסוי.

פורסם

אפשר להשיג את האקספלורר את לונגהורן בנפרד מהלונגהורן ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים