עבור לתוכן

ב-1300 ש"ח, יש מתחרה ל-Cannon A75?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני יודע שבפורום הזה ואחרים תמיד ממליצים (בסכום שיש לי) על Cannon A75. רציתי לדעת האם בתקציב הזה קיימות מצלמות יותר טובות, כי הרי יש הרבה חברות מעולות כמו אולימפוס וניקון.

כלומר אני די נעול על המצלמה הזו, אבל סה"כ אני לא מבין יותר מדי במצלמות ולפני שאני מוציא סכום כזה שהוא רציני בשבילי, אני רוצה להיות בטוח שאני עושה את ההחלטה הכי טובה.

תודה רבה, יותם

:silly:

עריכה: שכחתי להוסיף - האם בשבילי, כלצם חובב למטרות ביתיות, לא תספיק ה-A60? כי לפי מה שהבנתי פחות מגהפיקסלים משפיע על גודל התמונה שאפשר לצלם ולא על האיכות... אשמח לתשובה

פורסם

כמות המגה-פיקסלים היא אכן לא משמעותית... היא בעיקר משפיעה על הגודל שבו אתה יכול להדפיס את התמונה (רזולוציה של מסך היא נמוכה יחסית לדוגמה אני כרגע מסתכל על 1024*768 פיקסלים - 0.7 מגה פיקסל) אם תמתח את הרזולוציה יותר זה לא יהיה משמעותי.

יש לאולימפוס וניקון מצלמות מצוינות גם כן - אולימפוס מתמחה בעיקר בדגמי ULTRA-ZOOM, ולגבי השאלה הראשונה אם אתה מוסיף כ-150 ש"ח לתקציב (ועוד תוספת לכרטיס זיכרון מדגם יקר יותר) - הc740 היא דגם מצוין.

לניקון יש דגמים במסגרת התקציב, אך הם מתמחים בעיקר בפלח שוק היקר של החובבנים (תקציב מעל 2500 ש"ח)

בקיצור, לדעתי תלך על ה-A75 אם אין לך את התקציב הנוסף, אם יש לך ואתה רוצה להנות מזום אופטי של X10 הייתי ממליץ לך לשקול את ה-C740

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה ועוד שלוש שאלות:

1)מה זום אופטי נותן לי?

2)האם 2 מגהפיסקסל (למשל A60) מספיקים כדי לפתח תמונות סטנדרטיות, ובאיכות מעולה?

3)שוב כדי להיות בטוח: אין מצב שאני מוסיף יותר כסף ממה שיש לי עכשיו,אז האם ה-A75 היא הקנייה הטובה ביותר?

שוב תודה :xyxthumbs:

עריכה: ה- C740 נחדשה הכי זולה שראיתי עולה 1,900, לא בא בחשבון :)

פורסם

לדעתי היא הכי מושלמת שנכנסת לתקציב שלך.

גם מציעה מסך גדול 1.8'', עיצוב נוח יותר וכפתורים ומצבי צילום חדשים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה, ומה עם שאלות 1 ו-2? ;D

בכל מקרה נראה לי שאני אקנה את ה-A75 אבל הייתי יכול להסתפק גם ב-A60, לכן חשוב לי לדעת

פורסם

אוקיי תודה ועוד שלוש שאלות:

1)מה זום אופטי נותן לי?

2)האם 2 מגהפיסקסל (למשל A60) מספיקים כדי לפתח תמונות סטנדרטיות, ובאיכות מעולה?

3)שוב כדי להיות בטוח: אין מצב שאני מוסיף יותר כסף ממה שיש לי עכשיו,אז האם ה-A75 היא הקנייה הטובה ביותר?

שוב תודה :xyxthumbs:

עריכה: ה- C740 נחדשה הכי זולה שראיתי עולה 1,900, לא בא בחשבון :)

1. זום אופטי נותן לך אפשרות הקרבה, ככל שהזום יותר גדול, אתה רואה יותר קרוב, ויש לך את האפשרות לצלם למרחקים.

2. ה2 מגהפיקסל של הA60 בהחלט מספיק לגודל תמונות סטנדרטי.

פורסם

אין ספק שקנון הם מהיצרנים הטובים יותר, והחיישן שלהם כבר עבר הרבה מצלמות ומאוד מוצלח...

אני בטוח שאם תקנה את ה-A75 לא תתחרט!

תתחדש!

פורסם

1600X1200 - גודל מאוד גבולי בפיתוח תמונות, אם אתה כבר משקיע במצלמה דיגיטלית תלך על ה-A75.

כמו שדני אמר, מצלמה טובה עם אפשרויות רבות, עיצוב נוח, מסך גדול יחסית, אחלה איכות... אתה תהנה ממנה,

וגם תיהיה לך אפשרות להדפיס תמונות באיכות טובה...

;)

פורסם

סתם שתדע אבל היא נמכרת כבר ב 1220 שח אם אני זוכר נכון...

יניב

פורסם

ב-Camera.co.il ה-A75 עולה 1226ש"ח לחברי המועדון (הרשמה קצרה ובחינם).

לגבי החנות עצמה אין לי מושג לא התנסיתי איתם.

פורסם

בcamera eilat היא נמכרת ב1099...

פורסם

Chevy, אשמח לשמוע בבקשה, במה בדיוק ה A80 טובה יותר מה A85, מלבד השינויים הפיזיים שידועים לרובינו.

תודה.  8)

פורסם

לפי מה שהבנתי זה לא היא יותר טובה אלא שפשוט ה85 לא שווה את ההפרש בכסף

פורסם

ככל הנראה, אבל העניין הוא שה A80 הופכת בקרוב להיות Discontinued Model, אני מאמין שיש לכך הצדקה, או שלאו דווקא... בדיוק כמו הפאשלה של קנון עם ה G3, מצלמה כ"כ איכותית (אם לא האיכותית ביותר של קנון אי-פעם), הופסק ייצורה לטובת ה G5 המוצלחת הרבה פחות, עכשיו כל שנותר הוא להמתין ליכולותיה של ה G6.

עד מתי צעירים בשיווק של קנון יעלוזו?...

קיצר, Chevy, אני עדיין ממתין לתשובה מבוססת.

פורסם

A80 לעומת ה-A85:

- מסך מסתובב ב-A80 אמנם "רק" 1.5'', לעומת מסך קבוע ב-A85 גדול יותר 1.8''

- החיישן של ה-A80 גדול יותר 1/1.8'' לעומת ה-A85 שמשתמשת באותו חיישן כמו ה-A75 קטן יותר 1/2.7''.

- העדשה על ה-A85 רחבה מעט יותר 35mm לעומת 38mm ב-A80.

- וידאו: ב-A80 אפשר רק עד 320x240 כאשר ב-A85 ניתן לצלם ב-640x480.

- משקל: ה-A80 שוקלת 250 גרם לעומת ה-A85 ששוקלת פחות (בגלל המסך ככל הנראה) 200 גרם. (ללא סוללות וכרטיס - גוף בלבד)

- צילום רצוף: ה-A80 מצלמת יותר תמונות בשנייה

High-speed: Approx. 2.4 shots/sec.

Normal: Approx. 1.6 shots/sec.

לעומת ה-A85 -

Approx. 1.5 shots/sec. up to 8 frames

(Large/Fine mode, LCD monitor off)

- אופציית ה-PictBridge, שמאפשרת הדפסה ישירה למדפסת (זניח מעט כי לא הרבה משתמשים בזה)

- עיצוב, שינויים קלים פה ושם...לא ממש "רציני"

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים