פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים היי , יש לי בעיה מרגיזה מאז שהתקנתי את הווינודס לפני כמה ימים. ניסיתי להפעיל את Refreshclock ופשוט שום דבר לא קורה , כאילו לא לחצתי על האייקון בכלל.. אותו דבר עם התוכנה all seeing eye ואני בטוח שזה יקרה בעוד תוכנות , למרות שלא ניסיתי עדיין. יש לציין שהאיסיקיו והמסנגר כן עובדים. בכל מקרה , הורדתי גירסא נוספת של התוכנות שלא עובדות , ואז אחרי ההתקנה , הפעלה ראשונה זה עובד. אני מפעיל את המחשב מחדש , או מחכה כמה שעות , ושוב פעם הלינק לא עובד , וצריך לעשות install מההתחלה. זה כאילו שכל פעם שאני רוצה לשחק במשחק מסויים דרך ה all seeing eye אני צריך להתקין את התוכנה מחדש.. זה דיי מעיק יש למישהו רעיונות?
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים Sp2 מותקן? מתי זה התחיל? תחשוב מתי זה התחיל ומה התקנת ליפני זה..כמו כן תנסה ליסרוק ל וירוסים,Spy,טרואיאנים וכאלה,עם תוכנות Spybot - Search & Destroy,Ad-Aware SE Personal,Ace Utilities
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר התקנתי את רוב התוכנות האלו לא ממש עזר.ולא יכול להצביע בדיוק מתי זה התחיל.התקנתי ווינדוס חדש , על הרד דיסק חדש כולה לפני שבוע.ורק שלשום התקנתי את הת וכנות האלו , וזה פשוט ככה מאז...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.