עבור לתוכן

צה דעתכם על המפרט הבא...

Featured Replies

פורסם

תנו חוות דעת,אני ממש לפני קנייה. תודה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

נראה טוב ,אבל כדאי להוסיף עוד 512 זכרון

פורסם

לדעתי כדאי לך לחכות לירידת מחירים שייתכן שתתרחש בקרוב (חודש-חודשיים) ותוזיל כנראה את מחיר כ.המסך ב-700-800 שקל. דבר שיאפשר לך לקנות באותו מחיר עוד סטיק של 512 מגה זיכרון (חיוני למדי למשחקים כבדים מאוד כמו DOOM3 וכאלו שייצאו בעתיד) ולקנות את ה-3200 במקום ה-3000.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך על כל מילה,אבל עוד חודש חודשיים יצא משהוא חדש יותר ואז יגידו לי לחכות שוב פעם חודש חודשיים

פורסם

צודק ב 100%.

אחלה מפרט - תתחדש!

רק הייתי מחליף אולי את הזיכרון ל OCZ כי ל TWINMOS יש קצ תבעיות תאימות עם AMD...(או שזה היה רק ל NF2? בכל מקרה לא הייתי לוקח את הסיכון...)

פורסם

לדעתי כדאי לך לחכות לירידת מחירים שייתכן שתתרחש בקרוב (חודש-חודשיים) ותוזיל כנראה את מחיר כ.המסך ב-700-800 שקל.

מה אתה מגד עתידות איך הגעת לזה ???

הירידת מחירים שאתה מתאר דרסטית מאוד ולא מציאותית

באשר לבעיות אם TWINMOS זה היה רק בNFORCE2 עד כמה שאני יודע

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא,שאולי קצת הגזמתי עם הכרטיס מסך והייתי צריך להסתפק ב READON 9800 PRO עם 128 MB.

פורסם

לדעתי אם התקציב שלך עדיף GEFORCE 6800 רגיל ועוד 512 זכרון

פורסם
  • מחבר

אני מבין בזה שאתה מבטל את האפשרות לקנות כרטיס זול יותר (9800 PRO) ולהשקיע כמעט 1800 שקל ב6800?

פורסם

הכרטיס נמצא כבר 3 חודשים בשוק.  סביר להניח, לפי מה שקרה בעבר, שהוא יירד מתישהו בקרוב במחיר.  בכל מקרה, להוציא 2600 על כרטיס-מסך זה קצת יותר מדי לטעמי.

ה-9800P של MSI מאוד זול עכשיו.  1230 ב-KSP, בלי שום קאצ'. (חוץ מזה שהתשלום הוא למזומן, בכרטיס אשראי יש תוספת.  אבל הכרטיס בסדר גמור ומשתלם מאוד במחיר הזה.)

פורסם

נכון מתישהו הוא ירד במחיר ,אבל 700-800 זה מוגזם ולא נראה לי שזה יהיה עוד חודש/חודשיים

אני מבין בזה שאתה מבטל את האפשרות לקנות כרטיס זול יותר (9800 PRO) ולהשקיע כמעט 1800 שקל ב6800?

אם אתה גיימר רציני אז שווה להשקיע בזה כל כך הרבה,והתקציב שלך מאפשר זאת

פורסם
  • מחבר

אני לא גיימר רציני,אבל אני מצפה שמשחקים כמו DOOM3 או כל מה שיצא בקרוב יעבוד לי בצורה נורמלית לחלוטין.

פורסם

בשביל שיעבוד נורמלי בהחלט מספיק 9800PRO, תוסיף עוד סטיק 512 ואת העודף תשמור לך "לעת צרה"...

פורסם

DOOM3 וגם משחקים אחרים יעבדו יותר טוב אם GEFORCE 6800 ,אתה יכול להסתפק בR9800 PRO אבל חבל לקנות R9800 PRO אם תקציב כזה גדול

פורסם

מפרט יפה, הייתי מוסיף עוד זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים