פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים שלום,האם אתם יודעים איכן ניתן לקנות Led Holder בסגנון של התמונות המצורפות ?רצוי מקום בישראל.תודה.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אני קניתי כאלה בארה"ב בradio shackבישראל לא ראיתי כאלו.. אבל ראיתי שחורים מפלסטיק
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים כמו שנאמר כאן אתה יכול לקנות ברדיושאק. יש להם שם מלא סוגים וצבעים: http://www.radioshack.com/search.asp?find=led+holder&site=search&SRC=1 בארץ יש רק כאלו והם עולים שקל כל אחד:
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים ברחוב הרצל בחיפה דיי התחלה של הרחוב יש כאלההייתי לפני איזה שבוע בחנות וראיתינראה לי קוראים לחנות "או פי"
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים ממ הנה תמונה של מה שאני קניתי ברדיו שק כנראה שיש גם באריהב.. אז ברגע שיהיה לי זמן אני אזמין ממשם 6 ואשנה את הפאן באס שלי זה איך שהם נראים מותקנים (אגב מישהו יודע איפה אנ יקונה 2 מתגים שטוחים? כמו שאתם רואים יש לי רק 4 וחסרים לי 2 אז קימבנתי משהו מהארץ \= השטוחים מרדיושק)
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר www.radioshack.comיקר מאוד שםלד מסכן עולה דולר ומשהו והלד הולדר עולה למעלה מ 2 דולר.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים היו ראיתי בהרהיב..תכתוב בחיפוש לד ותראה יש שם מחזיק לד מניקל משהו כזה..וזה מה שאתה צריך לא סמתי לב כמה הוא עולה אבל אני חושב בסביבות 5 שקל לכל אחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.