עבור לתוכן

ALBATRON gforce fx 6800 Vs ALBATRON gforce 6800 GT

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה MSI? בגלל OC?

כולם ממליצים לי כאן בפורום MSI אבל לא נראה לי שMSI היא חברה משהו? אני טועה?

• תגובות 41
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Giga-Byte היא חברה גרועה לכרטיסי מסך, כל הזמן המאוררים שלה מפסיקים לעבוד אחרי חודש חודשיים של עבודה.

מה אתה מזיין תשכל?!

יש לי כרטיס מסך של GIGA-BYTE כבר חצי שנה ואין אף תקלה...

טבכל מקרה יש לי 3 שנים אחריות אז אני יכול לממש אותה בכל רגע אז תפסיק ללכלך...

פורסם

לי איו שום ניסיון עם Giga-Byte אבל כבר היו הרבה פעמים שראיתי אנשים פה בפורום שקנו כרטיס של Giga-Byte והוא אחרי כמה חודשים התקלקל.

אולי היו להם בעיות עם כמה דגמים אבל חוץ מזה לפי הניסיון שלי איתה או יותר נכון של חבר שלי היא חברה זולה.

Master Gal- אין לך מה לדאוג, MSI חברה טובה ואתה אמור לקבל 3 שנים אחריות אז ככה שבכלל אין לך מה לדאוג.

פורסם

לי איו שום ניסיון עם Giga-Byte אבל כבר היו הרבה פעמים שראיתי אנשים פה בפורום שקנו כרטיס של Giga-Byte והוא אחרי כמה חודשים התקלקל.

אולי היו להם בעיות עם כמה דגמים אבל חוץ מזה לפי הניסיון שלי איתה או יותר נכון של חבר שלי היא חברה זולה.

Master Gal- אין לך מה לדאוג, MSI חברה טובה ואתה אמור לקבל 3 שנים אחריות אז ככה שבכלל אין לך מה לדאוג.

מה פתאום!!!

אני מדבר איתך שמישהו שמוכר מלא מחשבים אמר לי ללכת על GIGA-BYTE!!!

ואם היא כל כך דפוקה,

אז למה היבואן העיקרי של חלקי המחשבים בארץ (שמספר לשמיר מחשבים בין היתר) מיבא רק כרטיסים של GIGA-BYTE ושל PALIT?!

אז בבקשה תסתום את הפה שלך ותשב בשקט ולא ללכלך כל כך הרבה...

פורסם

קודם כל אתה ממש צריך להירגע.

אף אחד לא לכלך עליך, אני אמרתי את מה שאני חושב ומה שידוע לי על Giga-Byte. אם אתה מתעצבן ממה שאני אומר זאת בעיה שלך, אני לא לכלכתי עליך אישית ולא אמרתי שום דבר שאמור לפגוע בך.

אני לא אמרתי שהיא דפוקה, אמרתי שהיא זולה, יש הבדל גדול.

"אז למה היבואן העיקרי של חלקי המחשבים בארץ (שמספר לשמיר מחשבים בין היתר) מיבא רק כרטיסים של GIGA-BYTE ושל PALIT?!"

פעם קראת את ההצעות מחיר למחשבים בטלוויזיה, אינטנרנט (ואללה וכו...) ועיתונים, הם בד"כ מוכרים R9200 ו- Fx5200 שזה מה שבן אדם פשוט שלא מבין כל כך במחשבים יקנה כי זה מה שיגידו לו לקנות כי זה מה שהיבואן מביא בכמויות.

חס וחלילה אני לא אומר שמה שאתה קנית לא טוב אבל הצעתי ל- Master Gal לא לקנות ועדיף ללכת על משהו בטוח מכיוון שב- Giga Byte כבר התגלו כמה בעיות.

ואני מציע לך לשמור על רמה גבוה שאתה מדבר כי אתה רק התגובה הקודמת שכתבת (השורה האחרונה) רק גורמת לדרדור הרמה בפורום.

פורסם

מה פתאום!!!

אני מדבר איתך שמישהו שמוכר מלא מחשבים אמר לי ללכת על GIGA-BYTE!!!

ואם היא כל כך דפוקה,

אז למה היבואן העיקרי של חלקי המחשבים בארץ (שמספר לשמיר מחשבים בין היתר) מיבא רק כרטיסים של GIGA-BYTE ושל PALIT?!

אז בבקשה תסתום את הפה שלך ותשב בשקט ולא ללכלך כל כך הרבה...

לכרטיסי המסך של גיגה בייט יש נטיה ידועה למות אחרי שנה, ועוד מליון ואחת בעיות עם הקירור. בלוחות אם גיגה בייט טובה, וזה שמישהו שמוכר מחשבים אמר לך ללכת על זה, זה אומר שזה נכון? גיגה בייט חברה יקרה, ומוכרת, לכן רוב "מוכרי המחשבים" אוהבים לעבוד איתה כי היא מותג, זה לא אומר שאין לה בעיות. גם אייבורי יגידו לך שMSI זאת החברה הכי טובה שיש, ביינתיים נתגלו פגמים בלוחות ובכרטיסי המסך שלה. דרך אגב KSP הורידה את ה6800NU של MSI מהמכירה, כיוון שהתגלתה כמות נכבדת של כרטיסים פגומים במשלוח שהם קיבלו.

פורסם

כדרך אגב, MSI הפסיקו עם היצור של כרטיסי 9800P עם ליבה 360 ומה שיש לאייבורי

הם כרטיסים עם ליבה 350

פורסם
  • מחבר

Irlupo אחי, כולנו כאן בשביל לעזור אחד לשני, זה שאחד אומר שהחברה הזאת יותר טובה והשני אומר שזאת יותר,לא צריכה להביא למצב של קללות.

GIGABYTE היא חברה מצויינת,המפרט הראשון שרציתי לכץמסך היה שלה,אבל אחרי מחקר קטן שלי הרבה אנשים לא המליצו לי עליה רק בגלל בעיית הקירור.

יכול להיות שכולם טועים,אבל שווה ולבדוק על כרטיסים אחרים כמו MSI לדוגמא.

ההודעה שכתובה לפני:

כדרך אגב, MSI הפסיקו עם היצור של כרטיסי 9800P עם ליבה 360 ומה שיש לאייבורי

הם כרטיסים עם ליבה 350

קצת מבלבלת אותי מה זה ליבה 360/350 מה יותר טוב.

נמאס לי כל פעם שאני סגור על משהו, מישהו מחדש לי...

פורסם

R360 היא הליבה של 9800XT... שאומר ביצועים ממש ממש קצת יותר טובים ופונטציאל אוברקלוק יותר טוב. (גם הקירור של MSI הוא טוב יחסית)

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה,זה לא משהו רציני.

פורסם

DOGMA ג'יגהבייט מייצרת את ה- X800's בין הכי טובים, נורא נורא זולים וקלוקרים מצוינים.

ה- PRO VIVO בא עם בדיוק אותו סינק של XTPE לדוגמה..

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי,תוכל להסביר יותר בפשטות מה ניסית להגיד פה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים