עבור לתוכן

Philips 17 inch LCD Monitor

Featured Replies

פורסם

חברים יקרים...

אני עומד בפני קניית מוניטור חדש.

קיבלתי הצעת מחיר מאוד מפתה  למסך של פיליפס 170B5CS

http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?fhquery=fh_secondid%3D170b5cs_27_us_consumer%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fen_US%2Fcategories%3Ccatalog_us_consumer%2Fcategories%3Cmonitors_pc_peripherals_gr_us_consumer%2Fcategories%3Clcd_monitors_ca_us_consumer%26&productId=170B5CS_27_US_CONSUMER&activeCategory=MONITORS_PC_PERIPHERALS_GR_US_CONSUMER&fredhopperpage=detail.jsp&language=en&country=US&catalogType=CONSUMER&proxybuster=BPY22BTEZGHB3J0RMRESHQFHKFSEKI5P

(קישור לפרטים נוספים על המסך.. :silly: )

אני לא מבין גדול במסכי LCD אבל על מסכי פילפס עוד לשמעתי יותר מידי תגובות..

אם מישהו התנסה בו, או יכול להפנות אותי לביקורת באינטרנט אני אודה.

פורסם

טוב אז קודם כל כשאתה אומר לנו הצעה מפתה רצוי שתנקוב אם אפשר במחיר על מנת שנדע למה אתה מתכוון ושנוכל גם לאשר לך עד כמה היא מפתה.

עכשיו לגבי המסך לכשעצמו הוא לא רע בכלל למרות שכיום יש כבר מסכים עם זמני תגובה של 12ms ואילו שלך כמו שלי הוא 16ms .

המסך  סביר להניח משתמש בפנל של LG-Philips שהם אחלה.

Philips לכשעצמה חברה לא רעה בכלל בתחום מסכי המחשב.

לסיכום תומר לנו בבקשה בכמה הציעו לך אותו עלמנת שנוכל לומר לך האם זה כדאי? האם זה משתלם? ואם לא שנוכל להציע לך מסך משתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקי הציעו לי את זה בערך ב-2000 שקל אולי טיפה פחות.

מישהו יודע איך המסך הזה במשחקים \ סרטים ?

אתה יכול להמליץ אולי באותו זמן על איזה מסך 12MS ?

פורסם
  • מחבר

טוב לא ממש עניתם לי אז הלכתי וחקרתי קצת...

בכל אופן ראיתי כמה מסכים בעלי 12MS בניהם סמסונג 172X שאני לא בטוח כמו הוא זהה ל-172T שמוכרים בארץ ?! ועוד שני מסכים של Benq

אז רציתי לדעת האם המסך של פיליפס בהרבה פחות טוב מה- 12MS של Benq  או סמסונג ...?

מכיוון שהמחיר שלהם בחנויות הוא פחות או יותר זהה ואת הפיליפס אני יכול לקבל בהנחה יחסית משעותית

בכל אופן כמה זה באמת נורא לשחק ולראות סרטים על המסכים האלה ?

אז אני צריך קצת עזרה פה... אם התנסתם עם המסכים האלה או שיש לכם מסכים אחרים מומלצים

תנו קצת טיפים, תרשמו דעות..

תודה.

פורסם

16mS זה לא רע, אבל אם אתה מתכוון להשתמש בו למשחקים עדיף כמובן 12mS (זה לא משנה לדברים כמו גלישה באינטרנט או יישומים משרדיים).

אבל תצפה לקפיצה משמעותית במחיר בשביל זה.

יש למסך הזה D-Sub וגם DVI שזה לטעמי חשוב מאוד, תקפיד על הענין הזה (DVI נותן איכות טובה יותר אבל רצויי שיהיה גם D-SUB כי לך תדע מתי תרצה לחבר אותו למחשב שאין לו יציאת DVI).

פורסם
  • מחבר

תשמע התקציב שלי עוד לא סגור... אני מעדיף עכשיו להשקיע קצת כסף ולא להתקע אם איזה חרא שהCRT הנוכחי שלי בן 7 שנים יאכל אותו בלי מלח :)

בכל אופן איזה מסך 12MS היית ממליץ בהנחה שאני הולך לשחק איתו ולראות סרטים..?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני גם מחפש לקנות צג באותה קטגוריה.

צמצמתי נכון לעכשיו את הבחירה לשלוש אפשרויות:

Philips 170b5

ViewSonic VG712s

Iiyama E431s

מבין שלושתם, לאיאמה יש הרבה ממליצים, ויש סקירות. הוא נותן 16ms.

הוויוסוניק נותן 12ms אבל לא מצאתי לו אפילו לא סקירה אחת או ממליץ.

פיליפס נראה נחמד חיצונית, והוא זול בחמש מאות שקל מהאחרים. זה משמעותי - חמישית מחיר.

הדרישות שלי הן DVI חובה ולכל היותר 16ms. כמו כן - לפחות 2 ביקורות טכניות רציניות.

היום ראיתי את הפיליפס אצל היבואן, והוא הראה לי גם מסך אחר של פיליפס, 170X. אין לו DVI, אז פסלתי אותו די מהר,

אבל אז הוא הראה לי תכונה אחרת שיש למסך. זה נקרא LightFrame, וזה ייחודי לפיליפס.

בלחיצה על כפתור במסך, המסך משנה את הגדרות הבהירות והניגודיות, ונותן פתאום תאורה חזקה למסך.

הרעיון הוא שזה מעולה לראות סרטים, בצגים שבדרך כלל חשוכים מדי, עם ניגודיות לא מספקת.

זה מעניין. אני מניח שאם הייתי מוצא צג שלהם עם התכונה הזו וגם DVI הייתי מתלהב יותר.

פורסם

הקצפה נוספת.

Souless ההודעה שלך הופרדה - היא באמת לא קשורה ישירות לנושא, אין טעם שתפורסם כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים