פורסם 2002 באפריל 3023 שנים נכנסתי לביוס וראיתי משהו מוזר (בשבילי) יכולתי לשנות את המהירות של המעבד (נראה לי) יכולתי להעלות למהירות ממש מעולותיש לי מעבד amd 1100 athlon ולוח אם abit kt7a בעיה שניהמשהוווווווו סופר מוזר המחשב שלי מזה scsi שאין לי בניסיונות למחוק אותו דרך הxp הוא חזר שוב ושוב(היה לי scsi בעבר במחשב וכמובן שהוצאתי אותו)בעיה שלישיתיש לי מחשב מאוד טוב amd athlon 1100לוח אם abit kt7a raidהארד דיסק ibm 30g rpm7200 זיכרון 2563 מאוורים להארד דיסק ולצערי אחד מת (אולי הבעיה)cd-rom asus 50xyamaha 16*10*40live value 128מארז full towergeforce2 mx400 32כרטיס רשת 10/100וכמובן windows איכס פי[glow=red, 2, 300]עכשיו לבעיה[/glow] המחשב נתקע לי כל 10 דקות לשתי דקות וחצי מה לא עשיתי פירמטתי התקנתי מחדש את הוינדוסאין לי שטויות במחשב עשיתי בדיקת וירוסים לא מצאתי ועדיין הוא נתקעעעעעעעעעעעעעיכול להיות שבגלל מאוורר אחד דפוק וקטן המחשב שלי נתקע כל הזמן(ד"א שידרגתי את הביוס בהמלצת החברה)
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים 1. זה שיש אפשרויות כאלה זה לא אומ ר כלום, השאלה היא האם המחשב יציב בהמהרה.2. win on cd מתקינה איזה דרייבר סקזי, אין לי מושג למה.
פורסם 2002 במאי 123 שנים מחבר אין לי win on cd אני משתמש ב nero וגם אחרי פירמוט ושאין תוכנות בכלל חוץ מהוינדוס איכס פיעדיין מופיע לי scsi האם יכול להיות שההארד דיסק שלי מותאם לscsi ובגלל זה מזהה אותו ככה?
פורסם 2002 במאי 123 שנים אין לי שטויות במחשב עשיתי בדיקת וירוסים לא מצאתי ועדיין הוא נתקעעעעעעעעעעעעעיכול להיות שבגלל מאוורר אחד דפוק וקטן המחשב שלי נתקע כל הזמן(ד"א שידרגתי את הביוס בהמלצת החברה)האפשרות הראשונה נקראית אוברקלוק...והבעייה היא אולי בזכרון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.