עבור לתוכן

6600GT Vs. 6800

Featured Replies

פורסם

אהלן...

מה יותר טוב 6600 GT או 6800 רגיל?

תודהה מראש

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני חושב ש6600 ג'י טי יותר זול...אני הייתי בוחר בו כי יחס הביצועים:מחיר גדול יותר,אמנם יש לו 8 צינורות לעומת 12 של אחיו הגדול שהצגת אבל הוא כרטיס חזק מאוד...במקומך הייתי הולך עליו אבל אין כמו הx800 XT PE שלי שמגיע עוד פחות משבועיים[תתחדש].

בכל מקרה האמת שהייתי מחכה לx700 אבל אני יודע שעוד יחפשו לצוד אותי בגלל זה...(לעיניך בלבד ;))

פורסם

שה6600GT יגיע לארץ , אם הוא יעלה סביבות ה1500-1400שקל , זה יהיה שווה , אבל אם ההבדל בינו לבין ה6800 יהיה בסביבות ה200-150שקל , אז כבר שווה להוסיף ל6800 , כי אני רואה שברזולוציות גבוהות ובחלק מהמשחקים הוא יותר טוב , ואפשרויות האוברקלוק והמודינג שלו יותר טובות(פתיחת צינורות , ליבה חזקה מאוד שיכולה להגיע להרבה יותר ממה שהיא כרגע)

פורסם

כן סטינגר אתה די צודק,פשוט אני לא בטוח כל כך במחירים אתה יודע מכס וזה...

בכל מקרה אל תזניח את זה ש6600 כרטיס מצויין ביותר!

אממ אני לא מתלהב כל כך מה6800 הרגיל(אין בו ייחוד אפילו שהוא יותר חזק מ6600),טוב זאת דעתי בכל מקרה...

עריכה:

ברור שבכל מקרה שלא תעשה תקבל כרטיס לשוק הבינוני(עזוב שווקים בעצם)חזק מאוד של הדור החדש!תתחדש אם אתה קונה אחד... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

וה9800XT לוקח את 6800/GT?

פורסם

כן אבל לא לאורך זמן,להלן sm3\2.0b או שסוף סוף יפתחו על טכונלוגיות הheyper z וכו' שם ATI לקוחת ובגדול(טכנולוגיה חזקה יותר...)

אבל אני חושב שחבל על הכסף כי 9800 XT עד היום יקר בטירוף,אם כבר אז pro...יש עכשיו מבצע:RADEON 9800 pro 256 mb ddr 256 bitעם 8 צינורות אם אני לא טועה ב200 ומשהו דולר.

פורסם

9800XT לוקח את 6800?

לא נראה לי שתמצא מבחן אחד שמוכיח דבר כזה...9800XT הוא כרטיס יקר ללא סיבה מיוחדת, והוא בטוח פחות טוב מ6800.

פורסם

כן אבל לא לאורך זמן,להלן sm3\2.0b או שסוף סוף יפתחו על טכונלוגיות הheyper z וכו' שם ATI לקוחת ובגדול(טכנולוגיה חזקה יותר...)

אבל אני חושב שחבל על הכסף כי 9800 XT עד היום יקר בטירוף,אם כבר אז pro...יש עכשיו מבצע:RADEON 9800 pro 256 mb ddr 256 bitעם 8 צינורות אם אני לא טועה ב200 ומשהו דולר.

כל פורום שאני נכנס אליו אני רואה את אותו הדבר, אנשים פולטים דברים שאין להם מושג מה הם עושים, או למה הם משמשים. ואז מוסיפים להם את המילה טכנולוגיה כדי להראות איזה שהוא קשר לנושא. אולי כבודו יסביר לנו. מה הקשר בין חבילות שיידרים לHyperZ I/II/HD? אתה יודע בכלל למה הHyperZ משמש? או מה הוא עושה בכלל?

פורסם

ואיך אני אוהב אנשים כמוך שבקושי וידועים עברית,ואוהבים לבטל דברים של אנשים אחרים...

כן כבודו,hyperz היא טכנולוגייה שמשפרת איכות תמונה וביצועים אבל מבוססת 3Dc מה שמביא לכך שמתכמנתים רבים לא עובדים איתה(להזכירך openGL כבודו)

אז שכבודו ישמור ת'הערות היפות שלו ודיחף אותן לתחת,כי הפורום הזה מתחיל להתמלא באנשים כמוך!

אם כבר היית מפנה את "דיעותיך הרבות"לעזרה לפותח הת'ארד ולא לניפוחים חסרי טעם...

פורסם

אלקטריק בום , בבקשה תירגע ואל תישתמש במילים כאלו.

אתה טועה ותילמד לקבל את הטעות שלך. ולא רק שזאת טעות - זאת חתיכת טעות. ה 6800 עוקף ההרבה את ה 9800 XT , ומה שאמרת לגבי טכנולוגיות - אולי נכון איך שהו אבל אין שום קשר בין כל מה שאמרת. בבקשה , לפעמים טועים ומדברים כאילו מבינים ואנשים מתרגזים על זה - תנסה להבין את זה ובנוסף להשלים עם טעויותך. תקרא כמה ביקורות ומבחנים ברשת ותבין הכל.

גם ההמלצה לX700 שגוייה - כבר יצא מיבחן בינו לבין ה 6600 GT , והכטיס של אןוודיה עוקף את ה X700 ב 90 אחוז מהמבחנים - בחלק אפילו עוקף בהרבה.

*ניראה שאתה אוהד לא קטן של ATI לפי התשובות שלך כי אין לי הסבר אחר לטעויות שלך. בבקשה - לענות כאן רק אוביקטיבית.

לגבי השאלה המקורית - כבר יצאו מבחנים ברשת שמשווים בין הכרטיסים , הדבר המצחיק הוא שבחלק מהמבחנים ה 6600GT עוקף את ה 6800 (וכן רשמתי נכון) ובחלק מישתווה אליו. בכמה דברים עמוסים ובפילטרים ה 6800 עוקף. ממליץ לכולם לקרוא את המיבחנים ואז לענות.

יום טוב.

פורסם

אילו שטויות אתם מדברים היום!

אפילו ה- 6600 GT לקח בד"כ את ה- 9800XT ב- 20 Fps בחלק מהמקרים בבנצמרקים הקיימים.

אין סיכוי שה- 9800XT מתקרב לקרסולים של ה- 6800, הן מבחינת מחיר ומבחינת ביצועים.

פורסם

ואיך אני אוהב אנשים כמוך שבקושי וידועים עברית,ואוהבים לבטל דברים של אנשים אחרים...

כן כבודו,hyperz היא טכנולוגייה שמשפרת איכות תמונה וביצועים אבל מבוססת 3Dc מה שמביא לכך שמתכמנתים רבים לא עובדים איתה(להזכירך openGL כבודו)

אז שכבודו ישמור ת'הערות היפות שלו ודיחף אותן לתחת,כי הפורום הזה מתחיל להתמלא באנשים כמוך!

אם כבר היית מפנה את "דיעותיך הרבות"לעזרה לפותח הת'ארד ולא לניפוחים חסרי טעם...

הא?!

HyperZ זאת תכונה שמטרתה העיקרית היא לפצות על צוואר הבקבוק בגישה לזכרון(אין שום קשר לאיכות תמונה), וכל קשר בינה ל3Dc הוא מקרי בהחלט.

התכונה הזאתי מורכבת מכמה תת תכונות, Fast Z Clears, Z Compression, Hierarchical Z ,Top of the Pipe Z. אני יכול לפרט לך מה כל תכונה עושה, ועל מה היא מבוססת, אבל בשבילך זה יהיה ארמית עתיקה.

ומוזר שאחד עם ידע "ברמה" שלך, לא יכול לענות על שאלות פשוטות של אנשים, כמו מה ההבדל בין PHTNL לHTNL. או מה זה צינור עיבוד, אבל אחד כמוני, שבקושי למד עברית יכול.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83804.0

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83774.0

אם יש דבר אחד שאני שונא יותר מטיפשים, זה טיפשים שמנסים להוכיח לכל העולם, ויותר גרוע לעצמם, שהם חכמים ויכולים ללמד את כולם. ובפועל הם לא לומדים כלום מעבר לכמה מילים שאף אחד לא יבין, ופולטים אותם בכל הזדמנות.

פורסם

אולי די עם הריב הזה בניכם. אתם רוצים להמשיך להוכיח אחד לשני מי יותר מבין תעשו את זה בפרטי, כי זה לא קשור לנושא.

בקשר לנושא:

ה- 6600 GT יותר טוב ברוב הדברים מה- 9800XT.

ה-6600 עדיף מבחינת ביצועים ואף מחיר.

פורסם

"מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך"

מכיר את הפתגם?

גם השפה שלך לא נקייה כמים מזוקקים, אז אל תטיל ביקורת על אחרים שאתה לא יכול ליישם את זה בעצמך.

מספיק עם הספאם והריב הטיפשי.

פורסם

"מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך"

מכיר את הפתגם?

גם השפה שלך לא נקייה כמים מזוקקים, אז אל תטיל ביקורת על אחרים שאתה לא יכול ליישם את זה בעצמך.

מספיק עם הספאם והריב הטיפשי.

הריב לא טיפשי, ברגע שיש אנשים שמקשקים על דברים שאין להם לו חצי מושג מה הם עושים ולמה הם משמשים, חוץ מלהטעות ולבלבל את הגולשים האחרים הם לא עושים כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים