עבור לתוכן

רמקולים סראונד עד 3000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אתם קצת מגזימים בכל העניין. אבל שיהיה.

• תגובות 49
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

JVC מייצרת רסיברים שהם low-end לכל הדעות; משהו איכותי מידי בדר"כ לא ייוצר על ידם בעוד ש -DOME היא בכלל חברה פיקטיבית, מוצריה הינם מוצרי מדבקה ותו לא.

פורסם
  • מחבר

JVC מייצרת רסיברים שהם low-end לכל הדעות; משהו איכותי מידי בדר"כ לא ייוצר על ידם בעוד ש -DOME היא בכלל חברה פיקטיבית, מוצריה הינם מוצרי מדבקה ותו לא.

לא ממש הבנתי לגבי ה-dome.

חוץ מזה יש מספיק אנשים שקונים במחירים כאלה מערכות סראונד, ואני בטוח ימצא במחיר כזה מערכת שתספק אותי מאוד. לא כל האנשים מוציאים עשרות אלפי שקלים על מערכת סראונד.

שוב שוב שוב ושוב הדום ששמעתי אצל חבר שלי היו מספקים מאוד! ויש לי תקציב לקחת משהו יותר טוב מאשר זה, אז אני בטוח שיש משהו מתאים בשבילי.

ובוא נגיד את זה ככה, יש לכם 3000 שקל שאתם חייבים לקנות בהם מגבר/רסיבר + סראונד. איזה הייתם לוקחים?

פורסם

LOGITECH Z680 אם כבל מתאם RCA\PL

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי שאני לא מעוניין במערכת רמקולים שמותאמת במיוחד למחשב... אבל שיהיה.

אני יודע שהמערכת היא באמת טובה, אבל שוב אני מעדיף לקחת מערכת סראונד עם רמקולים יותר חזקים.

לא מבין מה הבעיה עם ה- dome. הם נשמעו לי מצויינים.

גם האפשרות של הבוס נראת לי מצויינת. מצטער שאני מתעקש אבל ככה אני. שאני בא לחנות של קולנוע ביתי הם לא יציעו לי את הלוג'יטק.

נ.ב למה היא יקרה ב-2000 שקל מה- z-640?

נ.ב2 היא עולה 1300 שקל בארה"ב ככה ש...

והכי חשוב!!!! שהz-680 מחוברים למחשב שלי !! ולא לרסיבר כמו הדום למשל או מערכות אחרות שאליהם מחובר רסיבר!.

ברגע שאני קונה רסיבר האיכות יותר טובה מאשר הכרטיס קול שיש לי.

אין לי איזה audigy 2 !השאלה עם ה-SOUNDSTORM 5.1 שהגיע עם הלוח EPOX 8RDA+ יספיק.

וגם כרגע יש לי לוג'יטק 2.1 שמספקים אותי מאוד למחשב..

אני מעדיף משהו שיהיה יותר לסרטי DVD

פורסם
  • מחבר

בגלל שהם עולים 2400 אני יכול לקנות AUDIGY 2 ZS בנוסף אליהם.

השאלה אם שווה כי כאמור כרגע יש לי soundstorm 5.1

פורסם

אם אתה מתעקש כל כך ואתה בעניין של הדום, למה פתחת את הת'רד אני לא מבין? =\

לי נראה שאתה כבר יודע מה אתה רוצה...

אני אישית, לא ממליץ לך ללכת על החברות האלה שאמרת פה...

הייתי ממליץ לך ללכת על השילוב של ה- nad ו- kef שהם חברה מצויינת ד"א (דום לא מתקרבים אליהם) ובכלל, אני מציע לך ללכת על מגבר סטריאו ורמקולים קדמיים נורמליים...

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

טוב חחחחחחחחח אחרי המאמר הזה אני לא הולך לקנות את הדום וחבריו. אלא רק חברה טובה. ה-Z680 נראים לי בחירה מעולה. הם חזקים,טובים,איכותים ביותר.

והם גם סראונד.

הביע היחידה היא הכרטיס קול שלי SOUNDSTORM 5.1 של NVIDIA שמגיע עם הלוח אם. הביצועיו שלו טובים והוא טוב עד 5.1 אבל לא יודע אם יש לו יציאה אופטית כמו שהבנתי שצריך.

מה לגבי הכרטיס קול?? מה אני אקנה עוד אחד חדש עכשיו? ואם כן אז איזה?

פורסם

תלוי באיזה לוח אם .. אם יש לך יציאה אופטית

פורסם
  • מחבר

לוח אם של איפוקס 8RDA+ ועליו הכרטיס קול SOUNDSTORM 5.1

פורסם

אם לא קנית את התוספת אין לך יציאה אופטית..

פורסם

במחיר של עד 3000 שקל אתה יכול לקנות סט רמקולים 5.1 של ימהה או אפילו 6.1 שעולים בסביבות ה 1000 שקל (לא זוכר ת'דגם)

ורסיבר זול/בינוני של ימהה rxv 630  ב2000 שקל!!

או שתלך על הרמקולים של לוג'יטק כמו שמישהו אמר פה , ולפי מה שני זוכר יש דגם שעולה בסביבות ה2500 שקל שכל סאטליט 60W ויש גם THX

שלא תמצא שום רסיבר עם תמיכה בTHX במכיר שאתה מחפש!!!!

או שלדעתי הרעיון הכי טוב הוא ללכת על מגבר סטריאו איכותי + זוג רמקולים טובים!!!

ואני מבטי לך שאתה לא תשמע הבדל גדול בין הסטריאו האיכותי לבין "הסראונד" של הדום והJVC !!!

פורסם

טוב חחחח אחרי המאמר הזה אני לא הולך לקנות את הדום וחבריו. אלא רק חברה טובה. ה-Z680 נראים לי בחירה מעולה. הם חזקים,טובים,איכותים ביותר.

והם גם סראונד.

אז עכשיו DOME זה רע ולוג'יטק נראה איכותי? מעניין איפה BOSE יכנסו לך בסקאלה אחרי שתריץ BOSE FAQ בגוגל ותקרא על גאונות השיווק שלהם אשר היא זו שנחשבת לטובה בעולם בניגוד גמור לאיכות הצליל.

המסר שאני מנסה להעביר לך, הוא, שככה לא קונים רמקולים. יש לך סכום נחמד ואנשים מנסים להטיב עימך אך אתה מבטל את דבריהם תוך הסתמכות על מה בדיוק?

גם אם תעשה בחירה מוטעה וגם אם לא, קח טיפ קטן לעתיד: תמיד תהיה עם ראש פתוח, תחקור וביחוד תקשיב למנוסים ממך. אחרת לא תתקדם לשום מקום...

פורסם

או שתלך על הרמקולים של לוג'יטק כמו שמישהו אמר פה , ולפי מה שני זוכר יש דגם שעולה בסביבות ה2500 שקל שכל סאטליט 60W ויש גם THX

שלא תמצא שום רסיבר עם תמיכה בTHX במכיר שאתה מחפש!!!!

או שלדעתי הרעיון הכי טוב הוא ללכת על מגבר סטריאו איכותי + זוג רמקולים טובים!!!

ואני מבטי לך שאתה לא תשמע הבדל גדול בין הסטריאו האיכותי לבין "הסראונד" של הדום והJVC !!!

THX? כן בטח, זה מה שיגרום לי ללכת על הלוג'יטק במקום על מערכת נורמלית.

אתה מבטיח שהוא לא ישמע הבדל? מבטיח מבטיח? על סמך מה? אתה זה הוא? בוא נגיד שההבדל בין מה שאני הצעתי בהתחלה לבין ה-JVC+DOME הוא כזה תהומי, בערך כמו ההבדל בין ג'יפה 2 MX400 לבין רדאון 9600XT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים