עבור לתוכן

רמקולים סראונד עד 3000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות מערכת סראונד חזקה וטובה עד 2000 ש"ח.

אני יכול לקנות את ה-Bose AM6 יד שנייה ב-2000 ש"ח. אך בגלל שהם יד שנייה אני עדיין מתלבט.

http://www.transtelcom.home.pl/bose/pil_am6.jpg

אם יש לכם הצעה אחרת אשמח לשמוע, ואני מבקש לא להציע רמקולים למחשב כגון הלוג'יטק z-680 או קריאטיב למיניהם...

תודה!

ואגב אם כבר אני גם מחשב רסיבר עד 1000 ש"ח בערך. יש אחד של JVC שאני יודע שהוא לא רע בכלל.

http://cinemaworld.shopy.co.il/products/13855

אבל אני לא יודע אם הוא מספיק חזק לרמקולים האלה של בוס.

תודה!!

• תגובות 49
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

no highs

no lows

it must be bose

לדעתי, כדאי לך בתור התחלה לוותר על קולנוע ביתי וללכת על סטיראו. מערכת סטיראו בכזה מחיר תציב אותך עם רכיבים טובים בהרבה. בנוסף פרזנטציית סאונד, גם ב-5.1 נעשית ברובה ע"י הרמקולים הקידמיים, אז נכון שאין את אפקט הסראונד המדובר, אבל לפחות כל הווקאלים (דיאלוגים בסרטים), המוסיקה (גם בפסקול סרטים יש מוסיקה והיא חלק בלתי נפרד מהעלילה) וכמובן כל המיד-מידבס שהוא ה"בשר" בצליל יהיו מומחשים בצורה דרמטית טוב יותר, בעיקר בגלל שימוש ברמקולים אמיתיים (לא לווינים) והגברה משובחת יותר. לפי מה שהבנתי אתה מוכן להוציא 3,000 ש"ח? הנה מה שאפשר לרכוש חדש מהקופסא בכזה סכום:

מגבר סטיראו משובח של NAD מדגם C320BEE. ביקורת מקיפה עליו תוכל לקרוא כאן: http://www.videohifi.com/nad_c320_eng.htm

רמקולים מוניטורים איכותיים של KEF מדגם Coda70. ביקורת מקיפה גם כן, עליהם, תוכל לקרוא כאן:

http://www.tnt-audio.com/casse/kefcoda70_e.html

מיותר לציין שאם אתה הולך על יד-שניה אז נפתחות בפניך אופציות טובות יותר!

פורסם
  • מחבר

חחח בלי לזלזל אני ממש לא מבין מה שהבאת לי כאן.

מגבר איכותי??? למה לא לקנות רסיבר נורמלי. המגבר הזה מכוער ונראה מלפני 10 שנים. אין לו אפילו מסך ואת היופי שיש לרסיברים.

בנוסף לא יודע איפה אפשר למצוא אותו בארץ.

והרמקולים? אני לא ממש מכיר את החברה אבל שמעתי עליה

אני לא מבין למה אתה ממליץ לי על דבר כזה בכלל...

מערכת של בוס עם 5 רמקולים וסאב חזקה ביותר נותנת סאונד מצוין גם בסרטים וגם במוזיקה. ועם רסיבר בינוני כמו ה-jvc הזה אני מאמין שאני יהיה מרוצה מאוד.

אגב הביקורות שאני קראתי על ה-kef לא אמרו שהם משהו מי יודע מה....

פורסם

חבל, חבל לי עליך. כנס לגוגל, תריץ חיפוש, תתחיל ללמוד. מגבר נמדד באיכות הצליל, כמו גם רמקולים. השילוב שהבאתי לך, מוריד את ה-BOSE וה-JVC לקרשים, בלי להניד עפעף.

פורסם

Fkl0ster פשוט צודק.

תתחיל לברר טיפה בגוגל ופורומי אודיו וללמוד, חבל לבזבז 3000 שקל על משהו לא טוב... המגבר של NAD והרמקולים של KEF יתנו איכות כל כך הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

בכל אופן אני די מתעקש אני מערכת סראונד.

אני רוצה לתלות רמקולים בפינות החדר ולקמוע בין אם אני במחשב או במיטה.

אני לא רוצה סטריאו, בשביל זה יש לי מערכת של JVC מספקת לחלוטין.

אני רוצה לשמוע בסרטים יותר טוב ובכל החדר כמו שציינתי קודם.

בשביל זה אני רוצה סראונד. לא אכפת לי למשל לקחת את המגבר הזה+ מערכת סראונד אחרת. אבל רמקולים kef תוצרת סין ועוד של סטריאו אני ממש ממש לא צריך.

תודה!

אודה לכם אם תמליצו לי על מערכת סראונד אחרת, עדיף סטלייטים.

נ.ב הבוס נחשבים מהטובים בעולם, המערכת עולה בחנות בסביבות ה-4000 שקל.

נ.ב2 מה דעתכם על זה

http://cinemaworld.shopy.co.il/products/14241

פורסם

נ.ב הבוס נחשבים מהטובים בעולם, המערכת עולה בחנות בסביבות ה-4000 שקל.

לא, הם לא.

פורסם

KEf אלה רמקולים אנגליים אם אני לא טועה.. ואתה פשוט עקשן נכון? BOSE ממש אבל ממש לא נחשבים ליצרני הרמקולים הכי טובים בעולם...

אולי ליצרני הקולנוע בקופסא הכי טובים :P... אבל אם אתה לא מוכן להקשיב לאנשים שיודעים טיפה יותר ממך אז התראד הזה לא יוכל להגיע לשום מקום..

החלטה שלך

פורסם
  • מחבר

שוב שוב ושוב אני אדגיש שאני לא מתעקש על הבוס.

אבל אני כן רוצה מערכת רמקולים סראונד. אני מתכוון לתלות את 5/4 הרמקולים בפינות החדר שלי. אני רוצה לשמוע "בכל" החדר את הסרטים/המוזיקה.

לגבי המגבר/רסיבר לא ממש אכפת לי איך הוא נראה, העיקר שיהיה מספיק טוב לרמקולים שאני קונה.

אשמח אם תציעו לי מערכת סראונד טובה+רסיבר/מגבר עד 3000 ש"ח.

תודה!

פורסם

במודעות לזה שהKEF או כל רמקולי סטריאו אחרים יהיו הרבה יותר איכותיים?

אם אתה מתעקש על סראוונד אז ההמלצה שלי היא שתקנה רסיבר סראוונד טוב אם רמקולים סטריאו טובים ובעתיד פשוט תוסיף עוד רמקולים...

כי מערכת סראוונד טובה ב1500-2000 שקל אין בעולם

פורסם
  • מחבר

כנראה שאתם לא ממש מבינים אותי.

אני לא רוצה מערכת הכי איכותית שיש עם הסאונד הכי חזק ומדויק. אני רוצה מערכת סראונד טובה עם באס טוב ואיכות נורמלית שאני אהנה ממנה.

לא צריך להגזים.... ואני פתוח לאפשרויות רבות,אבל שוב שוב ושוב אני לא קונה עכשיו סטריאו אלא סראונד.

חבר שלי קנה 2 רמקולים של DOME ויש לו סנטר של kenwood ועוד 2 רצפתיים של eltax. ושומעים פשוט נהדר אצלו!!

2 הרמקולים של dome חזקים 150וואט והם עלו לו 340 שקל ועוד בשקם אלקטריק!!! רסיבר jvc כמו שהראיתי לכם קודם.

אם אני קונה 4 רמקולים כאלה+סנטר כלשהו טוב זה יעלה לי 100 ש"ח,אבל אין באס אז אני יכול לקנות באס חמנוד באיזה 600-700 שקל.

וגמרתי עניין במערכת טובה לפי דעתי.

ואז נשאר לי 1300 ש"ח לרסיבר/מגבר.

אפשרות אחרת היא לקנות 2רצפתיים(כוללים סאב) של דום ב-1000 ש"ח +2 רגילים ב-340 +סנטר וזה גם יעלה 1600 שקל בערך.

אלה אפשרויות טובות למדי. למרות שאני מעדיף ממש סטלייטים לתלות בקירות+באס.

אבל זאת רק אחת מהאפשרויות שלי.... יש עוד הרבה מערכות ושילובים שאפשר לעשות.

מה עם Infinity??? לא מצאתי באינטרנט.

פורסם

וואט לא אומר כלום על "חוזק" הרמקול, פשוט כלום! ::)

קנווד ו-DOME? חבל, באמת חבל. :-X

פורסם

כמו שהבנתי אותך לא ממש חשובה לך איכות ואתה רוצה 5 סטלייטים וסאב אם באסים טובים נכון?

קנה CREATIVE T5400 וסגור עניין ::)

אני חוזר ואומר שDOOM או כל החרא הג'נרי הזה פשוט לא מגיעים לקרסוליים של KEF או חברות אחרות באותה רמה..

ואינפיניטי = יקר

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי בהודעה הראשית שאני לא רוצה מערכת רמקולים שמיועדת בעיקר למחשב.

אני רוצה מערכת רמקולים שמיודעת לסרטים. אני לא מבין מה הולך כאן חחחח

אתם רוצים להגיד לי שאין שום סראונד נורמלית  ב-2000 שקל????

אתם ממש מגזימים כאן לפי דעתי. ואמרתי שאני כן רוצה איכות וחוזק משהו נורמלי לא זבל ולא אלוהי.

ה-Dome מספיק טובים לי. הוואט היה סתם דוגמא אני  יודע שזה לא ממש חשוב.

אבל אני פתוח לאפשרויות אחרות. בקיצור אני רוצה סראונד שמיודעת לקולנוע ביתי, ולא אכפת לי שהכל יהיה אותה חברה,או לשלב מחברות שונות אם כדאי...

עדיף שתהיה איכותית ככל שאפשר אבל לא צריך משהו מוגזם. שיהיה איזון בין חוזק לאיכות.

פורסם

אין אפשרויות אחרות. אם תלך על יד-שניה אולי תמצא איזה רסיבר בסיסי של ימאהה וחמישיית רמקולים של חברה אמיתית, קיימת, כזאת שיודעת לייצר רמקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים