עבור לתוכן

צריך המלצה על קתודה ! ועוד כול מני שאלות

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איזה קתודה כדאי לי לקנות !

מהאתר של פאנדס בבקשה בצבע אדום בתקציב של עד 80 .... ורציתי לדעת למה כדאי לקנות אותה

חשבתי לקנות את זה :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=7147

האם זה שווה ? יוצר אור טוב ומקרר טוב ?

רציתי גם המלצה על מאורר לדים חשבתי ללכת על זה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4275

פורסם

אהממ

המוצר הראשון לא יקרר לך בהרבה את הצ'יפסט, אבל אם זה בשביל היופי, לך על זה.

המאוורר השני , אני ממליץ לך ללכת יותר לכיוון של הuvLed של הvantecים הם פשוט פצצות..(המחיר קצת יקר, 65 ש"ח בערך..)

ובקשר לקטודה, אם יש לך ידע קטן באלקטרוניקה אז עדיף שתבנה את אלמנט התאורה ששכחתי את השם של מי שעשה אותו (אבל שיהיה לו בח"ח :xyxthumbs: ) ,

גם בשביל הסיפוק וגם בשביל ההנאה, ויוצא לך קטודה שבסך הכל ב5 דק' אתה מחליף צבעים (וגם זולה..)

פורסם
  • מחבר

אהממ

המוצר הראשון לא יקרר לך בהרבה את הצ'יפסט, אבל אם זה בשביל היופי, לך על זה.

המאוורר השני , אני ממליץ לך ללכת יותר לכיוון של הuvLed של הvantecים הם פשוט פצצות..(המחיר קצת יקר, 65 ש"ח בערך..)

ובקשר לקטודה, אם יש לך ידע קטן באלקטרוניקה אז עדיף שתבנה את אלמנט התאורה ששכחתי את השם של מי שעשה אותו (אבל שיהיה לו בח"ח  :xyxthumbs: ) ,

גם בשביל הסיפוק וגם בשביל ההנאה, ויוצא לך קטודה שבסך הכל ב5 דק' אתה מחליף צבעים (וגם זולה..)

אין לי ממש כוח להכין אחת אני צריך המלצה לקנויה

פורסם

אין לי ממש כוח להכין אחת אני צריך המלצה לקנויה

אהממ , כולן טובות .

רק תזכור לקנות אחת עם מתאם חשמל

פורסם
  • מחבר

אהממ , כולן טובות .

רק תזכור לקנות אחת עם מתאם חשמל

אפשר לינק לקנייה מ www.pandas.co.il ?

פורסם

לפי דעתי תיקח משהו של SUNBEAM

פורסם

קח SUNBEAM

כל המוצרי מודינג שלהם מעולים!

פורסם

הקתודה של סאנבים קצת ורודה

בקשר למאוורר לדים: קח 80 מ"מ של קולרמסטר neon led יש לי שניים כאלו והם ממש טובים

רעש סביר וCFM סבבה

הונטק סתם יקרים

פורסם

הקתודה של סאנבים קצת ורודה

בקשר למאוורר לדים: קח 80 מ"מ של קולרמסטר neon led יש לי שניים כאלו והם ממש טובים

רעש סביר וCFM סבבה

הונטק סתם יקרים

מחזק את כל ההודעה, במיוחד את זה שהקטודות האדומות של סאן בים קצת ורודות!! כתבתי את זה לחנות שממנה קניתי ולא האמינו לי

שמסתכלים עליהם ככה לא כל כך שמים לב, אבל שמשווים את האור שלהם למשהו אדום באמת (כמו המאוררי לדים האדומים של קולרמאסטר) זה בולט מאוד

פורסם

קתודה של SUNBEAM

לא מתחממת?

פורסם

רוב הקטודות מתחממות בקצוות שלהם אחרי שימוש ארוך (של כמה שעות טובות ברצף) אבל לא בצורה מוגזמת שאמורה להטריד אותך

לי יש ניסיון עם כמה וכמה קטודות של סאן בים שעובדות ברצף שבועות אם לא חודשים...

כמובן שיש התחממות בקצוות אבל זה לא פוגע בכלום מבחינה טכנית או מבחינת הטמפרטורות

פורסם

מחזק את כל ההודעה, במיוחד את זה שהקטודות האדומות של סאן בים קצת ורודות!! כתבתי את זה לחנות שממנה קניתי ולא האמינו לי

שמסתכלים עליהם ככה לא כל כך שמים לב, אבל שמשווים את האור שלהם למשהו אדום באמת (כמו המאוררי לדים האדומים של קולרמאסטר) זה בולט מאוד

אתה יודע, תמיד אפשר להשים את הנייר השקוף הזה בצבע אדום ואז יוצא צבע ממש יפה לקטודה :]

פורסם

יכול להיות שזה ימס בקצוות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים