עבור לתוכן

מחפש עצות לחסכון כסף

Featured Replies

פורסם

שכל אחד יתן טיפ לחסכון כסף או כל חסכון אחר

פורסם

בנק, לנעול את החשבון לכמה שנים שתוכל רק להכניס אבל לא למשוך כסף.

פורסם

למזער צריכת חשמל על ידי שימוש במאוורר ולא במזגן.

פורסם

חשמל דווקא לא סיפור אבל המזגן שווה להדליק רק כמה פעמים ביום בשעות הצהריים ורק כשיש יותר מבנאדם אחד בבית אחרת זה ביזבוז. לקרר בפולסים.

במה כן אפשר לחסוך עם התשתית זה מים. בארצות הברית הם אומרים - if it's yellow let it mellow, if it's brown wash it down. לכולם ברור?

חוצמזה, אפשר לחסוך בצריכה של שטויות. אם יש גלידה בכופסא משפחתית בבית אז לא הולכים וקונים שלגון בחוץ.

יש אוכל בבית? תאכל, תכין, אל תרוץ לקנות פיצה וחרטא.

פורסם

תחסוך בשיחות הסלולר שלך... תבטל מלא מסלולים שאתה לא צריך וכו'.

תעשה את רוב השיחות שלך מהבית בנוסף לזה.

כשאתה הולך למסיבה, "תרים" כמה משקאות בבית או אצל חברים שלא תצטרך להתרושש במועדונים.

קנה אלכוהול בדיוטי פרי :-)

תמכור חומרה ישנה שאתה לא צריך...

תוריד ערוצים מחבילת הערוצים שלך...

תרים טלפון לבזק ותגיד להם שאתה מתנתק כי הציעו לך מחיר יותר טוב בכבלים ואותו דבר לספק האינטרנט שלך.

קנה בטריות נטענות למכשירים שזוללים בטריות יקרות.

נסה לחסוך בדלק ולעשות נסיעות מרוכזות יותר... כמה סידורים בנסיעה ארוכה אחת. בלי קשר אל תתטחן את הצורה של האוטו, בסוף אתה תשלם על זה ביוקר!

אם אתה רוצה בכח לטחון אוטו תשכיר אותו ליום אחד ואז תחזיר אותו.

תאכל פחות במסעדות... אל תלך לבתי קולנוע, תשכיר במקום זה סרטי דיוידי עם חברים... יותר כיף ופי מליון יותר זול. בכסף שחסכת קנה פיצה ענקית לכל החבר'ה (אלא אם כן יש להם תעודת לוחם אז זה עוד איכשהו משתלם ללכת לקולנוע)

קנה בגדים בסוף עונה... או לפחות לא בתחילתה. מעטים הבגדים ששווים את המחיר שלהם בתחילת העונה... גם בסוף לא כולם שוויים אבל יותר משתלם זה בטוח.

בלי קשר, תהפוך את הארון שלך ותמצא בגדים ישנים שלא ידעת על קיומם ואולי הם ימצאו חן בעיניך וככה חסכת לעצמך כמה קניות לפחות.

נסה לתקן דברים לבד בבית... בכל תחום שאתה רק יכול לחשוב. לא צריך ישר לקרוא לבעל מקצוע.

ולסיום, תחתום בלשכת עבודה, תקווה שלא יציעו לך שום עבודה ותקבל כמה שקלים חביבים בחודש ;D

בהצלחה!

יניב

פורסם

בתור אחד שזכה במדליית זהב... לא אמור להיות לך חוסר בכסף כלכך... (למרות שמס הכנסה הביא לך ביס לא קטן :P)

ועכשיו ברצינות , מי אתה ? מה אתה ? כמה אתה מרוויח\מקבל\עושק בחודש ? כמה אתה מבזבז בד"כ ? על מה ? אתה רוצה לחסוך רק או כל המשפחה ?

יש הרבה מאוד דברים לחסוך בהם אבל קודם תן פרטים על עצמך

ותתחיל לשים לב על כל מה שאתה משלם (בעיקר כל הבנקים\כלבים-yes וכו' )

חחח אני לא מאמין שאני נותן עצות איך לחסוך ?!?! ;D

פורסם

תיראה את התוכנית של פיני גרשון

פורסם

תיראה את התוכנית של פיני גרשון

אתה רציני בעניין?

נראה לי שזה יותר ניפוח המציאות של פיני גרשון..

ראיתי חצי תוכנית והעברתי כי זה היה ממש מוגזם.

מציגים שם קיצוניות גמורה, מנפחים ומנפיצים.

אולי תתמצת איזה טיפ שהוא נתן...

פורסם
  • מחבר

העצה שלי היא

לתת שקים קטנים בחתונות, יצא לכם שם של קמצנים ולא יזמינו אתכם לחתונות אחרות

ככה אתם מרויחים פעמיים

פורסם

שדוד בנק או בית בסביון

פורסם

אתה רציני בעניין?

זה היה רציני כמו הרצינות של התראד ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים