עבור לתוכן

עליונות צבאית של האמריקאים - לשיפוטכם

Featured Replies

פורסם

זאת שיחה אמיתית שהוקלטה בשיחה בין מפקד ספינה אמריקני ל... תגלו לבד :lol:

normal_americans.gif

פורסם

lol, stupid americans ;D

פורסם

they might be dumb but they can still blow up all canada in 5 min :P

פורסם

חחחחחח

הרגת אותי מצחוק...

;D ;D ;D

פורסם
  • מחבר

they might be dumb but they can still blow up all canada in 5 min :P

and that will only prove how dumb they are!

פורסם

LOL !

What Canda do bad ?

but they can bomb Iran/Iraq/Syria/Lebanon/Egypt/Jordan... in any time they want 2   :xyxthumbs:

p.s they can bomb the Frances busters 2 :hi:

פורסם
:lol:
פורסם

גם הקנדים יצאו פה דיי מפגרים וילדותיים

במקום להמשיך ולהתווכח מי ישנה את המסלול 5 פעמים שיגידו אחריי הפעם הראשונה שהם מגדלור ולא ספינה

פורסם

חחחח איזה קטע  :lol: :lol: :lol:

ושאלה לא קשורה אחת מעניין מה יקרה אם האמריקאים יפציצו את רוסיה החח  :lol: :lol: :lol:

סוף העולם??  :lol: :lol: :lol:

קנדה מדינה ניטרלית שלא נראה לי שיש לה בכלל נשק גרעיני :P :P :P

פורסם

לעזאזל עם הקנדים האלו!

פורסם

אני משוכנע ב100 אחוז שזאת לא שיחה אמיתית.

לפני כל פניה של ספינה אחת לשניה אומרים את שם הספינה ואומרים מי מדבר ולא נותנים פקודה סתם ככה לשנות כיוון, יש גם מכ"ם שרואה איזה ספינה מדברת אליך וגם אני בטוח שהאנשים בחיל הים יודעים לנווט ספינה בלי שהיא תפגע בחוף...

גם אני לא רואה סיבה שנושאת מטוסים אמריקיאית תשוט לחופי קנדה.

זה אולי נחמד בתור בדיחה על הסטריוטיפ הטימטום האמריקאי אבל אני בטוח שזה לא אמיתי.

פורסם

חחחח איזה דפוקים

עם כל הנשקים שלהם הם פשוט יכלו לפוצץ להם תעלה בתוך קנדה דרך המגדלור ולהמשיך הלה.

פורסם

בכלל מה יש להם לחפש באזור הזה? ::) ::)

פורסם

זה לא רחוק מהנמל המרכזי שלהם

פורסם

בדיחה נחמדה אני חושב שכבר שמעתי אותה בעבר.

אני מקווה שאין פה אנשים שחושבים שהיה מקרה כזה :)

לפי התגובות אני רואה שאנשים חושבים שזאת שיחה אמיתית אז בוא נבהיר כמה דברים

דבר ראשון הטעות הבסיסית ביותר ב"שיחה" הזאת היא שספינות בחיל הים האמריקאית בעלות התואר U.S.S ולא U.S אבל בסדר נגיד וזאת טעות כתיב

דבר שני כל השיחה לא מדוברת בכלל בלשון יורדי ים אבל נגיד שזה תירגום חופשי דבר שלישי יש GPS וכל ספינה או מגדלור וכדומה יש לו מספר קוד ואם המספר לא מופיע קפטן הספינה מבקש הזדהות. דבר רביעי נושאת מטוסים לא מדברת בשם עצמה אלה בשם קבוצת קרב. שום קפטן של נושאת מטוסים לא ידווח לאיזה שהיא ספינה את המבנה שלו אולי הוא גם יפרט לו מה הוא אכל באותו יום בדרך?

עכשיו להוכחות היותר רציניות:

http://navysite.de/cvn/cvn72deploy.htm

כאן מצויין תאריך החזרה של הספינה נכון מי שרשם דייק אך כנראה שזאת היית כתבה בעיתונים שהספינה חוזרת לאחר שירות בן שנתיים ואחד (כנראה קנדי כי אמריקאים לרוב פטריוטים) החליט להתבדח על כך

אך יש כאן כמה דברים דבר ראשון לבזמן השירות היה לספינה רק מלווה אחת ולא מספר ספינות גדול כמו שצויין ב"שיחה"

דבר שני הספינה שירתה באוקינוס הפסיפי וחזרה לנמל בפרל הרבור ולא היית בכלל באזור קנדה או חופי ארה"ב -דבר שמחזיר אותי לשיחה ובה דובר על האוקינוס האטלנטי אוקינוס שבו נושאת מטוסים זו -מעולם- לא שירתה בו.

*לכן פותחת הטראד אנה צייני שזאת בדיחה ואין לחשוב שקרה מקרה כזה.*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים