עבור לתוכן

המקלדת פתאום לא פועלת.

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני כותב עכשיו דרך המקלדת הזאת של ווינדוס וזה מאוד לא נוח (לכן אני יקצר במילים)

עכשיו הגעתי הביתה ופתאום גיליתי שהמקלדת לא פועלת , הנורה של המקלדת דלוקה , אבל המקשים לא מגיבים.

אני בדקתי שהכל מחובר בפורט כראוי , אך זה לא עזר , ניסתי מקלדת אחרת וזה גם לא עזר.

אני ממש לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה מכיוון שלפני כמה שעות הכל פעל טוב.

*לאחרונה דברים פועלים פחות ופחות , הכוונה שלי היא שפתאום הצורב מפסיק להגיב , אז הוצאתי את הסי די הרגיל כי חשבתי שזאת בעיה בחשמל

ואז הכל פעל כרגיל. אוקיי לאחר שבוע , שוב נהיו בעיות והצורב שוב לא הגיב(לא נפתח כשלוחצים עליו) אז שוב חשבתי שזאת בעיית חשמל אז ניתקתי את המאוורר לדים של קולר-מאסטר , והכל פעל כרגיל(ככה זה קרה שוב ושוב עד שהגעתי למצב שניתקתי כבר שלושה מאווררים).

אני לא כל כך יודע אם זה קשור , אבל בעיית המקלדת עכשיו מזכירה בדיוק את אותה בעייה שציינתי למעלה.

כרגע אין לי כסף לקנות ספק חדש , אבל זה הגיוני שהספק יתחלש כל שבוע בערך?!

לא איכפת לי כרגע מהמאווררים , הדבר הכי חשוב שהמקלדת תפעל.

אני זקוק לתשובה בדחיפות , תודה מראש.

*תחשבו איזה סיוט היה לרשום את כל זה ב- On-Screen Keyboard...ואני עוד התכוונתי לקצר ::)

פורסם

הרגת אותי, אמרת שתקצר והפצצת... :)

באמת לפי ההיסטוריה שתיארת נשמע כמו בעיות מתח. תנסה לפתוח את הספק, תראה אולי משהו התנתק שם או איזה נגד התאבד.

לא אמרת גם אם המקלדת היא PS2 או USB

פורסם
  • מחבר

PS2

נ.ב - כשניסיתי מקודם להוציא את המקלדת ואז להחזיר אותה , הנורה נכבתה וכבר לא הייתה פעילה כמו מקודם.

פורסם

יכול להיות שהחיבור PS2 בלוח שלך נדפק. נסה להשיג מאיפה שהוא מקלדת USB או לנסות את המקלדת שיש לך במחשב במחשב אחר ולראות אם היא עובדת או לא.

אם המקלדת שלך עובדת במחשב אחר אז לך לאחריות של הלוח אמא

פורסם

תיראה, תנסה להשאיר רק את המעבד, כרטיס מסך, מקלדת, הארדיסק מחוברים ואת השאר תנתק ואז תדליק את המחשב ותיראה אם המקלדת עובדת... אם זה לא עוזר אז תחזיר הכל כמו שהיה לפני שעשית מה שאמרתי, ולפני שאתה מדליק את המחשב (זה אומר שאתה צריך קודם לכבות אותו) תוציא את הכבל של המסך מהכרטיס מסך ותדליק את המחשב כשהבל הזה לא מחובר ואז תחבר אותו (אחרי שהדלקת) ותיראה אם זה עוזר... (היה לי פעם בעיה כזאת)

אוף טופיק: גררר... תסדר את זה מהר אני רוצה כבר לשחק נגדך בקווייק!!

פורסם

תנסה להשאיר רק את המעבד, כרטיס מסך, מקלדת, הארדיסק מחוברים ואת השאר תנתק ואז תדליק את המחשב

שכחת זכרונות אין מצב שיעשה פוסט ללא זכרונות

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי איך להיג מקלדת USB , ניסיתי את המקדת במחשב אחר והיא פועלת.

(גם רשמתי שניסיתי מקלדת אחרת)

תודה על העזרה עד עכשיו.

תיראה, תנסה להשאיר רק את המעבד, כרטיס מסך, מקלדת, הארדיסק מחוברים ואת השאר תנתק ואז תדליק את המחשב ותיראה אם המקלדת עובדת... אם זה לא עוזר אז תחזיר הכל כמו שהיה לפני שעשית מה שאמרתי, ולפני שאתה מדליק את המחשב (זה אומר שאתה צריך קודם לכבות אותו) תוציא את הכבל של המסך מהכרטיס מסך ותדליק את המחשב כשהבל הזה לא מחובר ואז תחבר אותו (אחרי שהדלקת) ותיראה אם זה עוזר... (היה לי פעם בעיה כזאת)

אוף טופיק: גררר... תסדר את זה מהר אני רוצה כבר לשחק נגדך בקווייק!!

אני ינסה את זה עכשיו.
פורסם
  • מחבר

אוקיי תראו , אני כותב עכשיו דרך המקלדת.

הדבר שניתקתי עכשיו זה עוד מאוורר(סך הכל נשאר לי עכשיו מאוורר רק על המעבד)

אתם יכולים להגיד לי בביטחון שזאת בעיה מהספק?

*לא נראה לי שאני יכול להמשיך בקצב הזה...כל שבוע אני צריך לנתק משהו אחר כדי שהמחשב יפעל כראוי ::)

נ.ב - MeTaLhAmMeR גם אני רוצה לשחק אבל אולי נשחק מחר? כי עכשיו מקסימום יש עוד 2 ילדים שיצטרפו אלינו...

(אתה נראה לי נחוש בדעתך , כנראה שאתה טוב במשחק הזה :))

פורסם

שכחת זכרונות אין מצב שיעשה פוסט ללא זכרונות

אופס! צודק... זאת פשוט פעם שלישית שאני כותב את ההודעה הזאתי כי ההודעה לא נישלחה לי פעמיים משום מה

אוקיי תראו , אני כותב עכשיו דרך המקלדת.

הדבר שניתקתי עכשיו זה עוד מאוורר(סך הכל נשאר לי עכשיו מאוורר רק על המעבד)

אתם יכולים להגיד לי בביטחון שזאת בעיה מהספק?

*לא נראה לי שאני יכול להמשיך בקצב הזה...כל שבוע אני צריך לנתק משהו אחר כדי שהמחשב יפעל כראוי ::)

נ.ב - MeTaLhAmMeR גם אני רוצה לשחק אבל אולי נשחק מחר? כי עכשיו מקסימום יש עוד 2 ילדים שיצטרפו אלינו...

(אתה נראה לי נחוש בדעתך , כנראה שאתה טוב במשחק הזה :))

רגע אז עשית מה שאמרתי? או שניתקת רק מאוורר אחר? בכל מקרה... אם עשית מה שאמרתי תחזיר שת'ה חלקים כל פעם ותדליק את המחשב עד שתכניס חלק מסויים ותיראה שהמקלדת פיתאום לא עובדת אז מצאת את הבעיה...

דרך אגב, יש לך לוח אם של אסוס??

כן אני מת לשחק בזה כבר עם פינג נמוך!!

פורסם
  • מחבר

באתי לעשות מה שאמרת אבל ראיתי שנשאר עוד מאוורר שפועל , אז ניתקתי אותו והפעלתי את המחשב.

הלוח אם הוא של ג'יגה-בייט.

פורסם

מתן תבדוק יציבות של הספק בעזרת תוכנה כמו Pc-Wizard 2004 או HMonitor

תביא את המתחים שמתקבלים שם.

לינק http://www.cpuid.com/download/pcw2004.exe

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים