עבור לתוכן

בעיה חמורה עם סיסמת אדמין

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים...

יש לי בעיה רצינית, בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי, אם אני לא מצליח אני כנראה אצטרך לפרמט ולאבד את כל הדברים שלי, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה....

בכל מקרה, הסיפור עצמו ארוך, והתחיל מבעיה בהעלאת הווינדוס בגלל קובץ פגום. הלכתי לפי השלבים באחד מעמ' התמיכה של מייקרוסופט, אבל באיזשהו שלב טעיתי והגעתי למצב בו אני לא יכול להיכנס לווינדוס בגלל הודעה הקשורה לקובץ lsass.exe (שום קשר לוירוס), הגורמת למחשב לעשות ריסטרט ושוב להעלות את ההודעה. הפעלה במצב בטוח לא עזרה.

אז חשבתי שאני פשוט יעשה הכל מההתחלה מהדוס, אבל משום מה, סיסמת האדמין שלי שונתה/אופסה, ואני לא יכול להיכנס למצב הדוס דרך דיסק התקנת ה-XP

אם יש איזושהי דרך שאני יכול לעקוף את זה, סיסמה שעובדת תמיד, סיסמה שיכול להיות שאיפסו לי אליה, משהו, אני לא יודע מה, בבקשה, נסו לעזור לי...

הכונן דיסקטים שלי לא עובד, אני יודע שיש דרכים לעשות את זה בעזרת דיסקטים אבל אני רוצה לדעת שניסיתי הכל לפני שאני קונה כונן חדש....

תודה מראש, מקווה לראות תשובות..

פורסם

את המידע בכל מקה לא חייבים לאבד (אלא אם הוא מקודד ב EFS), אפשר להעתיק אותו מההרדיסק למחשב אחר לפני שמפרמטים.

פורסם

אם יש לך/חבר שלךwin PE, יש שם תוכנה שעוקפת את זה... ::)

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לא נראה לי שאני ישלם 200 דולר בשביל זה, יש תוכנה חינמית שעושה את זה?

אם יש לך/חבר שלךwin PE, יש שם תוכנה שעוקפת את זה... ::)

אין ממש, מכיר דרך אחרת? :-\

את המידע בכל מקה לא חייבים לאבד (אלא אם הוא מקודד ב EFS), אפשר להעתיק אותו מההרדיסק למחשב אחר לפני שמפרמטים.

איך אני יכול לעשות את זה בלי גישה לווינדוס ולדוס?

תודה על התגובות, בבקשה תמשיכו לעזור לי, תודה :)

פורסם

תעביר את ההרדיסק למחשב עובד מן הסתם (ככונן משני).

פורסם
  • מחבר

תעביר את ההרדיסק למחשב עובד מן הסתם (ככונן משני).

אוקיי זה באמת נראה לי רעיון טוב, יש לי 2 מחיצות ואני אוכל לגבות את הקבצים שלי ע"י העברה מC ל-D ואז אני אוכל לפרמט את C ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, אבל לא תהיה לי בעיה לגשת לקבצים? זה פשוט יופיע כמחיצות חדשות במחשב השני?

פורסם

גישה תהיה בכל מקרה.

אם קודדת קבצים ב EFS לא תוכל לפתוח אותם.

אם הכונן מפורמט ב NTFS יכול להיות שתצטרח לקחת בעלות על התיקיות (take ownership) דרך הרשאות NTFS מתקדמות מתוך חשבון אדמין במחשב השני, ולחזור על התהליך אחרי שתתקין את וינדוס מחדש אצלך.

פורסם
  • מחבר

גישה תהיה בכל מקרה.

אם קודדת קבצים ב EFS לא תוכל לפתוח אותם.

אם הכונן מפורמט ב NTFS יכול להיות שתצטרח לקחת בעלות על התיקיות (take ownership) דרך הרשאות NTFS מתקדמות מתוך חשבון אדמין במחשב השני, ולחזור על התהליך אחרי שתתקין את וינדוס מחדש אצלך.

קצת איבדתי אותך, הכונן הוא NTFS, לא עשיתי שום קידוד קבצים או משהו כזה, אם זה לא נעשה אוטומטית נראה לי שזה בסדר, רק תסביר לי יותר בפשטות מה אני צריך לעשות, איך ומתי.

תודה גדולה על העזרה...

פורסם

No problem kid,

it's what we do

פורסם

אם לא קודדת את הקבצים אין בעיה.

גש למאפיינים של התיקיות שאתה רוצה להעביר ותבדוק את הגדרות האבטחה. אם הן מתירות גישה לכולם אין בעיה, אם הן מוגבלות למשתמשים מסויימים אתה צריך במחשב השני לקח עליהן בעלות כדי שתהיה לך גישה אליהן (באמצעות חשבון אדמין בלבד).

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי, אני ינסה את זה, אם לא יילך אני יפתח נושא חדש

תודה רבה לך ולכל מי שעזר, אחלה פורום יש פה, הצלתם אותי... :-*

פורסם

אל תפתח נושא חדש, פשוט תמשיך מכאן :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים