פורסם 2004 בספטמבר 821 שנים מחבר בעע אחי תראה-קודם כל שחכתי מה לעשות עם 1T\2T MEMORY TIMINGוהוא נותן לי הכי נמוך לעשות ב MIN RAS ACTIVE TIME הוא נותן לי 5
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר תתעלם ממה שרשום באתר של corsair יש לי תזיכרונות האלה כרגע בגירסא הלא פלטיניום(אין הבדל רק הקירור שונה) והם עובדים בסדר גמור על 2-2-3-5 ב2.7 וולט 2-2-2-5 לא מצליח לעשות פוסט גם על 2.8 אולי לך יהיה יותר מזל אחי למה אתה מתכוון כשאתה אומר שהוא לא מצליח לעשות לך פוסט?
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר בעעעע אחי עשיתי 2.2.2.5 ועכשיו עשיתי בביוס שישמור ויצא ואחרי זה הוא יצא אבל המסך לא מראה כלום והוא לא מתחיל כלום.... בעעעע קרה משהו?! אני מפחד מוות....
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר טוב איפסתי ת'ביוס... המממ עכשיו מה לעשות? דרך אגב הוולטג שלי הוא 2.7V זה בסדר?
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר המממ מה עם השאר? מה לעשות איתם? הממ דרך אגב יש מצב שהם לא יכולים לעבוד על 2 CAS?
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר המממ מה עם השאר? מה לעשות איתם? הממ דרך אגב יש מצב שהם לא יכולים לעבוד על 2 CAS?
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים תגיד, אפשר לדעת בשביל מה אתה מקפיץ את הדיון ?כאילו שאם לא תוציא את 0.5% הביצועים האחרונים מהמחשב משהו רע יקרה וזה ממש דחוף.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר המממ נו אז מה לעשות עכשיו? בנתיים הכול על הכי גבוה...כשעשיתי 2.2.2.5 הוא לא הגיב.. אז מה לעשות?
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים תפסיק להקפיץ את הדיון או שהוא ינעל!זה פורום, לא צ'אט.התיזמונים האפשריים הם פונקציה של הזיכרון ושל הלוח.יכול להיות שהלוח לא עומד בהם ולא דווקא הזיכרון.יכול גם להיות שצריך יותר מתח.אין שום פתרון חוץ מניסויי וטעיה, או שתסתפק בהגדרות ברירת המחדל שאולי לא סוחטות את האחוזים האחרונים של הביצועים אבל נותנות לך 95% מהם ביציבות.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר המממ סבבה... אבל תראה אחי אמרו לי לעלות ת'VOLTAGE ל 2.7 וראיתי בביוס שהוא כבר על 2.7 אז מה לעשות?הממ בעיקרון הזיכרון אמור לפעול על AMD 2.5 .3.3.6 יש מצב שאני אוכל לעשות 2.5.2.2.5 ועוד שאלה קטנה... התוכנה שהביאו לי ת'שם שלה באה כקובץ BIN אז לצרוב את הBIN לדיסק או לצרוב מה BINתודה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.