עבור לתוכן

בעיית אתחול חמורה ב- win2000

Featured Replies

פורסם

יש לי Windows 2000 Pro SP4.

החל מלפני שבוע, כשאני מדליק את המחשב, ה- Windows מתחיל לעלות, רואים את הלוגו עם ה- bar המתקדם למטה, ולאחר מכן הוא עובר לרקע הכחול של Windows, כמו שצריך. אלא שברגע הזה, ההרד דיסק נכבה והמחשב עושה reset לעצמו ועולה מחדש עם אותה בעיה.

אותו דבר קורה גם כשאני מנסה לעלות ב- Safe Mode על כל נגזרותיו.

למעשה אין לי שום דרך להעלות את ה- Windows.

חיברתי את ההרד דיסק שלי למחשב אחר עם Windows XP בתור slave. שם קיבלתי גישה מלאה אליו בלי שום בעיה (המחשב לא אותחל דרך הדיסק שלי אלא דרך הדיסק שלו). בדקתי בדיסק שלי וירוסים עם Norton, בדקתי באמצעות Norton Disk Doctor ובאמצעות ה- Disk Check של Windows ולא נתגלתה שום בעיה.

האם יש דרך להציל את ה- Windows שלי מבלי לפרמט ולהתקין מחדש?

האם יכול להיות שהבעיה היא בהרד דיסק עצמו, למרות שהוא עבד במחשב אחר (ואז אני בפורום הלא נכון...)?

פורסם

לחץ F8 לפני שהוינדוס עולה ובחר ב load last known good configuration אולי זה יפתור תבעיה

הוספת חומרה חדשה/התקנת דרייברים חדשים ,לפני שזה קרה?

פורסם

repair בד"כ מספיק טוב, לא חייבים ישר לפרמט.

פורסם
  • מחבר

באמת שכחתי לציין - לא התקנתי שום חומרה או דרייברים חדשים - זה ממש קרה סתם ככה.

ניסיתי לעלות עם last known configuration וזה לא עובד.

ניסיתי לבדוק אם אני צריך repair למערכת ההפעלה, אבל יש לי דיסק התקנה של Windows 2000 SP1, והוא הודיע לי בערך על כל הקבצים שהם שונים ממה שהותקן במקור. זה לא מפתיע כי יש לי SP4. אני מניח שאני אצטרך דיסק עם SP4 כדי לדעת האם באמת יש קבצים פגומים במערכת ההפעלה.

האם זה חשוב אם דיסק ההתקנה הוא של Windows עם תמיכה עברית (שזה כמובן מה שיש לי), או שאפשר להשתמש גם בדיסק של הגירסה האנגלית?

פורסם

ה SP על הדיסק לא משנה, תמיד אפשר להתקין בחזרה SP4 אחרי התיקון (ממילא צריך להריץ windows update אחרי זה).

אבל בשביל REPAIR הגרסא עצמה תריכה להיות זהה (pro/server heb/eng וכו').

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

בדוק את כרטיס הזיכרון זאת אחת התופעות לכרטיס שהזדקן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים