עבור לתוכן

שאלה בקשר ל epox 8kda3j

Featured Replies

פורסם

תראו אנשים אני מחר מקבל תוח הזה ושמעתי שיש לו מעין כזה דבר שיש גם ל k8neo שמתי שמכבים תמחשב אז הוא לא באמת נכבה והספק נשאר דולק ומדליקים תמשחב דרך המקדלת האם זה נכון?

האם זה שימושי?

זה גורם נזקים לאיזה חלקים?

ואיך אפשר לבטל את זה?

האם כדאי להשאיר את זה?

ומה קורה אם זה באמת ככה והספק דולק ועכשיו חורף והמחשב חוטף ברק אז אני אומר בי לספק שלי?

פורסם

אני חושב שאתה מתכוון למצב sleep שבו הספק מביא זרם נמוך ללוח דרך הכבל הסגול נדמה לי(+5 SB)*אם מישהו יודע אחרת אני אשמח לדעת*

וכך כשאתה מבטל את המצב המחשב חוזר למצב שבו הפעלת את מצב הsleep.

זה לא מסוכן וזה מצב שנמצא ברוב הלוחות כיום אני לא חושב שזה תכונה יחודית של הלוחות שציינת.

פורסם

תראו אנשים אני מחר מקבל תוח הזה ושמעתי שיש לו מעין כזה דבר שיש גם ל k8neo שמתי שמכבים תמחשב אז הוא לא באמת נכבה והספק נשאר דולק ומדליקים תמשחב דרך המקדלת האם זה נכון?

האם זה שימושי?

זה גורם נזקים לאיזה חלקים?

ואיך אפשר לבטל את זה?

האם כדאי להשאיר את זה?

ומה קורה אם זה באמת ככה והספק דולק ועכשיו חורף והמחשב חוטף ברק אז אני אומר בי לספק שלי?

כל לוח אם וספק כח חדשים טובים תומכים בתכונות האלה, לא מיוחד ללוח מסוים.

אפשר לבטל את האפשרות, או יותר פשוט, לא להפעיל אותה מלכתחילה.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז כמה שאלות האם זה מופעל אוטמוטית כברררית מחדל והאם כדאי לשים את זה? או שזה זולל חשמל ועושה בלאי לחלקים במחשב ואם אני מקבל ברק אז יש לי מחשב על גחלים?

פורסם

אצלי זה לא מפועל כברירת מחדל ... לפחות עד כמה שאני יודע ;D

פורסם

בAMD Athlon Thunderbird 1333mhz עם לוח Asus A7M-266 יש לי את זה....אז אני בטוח שב98% מהלוחות יש את זה כיום.

פורסם

ברוב הביוסים יש אפשרות WAKE ON PRESS או משהו כזה...

פורסם

במצב sleep Fאילו המחשב לוקח פחות חשמל ואם אני מפעיל את אימיול זה עדיןן יוריד לי דברים?

פורסם

לא

המחשב מכובה. עובר בו רק זרם חלש במיוחד שמחכה לאות ממך להדלקה(מתג\מקלדת\רשת\.....)

פורסם
  • מחבר

אז כדאי לשים אות זה מעופל או לא? זה פוגע שבמחשב כאילו גורם לבלאי?

פורסם

לא...

פורסם

מה זה בדיוק נותן?

פורסם
  • מחבר

אז להשאיר את זה כבוי לפי מה שהבנתי?

פורסם

איך שאתה רוצה, לפי דעתי הזרם הזה עדיין יגיע ללוח.

אם אתה רוצה את האפשרות להדליק את המחשב מהמקלדת תשאיר..

ולא, זה לא גורם שום נזק גם אם זה פועל..

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה :D על התגובות :) כול פעם שאני צריך משהו אני יודע שינעו לי כאן :D ואילה יום ראשון אני הולך להיבא תלוח מזיגזג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים