פורסם 2004 בספטמבר 821 שנים אז ככה , כחלק מהמפרט שאני עושה עכשיו לאבא שלי אני רוצה להכליל כרטיס מסך מקצועי , ובמקום לשלם 5אלף שקלים על כרטיס מקצועי מתכוון לקנות רדאון ולצרוב אותו לכרטיס FIREGL השאלה היא איזה כרטיס ... לפי מה שהבנתי בעזרת ה9800 פרו 128מגה בעל הליבה R350 לא יהיו בעיות .. אבל יש פה שני בעיות .. אחד: אני מעדיף 256 מגה , והשני: כייצד אני מזהה מהכרטיסים שאני קונה איזה מהם הוא R350 ואיזה R360 ... תודה מראש לעוזרים
פורסם 2004 בספטמבר 821 שנים מחבר זו לא בדיוק סוג השאלה של "איזה חברה הכי כדאית לכרטיס" או "איזה דגם הכי משתלם" אולי הקטע של ה" כייצד אני מזהה מהכרטיסים שאני קונה איזה מהם הוא R350 ואיזה R360 .." יתאים אבל השאר לא נראה לי .. אם המודרים בכל זאת חושבים שכן אני אשמח אם הם יעבירו תנושא. לפי המדריך :http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=105&var2=0 ..אני עלול להתקע במספר קשיים במקרה והכרטיס שלי יהיה R360 , וכמו כן אני אצתרך ביוס פרוץ כדי לעקוף את הקטע עם ה DDR2 ..למישהוא יש יותר נסיון עם העניין ?
פורסם 2004 בספטמבר 821 שנים מחבר הוא עובד עם קבצי CAD\CAM , הכרטיסים הללו נותנים תוספת נחמדה מאוד לביצועים למישהוא יש נסיון עם העניין ?
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים המוד הזה הוא חסרת תועלת הFireGL אולי מבוסס על הr350 אבל הוא לא r350, כל מה שהמוד עושה זה משנה את הbios ID לאחד של FireGL, זה אולי יגרום למחשב שלך לזהות אותו בתור אחד כזה(בתנאי שלא יהיה התנגשויות עם הASIC ID) אבל זה לא יתן לך ביצועים בrawOGL של FireGL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.