פורסם 2002 באפריל 3023 שנים שלום רב,אודה למי שיסביר האם ניתן לשתף מודם ADSL למספר מחשבים דרך HUB/SWITCH, אם כןהכיצד או לחילופין, להפנות אותי לחומר על הנושא.תודה מראש.
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים כן ניתןהאם אתה מתחבר לאינטרנט ע"י חייגן או ששידרגת את מודם האלקטל שלך וכעת אתה מחובר קבוע ללא חיוג?
פורסם 2002 במאי 123 שנים מחבר יש לי XP PRO על כל אחד מהמחשבים.אני מעוניין לחייג מכל אחד מהם (דרך HUB שאליו מחובר המודם) באופן עצמאי כלומר, לא להיות מחוייב בלהשאיר מחשב מסויים דלוק, מלבד כמובן, זה שאני מחייג ממנו.
פורסם 2002 במאי 123 שנים כדי שתוכל לחייג מכל מחשב באופן עצמאי אתה צריך שני חשבונות שונים!!!! אצל ה ISP או שפשוט מאוד תשתמש באותו חשבון אבל רק מחשב אחד יוכל להיות מחובר בנקודת זמן כלשהיא.כמובן יש את האלטרנטיבה הטובה ביותר שהיא לשדרג את האלקטל שלך ל pro ואז לא תצטרך לחייג וגם לא יהיה צורך ב ICS אלא שני המחשבים יוכלו להתחבר במקביל וכל אחד לחוד ללא תלות של אחד בשני.
פורסם 2002 במאי 123 שנים מחבר חומר לגבי השידרוג מצאתי באתר מסויים לאחר קריאה יסודית בפורום זה. אגב, את ה - Switch אני קונה רק ביום שישי. הדבר היחידי שמטריד אותי הוא: האם בזק יכולה לבוא בטענות כלפי לאחר שידרוג המודם? האם אצטרך לקנות אותו או לשלם קנס על פעולת השידרוג? תודה על עזרתך.
פורסם 2002 במאי 123 שנים אני יודע שניתן לשתף מספר מחשבים על חשבון Adsl אחד בעזרת Switch ו- Router . ניתן למצא Router + switch ביחידה אחת במיוחד בשביל המטרה הזו.
פורסם 2002 במאי 223 שנים צריך לקנות את המודם לפני שמשדרגים לו את הקושחה (FIRMWARE) אחרת הם יכולים להתלונן אם יקרה לו משהו (או שפשוט אם הוא מתקלקל תדע מראש שצריך לקנות חדש ולא לצפות שיחךיפו אותו כי הם יכולים לבדוק את זה בקלות).בכל אופן השדרוג מסיר לחלוטין את האחריות על המכשיר גם אם ניתן להוכיח שהוא ניזוק ממשהו אחר לחלוטין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.