עבור לתוכן

שאלה בקשר לשירות בסדיר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, היום בשעה טובה סיימתי טירונות 02, היה שוק היה כיף למרות קצת קשיים בהתחלה, השאלה שלי היא לגבי הצו שקיבלתי למחר, לפי מה שרשום אני אמור לעבור במדור קורסים והשיבוץ שלי הוא כללי מקצוע 0040, אני אמור להתייצב מחר בבקו"ם ואני לא יודע למה, אם למישהו יש מושג או יכול להגיד מה הולך להיות התפקיד שלי בשלוש השנים הקרובות אני מאוד אשמח ויודה לו,

בתודה רבה, דודי הסטלן! :D

פורסם

בטח תיהיה מסופח לבקו"ם במשך כמה זמן, ולאחר מכן, יינתן לך שיבוץ סופי, או שפשוט יש לך תפקיד שממתין לך שם.

עיצת איכות : לצבא יש נטיה "לנצל" עובדים כלליים (0040) לכל מיני ג'ובים, לאו דווקא איכותיים. אחרי הכל, אתה עובד כללי, לא עברת הכשרה כלשהי, לכן אפשר לשחק איתך.

אתה רואה שתוקעים אותך במקום לא איכותי, אל תתבייש להרים ת'קול, אל תתבייש לדרוש שינוי שיבוץ (טופס 55) וכו'... Don't let them use you.

בהצלחה, מאמין ומקווה שהכל יתבהר בקרוב, תעדכן אותנו! 8)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה קודם כל, פשוט מה שמעניין אותי הוא איפה אני ישרת, התקשרתי לבקו"ם ואמרו לי שאני אמור לעשות שם את ה-3 שנים, מבחינתי העיקר לחזור הבייתה כל יום. התפקיד פחות חשוב לי כרגע כי גם ככה אמרו לי שאני אהיה עובד רס"ר או פקיד.

*עוד שאלה - האם אני עלול לקבל קורס כלשהו או שבגלל הפרופיל שלי והמקצוע שלי {פרופיל 45 רפואי} אני פסול קורסים?

פורסם

אל תשכח אבל שתופס 55 זה משהו שזורקים בתחתית של ערימת ניירת עד להתיישנות של כ-3 חודשים לפני שבכלל מסתכלים עליו.

פורסם

אתה יודע מזה עובד רס"ר שאתה מדבר בכזו קליולות?

עובד רס"ר-=צבעי ,זורק זבל ,שוטף כלים בקיצור כל החרא שבעולם

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מזה עובד רס"ר שאתה מדבר בכזו קליולות?

עובד רס"ר-=צבעי ,זורק זבל ,שוטף כלים בקיצור כל החרא שבעולם

מוכן לסבול

פורסם

K... I think we've done here

פורסם

אצלינו היה בסיס מטר על מטר והיו איזה 6 עובדי רס"ר ומש"ק משמעת אחד. המש"ק לא היה עושה כלום חוץ מלהתחמק מהרס"ר במשרדים שבהם יש קוזינות, לשתות אצלן קפה, לנגן בגיטרה, להתחמק מהרס"ר עוד קצת, מדי פעם לשלוח מישהו לטורנות או להודיע שיש משפט בעוד שעובדי הרס"ר היו... עושים כלום. כל היום בחדר כושר וב-12 מתפזרים הביתה. רק כשיש איזו ביקורת הם מכסחים את הדשא וקצת גוזמים ענפים בעוד ששאר הבסיס באמת מנקה כל בדל ובדל.

פורסם

נשמע כיף לאסוף סיגריות של אחרים

רק זה צריך להניע אנשים מלעשן...

פורסם

בגלל זה יש מאפרות ופחים. אנשים לא חושבים במהלך השבוע, שהבדלים והזבל שהם זורקים הם יצתרכו לאסוף בסוף השבוע וזה שיגע אותי כל פעם מחדש ביום חמישי שזה יום הנקיון הרשמי של צה"ל.

פורסם

מוכן לסבול

אם כבר לא אכפת לך מהשירות, ולא אכפת לך שהוא יהיה הכי זנותי בעולם, אז למה שלא תנסה להתקע במקום שאתה תתבטל על החברים שלך במקום לקרוע את התחת במיוחד, מה שיזכיר לך עד כמה מסנגרים אותך וכמה אתה חלקיקמושתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים