עבור לתוכן

שאלות בקשר לבגרויות במחשבים, תנ"ך ומגנים.

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לדעת מהו המספר המקסימלי של יחידות שאפשר לעשות במחשבים ומהם הנושאים?

בקשר לתנ"ך, אני רוצה לעשות את המינימום, על מה הנושאים שם?

במידה ואני מקבל ציון נמוך(הכי נמוך בבגרות), אני יכול להחליט שזה לא יחשב בממוצע? עד כמה זה ישפיע על הקבלה לאוניברסיטה(טכניון) במידה וכל שאר הציונים מצויינים.

וגם אם אני מקבל במקצוע כלשהו ציון X בבגרות ומגן נמוך ממנו, זה מוריד לי את הציון בבגרות?

פורסם

אני חושב שהמקסימום שאפשר זה 15

תנך אני חושב שזה 2 יחידות

כל הציונים נחשבים בבגרות

וכן הציון הסופי זה הציון שקיבלת בבגרות + המגן לחלק ל2(ממוצע) לטוב ולרע

פורסם
  • מחבר

תודה.

אתה יכול לפרט קצת על הבגרויות במחשבים ותנ"ך?

האם אפשר לערער על מגן או משהו כך שהוא לא יחשב,אולי לוותר עליו מראש? אפילו לפני ששומעים עליו? כי יש לי מורה שלא בדיוק אוהבת אותי(כנראה לא הייתי צריך לישון בשיעורים שלה ;)) ולא נראה לי שהציון יהיה קרוב בכלל לציון בבגרות וחבל שזה ידפוק?

ואני זוכר שפעם מישהו סיפר לי שאפשר להשמיט מקצוע אחד אבל יש מקצועות שאסור להשמיט, אתם יודעים משהו על זה והאם תנ"ך נכנס לרשימה של אלה שאני להשמיט?

וגם אם אני אצא עם ציון נמוך מאוד בתנ"ך (לא נראה לי שיש סיכוי שאני עובר את ה65) זה ימנע ממני ללכת לטכניון למקצועות כמו מדעי המחשב, אלקטרוניקה וכו'?

פורסם

אתה יכול להשמיט מקצוע שהוא לא מקצוע חובה (לדוג' מחשבים) במידה והוא פוגע לך בממוצע (צריך להתחשב גם בכך שחלק מהמקצועות מגיעים עם בונוס)

לגבי קבלה לטכניון - אין לך מה לדאוג - הבגרות בתנ"ך לא עד כדי כך קריטית - אתה חייב לעבור.

כדי להתקבל לשם חשוב שיהיה לך ציון גבוה במתמטיקה 5 יחידות, מומלץ גם לעשות 5 יח' פיזיקה.

וכמובן צריך לזכור שהפסיכומטרי שווה ערך לכל הבגריות ביחד אז כדאי להשקיע בו...

פורסם

בגרות במחשבים זה-

אינטרט 1

מדעי המחשב א' 2

מדעי המחשב ב' 2

VB 5

ואז סתם חרטה כמו אקסס ושטויות......

יוצא לך 15

תנך נדמה לי זה יחידה...... לא זוכר...

אתה מקבל מגן.... אתה יכול ללחוץ על המורה שיעלה לך... אם הוא לא נדפקת וזה המגן אתה עושה ממוצע איתו והציון בגרות וזה הציון הסופי....

אתה לא יכול להוריד את המגן.. זאת לא תוכנית כבקשתך.... אבל אם יוצא בכל הכתה הפרש ענק בין המגן לבגרות מורידים לכל הכתה את המגן...

בתכלס ללכת לטכניון אתה צריך כמה שיותר יחידות ובגרות לפחות 5 יחידות במקצוע שאתה רוצה ללכת.... די חשוב 5 יחידות פיזיקה....

ו65 בתנך לא ימנע ממך טכניון אם יש לך בשאר המקצועות גבוה וגם פסיכומטרי גבוה

פורסם
  • מחבר

איזה פסיכומטרי נחשב גבוה? איזה ממוצע ומה צריך בשביל הטכניון(עוד לא סגרתי לגמרי על מה יהיה ראשי וכו')?

שמעתי משהו על פרוייקט במחשבים, מה זה?

פורסם

תנ"ך באמת לא ממש שווה להשקיע. זה לא מקצוע שנותן משהו וזה סתם ים חומר לטחון מה שמוריד לך מהזמן ללמוד לדברים חשובים באמת כמו מתמטיקה או אנגלית או לימודי מגמה. אני פשוט הפסקתי ללמוד תנ"ך בשלב מסויים, מחרטשת משהו ועוברת ומקדישה את כל הזמן למקצועות ריאליים.

פורסם

תעשה את היחידות שלך

תשקיע במתמט אנגלית ולשון

תשקיע במקצועות המוגברים שלך כלומר אלא שלא חובה שאתה עושה 5 יחידות......

תעשה פסיכומטרי 700-680

ואתה בטכניון בתנאי שלא יצאת במחזור של גאונים ושיש לך בגרות לפחות 5 יחידות במקצוע שאתה רוצה...

פורסם

פרוייקט בבגרות במחשבים=90 מינימום

אני לא מכיר אף אחד שקיבל פחות

לי הייתה בוחנת ז**ה וקיבלתי 96

לכיתה השנייה הייתה בוחנת קלה ו22 איש

קיבלו 100(!!!!)

משמע: בגרות קלה במיוחד

ואגב,

אם אתה לומד אקסטרני אין מגן (לטוב ולרע)

פורסם

עדיין לא נענתה השאלה אם אפשר להיפטר מהמגן המחורבן

גם לי יש מורה שלא סבלת אותי

פורסם

אני חושב שיש דבר כזה שאפשר לבקש

שציון המגן לא ייחשב,אבל אני לא בטוח

בכלל,ולא בטוח שהבקשה תאושר

המלצה שלי?

במקצועות שחשובים למגן,

תשקיעו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים