פורסם 2002 באפריל 3023 שנים אני מחכה לו במיוחד.אז אני יוכל להוריד את הVantec המרגיז הזה שלי ולהשאיר אותו רק עם הAX-7 שלי.במילים אחרות קירור פאסיבי.שקט מבורך!!
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים מחבר זהו זה יהיה ממש טוב........ אפשר יהיה לקנות רק גוף קירור טוב וזהו.נגיד את הגוף של Volcano 7+ או אפילו של Dragon Orb 3 אם אני לא טועה, ולהוציא ת'מאוורר והרי לכם קירור שקט לחלוטין........
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים אוקיי ...... על כמה וולט הוא הולך לעבוד ? 1.5 ? או 1.65 ?אני אשים את שני המקרים . במקרה הראשון המעבד בתדר של 1.533 GHZ יפיק 62 וואט חום , ואין מצב לקרר אותו בקירור פאסיבי , כי יקח לסינק יותר מדי זמן לפזר את החום בצורה עצמאית , לכן תוך פרק זמן קצר יתחמם כל העסק , ויתקע . באופציה השנייה , 1.5 וולט , המעבד יפיק בתדר כזה 51 וואט חום , וכאן כבר אפשר לחשוב על קירור באמצעות סינק פאסיבי , גדול , HYBRID . באופציה של 1.65 תצטרך חתיכת אלומיניום בגודל המארז שלך כדי לקרר אותו פאסיבית . הנה לך הנימוק . אם תוריד את המעבד על 1.5 וולט , יש מצב טוב מאוד אפילו לקרר אותו עם AX7 או כל מיני חיות כאלה עם 2 מאווררים של 120 מילימטר במארז , שמסתובבים ב9.5 RPH ..... סיבובים לשעה .....וכאן אני מדבר על מעבדי XP ו-MP למיניהם , המעבדים החדשים יתחממו אפילו פחות , אז זה בעצם אפשרי , עכשיו כשאני כותב את זה , ואפילו מאוד הגיוני .1.533 יהיה מאוד קל לקרר פאסיבית . טעיתי . ;D
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בין קירור פאסיבי לקירור אקטיבי בבקשה?תודה
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים גם מעבד AXP יכול להגיע ל-1.9 עם קירור אוויר..אפילו ה-AXP1600 שהם 1400מ"ה (מהחדשים) מסוגלים לעשות זאת..אבל עם קירור רציני. וזרימת אוויר טובה במארז.תשכחו מפסיבי אין מצב..מה שכן אתם יכולים לשים איזה 80מ"מ שקט על היטסינק טוב (כמו ה-AX7 ודומיו), כמו Papsat 19dBA 26.5CFM או Vantec 21dBA 27CFM ואני מבטיח לך שלא תשמע אותו בכלל..יש גם Papst 12dBA 20CFM...כל דבר עד ה-25dBA ככה אני מאמין יהיה מאוד מאוד שקט ולא מפריע..
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים קירור פאסיבי זה קירור בלי אמצעי עזר , כגון מאווררים , מים , או כל דבר אחר . חתיכת מוליך חום שמפזר את החום על ידי מגע עם אוויר .קירור אקטיבי זה קירור שכן נעזר באמצעים , כגון מאווררים , חזקים יותר , חזקים פחות , שמזרזים את פיזור החום של המוליך שאותו אתה שם על הרכיב המתחמם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.