עבור לתוכן

rio carbon!

Featured Replies

• תגובות 46
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש! אני מחכה לביקורת... יש מצב שהיא תהיה לפני אמצע שבוע הבא? כי אז אני טס וכרגע אני קונה ריבר... אולי תשנה את דעתי מי יודע: )

פורסם

בעעע מה זאת הרזולציה הזאת :o , סכתן על המצלמה,אבל באמת שלא מענין אותי אך הפצעים באצבע שלך נראים :P.

(ההודעה נכתבה בצחוק כמובן,אז לא לעלב)

פורסם

קשה מאד להשוות בין הנגנים שהצגת בתמונה. אולי פוד מיני מול הקארבון ואיזה מובו 2 יכולים ללכת ראש בראש.

מה גם שבעניין של עיצוב לצערי עדיין הריבר לא נראה ממש טוב, הוא אולי קטן אבל עם כל הכבוד הוא נראה מבחינה עיצובית גדול יותר מהפוד ואפילו הריבר נראה קומפקטי יותר מבחינת מראה כללי...

פורסם

לדעתי דווקא, הוא נראה ממש טוב וקומפקטי (מצד שני גם המסך טיפה קומפקטי בהשוואה לאיפוד מיני, לא כן?). מפתיע לראות שריו לא שילבו את הג'יוסטיק האדום שלהם כאן.

פורסם

לדעתי דווקא, הוא נראה ממש טוב וקומפקטי (מצד שני גם המסך טיפה קומפקטי בהשוואה לאיפוד מיני, לא כן?). מפתיע לראות שריו לא שילבו את הג'יוסטיק האדום שלהם כאן.

המסך הוא אולי הדבר הראשי שנראה פשוט רע, גם מבחינת גראפקיה בסיסית וכדומה...

פורסם
  • מחבר

maiby the pictures dont do it justice...

its small, it feels small, it looks small...

the back is like the i pod V2 back! a mirror. looks fantastic!

its why smaller then the i pod mini and the muvo....well i havent chacked but thats who it feels...

it has less power than the river. it strogells with my sony and sennhiser but with more conventionle phones like the KSC50 or the NX400/500 it can hendle real well!

פורסם

רגע ריו קארבון זה לא הנגן 20 ג'יגה של ריו?

omg

אז מה אני מדבר...

ואם זה באמת נגן מהשכבה של המובו 2 והפוד-מיני (הייתי בטוח שנייטרוס זה הנגן של ריו מהשכבה הזאת... בטח הם נתנו שם שונה לנגן 1.5 ולנגן הבא מעליו), אז הוא לא נראה לי מי יודע מה...

מובו2 יותר קטן ממנו, בזה אני בטוח (לפי הפרופורציה שלו בתמונה של הריבר לפי הפרופורציה של המובו2 שלי מול הריבר של חבר שלי).

פורסם
  • מחבר

i held the muvo2 and the carbon...

and no its 5 giga the karma is the 20 g one

the carbon feels smaller! it almost helf the width...

פורסם

i held the muvo2 and the carbon...

and no its 5 giga the karma is the 20 g one

the carbon feels smaller! it almost helf the width...

נכון, זה ידוע שיחסית לחבריו לקבוצה המובו2 עבה, וקצת כבד (כמעט מאה גרם). אבל הוא פחות גדול לאורך ולגובה. בדוק. בכל מקרה, לא רק הגודל קובע במקרים האלה, במיוחד לא כשההבדלים כאלה קטנים... (ראה ערך, אייפוד ואייריבר ihp120).

פורסם

יש לך סוג דם A לא :lol:

עם מה צילמת טלספקופ?????

אכן נראה סוף הדרך של נגן

פורסם
  • מחבר

canon s1

and the controls are graet...not I-POD graet but still alright!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב חזרתי ארצה העברית חזרה למקלדתי...

טוב כל מה שנאי יכול לומר בקצרה ולעניין, מעולה!

מה לעשות אני גאנקי של בטריה וב20 שעות זה מעולה, המסך ממש חמוד (בייחוד בהשוואה למובו) והשליטה מאד נוחה, אפילו יותר נוחה מהריבר שלי.

מה שקצת מעצבן זה שאין שיוט לפי עץ קבצים רק לפי טאגים וכמובן אין עברית. אבל אחרי שאני יסדר את הטאגים שלי זה יהיה מאד קל.

התחושה ביד מעולה וממש לא מרגישים אותו בכיס.

ההבדל בניידות בינו לבין הריבר הוא מבחינתי ענק!

פורסם

נראה לי החיסרון של הנגן שהוא רק 5 גיגה :\

יש כאלו שזה כמובן מספיק להם

אבל נראה לי לכל אחד פה ובכל מקום יש איזה סטוק של 20 גיגה של mp3

לי יש איזה 35+ דיסקים מלאים ב mp3

פורסם

נראה לי החיסרון של הנגן שהוא רק 5 גיגה :\

יש כאלו שזה כמובן מספיק להם

אבל נראה לי לכל אחד פה ובכל מקום יש איזה סטוק של 20 גיגה של mp3

לי יש איזה 35+ דיסקים מלאים ב mp3

35 דיסקים לא מתקרב ל 20 ג'יגה.

יותר כמו 3-4 ג'יגה.

שיבי, למה קנית נגן כזה אם יש לך כבר ריבר? יענו, נראה לי נורא בזבוז.... מילא אם יש לך נגן מהשכבה של הקרבון ואתה קונה ריבר... אבל ההיפך...... :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים