פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים אני מעוניין לרכוש את המארז של MSI דרך EBAY (האם אפשר לרכוש אותו גם בארץ ואם כן אז איפה)ואין לי מושג איזה לוח אם יתאים למארז הקטן הזהאני זקוק למפרט הזול ביותר שאתם יכולים להציעמכיוון שאני זקוק למחשב הזה רק בשביל לראות סרטים ולשמוע מוסיקההדבר היחידי שאני לא מתפשר עליו הוא הארד דיסק בגודל 250 גיגה!את כל שאר הרכיבים אני משאיר לכל המומחים כאן בפורוםעיזרו לי בבקשהבתודה מראש גדיץ[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים ב KSפ יש גם מארז דומה של אנטק אבל יותר איכותי. תגיד סדיוק מה אתה צריך (כולל הכל) וכמה כסף יש לך.
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים אל תזמין מחו"ל יעשו לך בעיות.ב-www.lamir.co.il יש לך את כל דגמי ה-barebone של Shuttle (אלו שהתחילו עם המחשבים הקטנים הללו).הם כולם מגיעים עם לוח אם תואם וספק כח.אני מאמין שאפשר למצוא בארץ גם את זה של MSI (ב-KSP נגמר נראה לי).IVORY הם היבואן הרישמי של MSI ובטח אפשר להשיג אצלהם:http://www.computershop.co.il/notebook.htmlאני בכל מקרה מעדיף את ה-SHUTTLEים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.