עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מצלמה במחיר נמוך עד ממוצע

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי 8)

אז אני חושב שאני אקח את הקנון ב1250 עם 3 שנים אחריות של MDK.

אני מאוד מקווה שהם לא יעשו בעיות כמו הספק הקודם שקניתי ממנו :-\

למישהו יש נסיון איתם במקרה?

פורסם

אני הייתי הולך על ה A75, ה G3 די מאכזבת, כמעט מכל בחינה אפשרית, מלבד זמן תגובה מרשים יחסית למצלמה בליגה שלה.

יש לך נסיון עם המצלמה? כי זה קצת מוזר מה שאתה כותב... מאיזו בחינות בדיוק היא מאכזבת?

אם אני צריך לדרג את התכונות של ה-G3, הייתי נותן לה את הציונים הבאים (מתוך 5):

מחיר: 5 - אין מצלמות אחרות במחיר שלה שנותנות בשקלול הכללי יותר

איכות תמונה: 4.5 - מניסיוני, תמונות טובות בהחלט בשביל 3MP ללא פלאש. מניסיונו של משתתף אחר בפורום, לא משהו עם פלאש.

איכות בניה: 3.5 - מרגישה די צעצועית, אבל שום דבר לא התקלקל והמצלמה צילמה המון.

פיצ'רים: 5 - איזה עוד מצלמה במחיר הזה נותנת תכונות כמו White Balance Brackting ו-Intervalometer? מזמן התגובה הקצרצר, דרך הגמישות עם אופציות הסוללה ועד טייפ המנהלים, המצלמה הזו עמוסה בפיצ'רים שימושיים שקשה למצוא במצלמות אחרות.

קלות הפעלה: 4.5 - תפריטים קלים מאוד לשימוש והפעלה מאוד הגיונית. השיפורים הכמעט יחידים שאני יכול לחשוב עליהם זה כפתור ייעודי ל-Manual White Balance ואפשרות Shift למצב Program. אולי גם דלת נוחה יותר לסוללות.

אז אני שואל שוב, מאיזו בחינה בדיוק היא מאכזבת ובהשוואה לאיזו מצלמה באותו מחיר?

אגב, זמן התגובה שלה לא מרשים רק מול מצלמות בליגה שלה, אלא מול כל מצלמה דיגיטלית שהיא לא DSLR. ה-Pro1 של קאנון, למשל, איטית פי 4 מהריקו ועולה יותר מ-5000 ש"ח.

פורסם

בשביל מסמכים לא עדיף פשוט לקנות סורק פשוט וזהו? ???

פורסם

בניגוד למצלמה, סורק נשאר מחובר למחשב שלך בבית. אין לו את אותה ניידות שיש למצלמה, ובטח שאין לו אפשרות לצלם לוח של כיתת לימוד (דבר שה-G3 עושה מצויין).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים