עבור לתוכן

מספר שאלות לבעלי HardCano מהדגמים ה"וותיקים" (גם כאלה שפעם היה להם נחשבים)

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון מדובר על כל סדרת הרדקנו 7 ומטה!

*איפה מיקמתם את החיישן

*איזה לוח אם יש לכם

*מה ההפרש טמפ

*כמה זמן יש לכם את הפאנל, והאם הייתם צריכים במשך התקופה הזאת להחליף סוללה לLCD

*האם הLCD ניתן לשליפה בקלות

תודה (:

עריכה: התארד אמור היה להפתח בפורום מודינג ואלקטרוניקה אבל מכוון שביטלתם את האפשרות למחוק תארדים ריקים (*אהם* במערכת הקודמת היה יותר חכם *אהם*) המודרים יצטרכו להעביר את התארד, סורי...

פורסם

טוב אני רואה שאין מתנדבים אז..

*מקמתי תחישן מגב של הכרטיס מסך ואחד סתם למדוד טמפ אוויר בתוך המארז

*בזמנו איזה אפוקס KT333 שחכתי תשם ש ל הסדרה :\

*לא יודע לא היה לי חישן נוסף , אבל לפי מה שאני יודע החישנים האלו סוטים בעד 3מעלות

*הפאנל היה לי כ 2-3 חודשים , תצגים+החישנים נשארו אצלי איזה שנה , כל כמה חודשים לפי מה שאני זוכר

*דיי

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה שאין מתנדבים אז..

*מקמתי תחישן מגב של הכרטיס מסך ואחד סתם למדוד טמפ אוויר בתוך המארז

*בזמנו איזה אפוקס KT333 שחכתי תשם ש ל הסדרה :\

*לא יודע לא היה לי חישן נוסף , אבל לפי מה שאני יודע החישנים האלו סוטים בעד 3מעלות

*הפאנל היה לי כ 2-3 חודשים , תצגים+החישנים נשארו אצלי איזה שנה , כל כמה חודשים לפי מה שאני זוכר

*דיי

תודה רבה,

מה שאני בעצם רוצה זה חיישן נייד, ללא כל הפאנל המסורבל, שאני יוכל להעביר מבית לבית בצורה נוחה ומיקום קל במארז

ההרדקנו נותן לי את הכי קרוב לזה, כי הפאנלים שלו נשלפים והוא לא דורש חשמל מהספק כוח

אבל... אם הייתי מתפשר על פלוס מינוס 3 מעלות הייתי נשאר עם הקריאה של הלוח אם ומנחש פחות או יותר בכמה הוא מזייף

אני רוצה קריאה מדוייקת בסביבות ה"וואנטק מולטי-פנקשן" שהיה ברשותי בעבר, הזיוף שלו היה פלוס מינוס חצי מעלה

למישהו יש המלצות על מוצר בסגנון ההרדקנו , שלא יעלה יותר מידי, ויתן קריאה מדוייקת (פלוס מינוס חצי מעלה זה מצויין, פלוס מינוס מעלה זה נסבל)

פורסם

"אני רוצה קריאה מדוייקת בסביבות ה"וואנטק מולטי-פנקשן" שהיה ברשותי בעבר, הזיוף שלו היה פלוס מינוס חצי מעלה"

ואיך אתה יודע את זה בדיוק ? :)

תחפש חיישנים שנבנו למטרה הזו , לא כדי לקשט תמארז .. כדי להשיג דיוק זה לא יהיה זול :E

החיישנים של fluke נחשבים בין הטובים בעולם , אולי יש להם דגמים זולים יותר

פורסם
  • מחבר

"אני רוצה קריאה מדוייקת בסביבות ה"וואנטק מולטי-פנקשן" שהיה ברשותי בעבר, הזיוף שלו היה פלוס מינוס חצי מעלה"

ואיך אתה יודע את זה בדיוק ? :)

תחפש חיישנים שנבנו למטרה הזו , לא כדי לקשט תמארז .. כדי להשיג דיוק זה לא יהיה זול :E

החיישנים של fluke נחשבים בין הטובים בעולם , אולי יש להם דגמים זולים יותר

כי בדקתי אותו מול חיישן של מפעל ומול לוחות ישנים שידועים בדיוק שלהם, בקיצור היה לו זיוף של חצי מעלה פחות או יותר ואני מחפש משהו בסגנון

זיוף של 3 מעלות זה מוגזם וזה מאבד את המטרה, אני לא מחפש משהו מקצועי ויוקרתי כמו שאמרתי פלוס מינוס מעלה גם ירצה אותי

עכשיו עוד דבר, TT במדריכים שלה ממקמים את החיישן בתחתית המעבד ומעבירים את שני הרגליים בין הפינים, בהרבה מאוד אתרים אומרים שזה לא מומלץ וTT מתנערת מכל אחריות במקרה של תקלה..

בעלי הרדקנו שכן החליטו למקם את החיישן מתחת למעבד נתקלו בבעיה? (אני סתם שואל, אני לא מצפה שמישהו באמת יענה לתארד הזה - התייאשתי מכם ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים