עבור לתוכן

תיפעול VIVO אם כרסיטי ראדון

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי בבית 9200SE אם VIVO, עכשיו אני צריך להעתיק סרט ממצלמת DV למחשב.. ואני יהיה גלוי איתכם אין לי מוסג איך לעשות את זה...

אני צריך ממכם כמה דברים

1. שתמליצו לי על תוכנה בסיסית וטובה להעתקה של הסרט מהמצלמה למחשב

2. שתמליצו לי על תוכנה טובה לעריכת הסרט באופן בסיסי יחסית (כרגע אני חושב על וואגס)

3. שתמליצו לי על תוכנה שתקודד את הסרט מהפורמט שהוא בא ישר מהVIVO לAVI או DIVX (מה שהכי איכותי.. זה הולך להצרב על DVD אז הגודל פחות משמעותי)

תודה מראש אור :)

פורסם

איך אתה מחבר את מצלמת הDV למחשב? אם זה בעזרת FIREWIRE או USB הVIVO לא מהווה שום גורם בלכידה מהמצלמה.

התוכנה הכי טובה לביצוע כל הפעולויות היא VIRTUAL DUB, היא קלה, חינמית ומבצעת לכידה, חיתוכים גסים וגם קידוד

פורסם

אם יש לך מצלמת DV הדרך היחידה להקליט ממנה למחשב בלי לאבד איכות זה Firewire 1394 כל דרך אחרת תוביל לירידה משמעותית באיכות.

היתרון של וידאו במצלמת DV זה שהוא נשמר דיגיטלית על הקלטת DV ולכן צריך להעביר אותו למחשב באופן דיגיטלי ולא אנלוגי כמו בכרטיס VIVO.

כאשר אני עובד עם DV אני משתמש ב Premiere תוכנה כבדה ויקרה של Adobe (יש לי עותק מבית ספר) בכל מקרה אם אין לך דרך להשיג עותק ניתן

לבצע Capture של וידאו DV אפילו עם ה Windows Movie Maker. תקן ה USB, לפחות 1.1 אינו מאפשר להעביר וידאו דיגטלי ולרוב

הוא בשביל להוריד תמונות סטילס מהצלמה.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי מצלמת ווידאו דיגיטלית... אמרתי מצלמת DV רגילה (ואנלוגית..).

אז נראה לי שהאפשרות היחידה שיש לי היא באמצאות חיבור הRCA ואת הסאונד אני יחבר אם כבל RCA\PL

באיזה תוכנה הכי כדי לי להשתמש בשביל זה? תזכרו שאני צריך להעביר ווידאו ואודיו מחובים לא מאותו חיבור.. אז אם אפשר הסבר לאיך אני עושה את זה אני מאוד יודה לכם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים