עבור לתוכן

מה דעתכם על המקצוע- אלקטרוניקה

Featured Replies

פורסם

גם אני תהיתי מה זה תקבילית, אבל התשובה שהבאת יותר סיבכה...

אתם רק מסבכים אותם יותר...

תקבילית זה אלקטרוניקה "חשמלית". זרם, מתח, התנגדות, הגברים ושינויים שלהם... אפשר אנלוגי

ספרתית זה התעסקות עם לוגיקה שזה 01010101

• תגובות 52
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עכשיו בכיתה י', חשבתי בהתחלה ללכת לאלקטרוניקה, הדבר היחיד שהרתיע אותי מללכת למגמה זה כמה רושמים...

אני עכשיו במגמת טכ"מ (טכנולוגיות מידע, השנה בכיתה י' אנחנו לומדים HTML, JAVASCRIPT, ASP, PASCAL ומדעי המחשב) אנחנו לא רושמים הרבה בכלל כי רוב העבודה מתבצעת בעצם על המחשב עצמו, יש לי חברים באלקטרוניקה שבשלוש שעות רושמים 20 עמודים (בגודל של דף A4).

תעשה את השיקולים שלך וגם מה אתה אוהב יותר, אני לדוגמה מתחבר הרבה יותר לכל העניין של התכנות ומחשבים, בגלל זה בחרתי בטכ"מ...

בהצלחה :)

פורסם

אז אני חושב הלאה..

אני עכשוי בכיתה ט' כאילו יש לי עוד הרבה זמן לבגרויות ואני לומד אלקטרוניקה ויודע מחשבים..

אבל אניממש רוצה לבוא למגמת אלקטרוניקה מוכן וייודע כך שאני לא יצתרך בכלל ללמוד שם רק קצת לזכר בדברים ואז אני יביא ציון טוב..

אה ואני מכיר מישהו שלמד אלקטרוניקה והוא אמר שזה קשה מאוד מאוד..

פורסם

יש לי חברים באלקטרוניקה שבשלוש שעות רושמים 20 עמודים (בגודל של דף A4).

תמוהה. אני לא יודע אם בשנה כתבתי 40 דפים

פורסם

אז אני חושב הלאה..

אני עכשוי בכיתה ט' כאילו יש לי עוד הרבה זמן לבגרויות ואני לומד אלקטרוניקה ויודע מחשבים..

אבל אניממש רוצה לבוא למגמת אלקטרוניקה מוכן וייודע כך שאני לא יצתרך בכלל ללמוד שם רק קצת לזכר בדברים ואז אני יביא ציון טוב..

אה ואני מכיר מישהו שלמד אלקטרוניקה והוא אמר שזה קשה מאוד מאוד..

אתה חי באשליות? אל תחשוב שאם יש לך רקע באלקטרוניקה אתה תגיע למגמה ובקושי תצטרך ללמוד ולהוציא ציונים טובים.

זה הרבה יותר מסובך ממה שאתה חושב, ואתה תלמד דברים שאפילו לא שמעת עליהם, אז תחשוב טוב לפני שאתה בוחר במשהו.

ועומרי, או שהמורים שלכם לא רושמים הרבה או שאתה לא שם לב שהמורה רושם :silly:

פורסם

אתה חי באשליות? אל תחשוב שאם יש לך רקע באלקטרוניקה אתה תגיע למגמה ובקושי תצטרך ללמוד ולהוציא ציונים טובים.

זה הרבה יותר מסובך ממה שאתה חושב, ואתה תלמד דברים שאפילו לא שמעת עליהם, אז תחשוב טוב לפני שאתה בוחר במשהו.

ועומרי, או שהמורים שלכם לא רושמים הרבה או שאתה לא שם לב שהמורה רושם  :silly:

אחרי מחשבה קלה אתה ממש צודק...

אממ אבל תישמע את מסכים איתי שזה יהיה לי הרבה הרבה הרבה יותר קל משאנייבא בלי שום ידע..

למשל אם אני דע לבנת מעגלים ידע תפקידים שלדברי חוקים נוסחאות של חלק מהדברים וכל מני שטויות כאלה יהיה לי יותר קל..

אבל כמו שאמרת צודק יהיה לי קשה שם אבל הרבהפחות מהרבה אחרים..

פורסם

אתם לומדים את מקצוע האלקטרוניקה בבית ספר רגיל או במקצועי?

פורסם

לפי מה שאני יודע רוב בתי הספר הרגילים בארץ משלבים תוכניות לימודים מגמתיות (אלקטרוניקה, מחשבים וכדומה...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים