עבור לתוכן

מה דעתכם על המקצוע- אלקטרוניקה

Featured Replies

פורסם

בשבילי - אלק ' קצת קשה יותר מפיזיקה ...

• תגובות 52
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה קורה פה !!

מה אני היחיד שהיה צריך ללמוד 15 י"חל אלק"ט ו 5 י"חל פיזיקה ???

וכן אין אף מקצוע עם כאלו מורים ( אולי באוניברסיטה לליצנות ובדיחות גסות ) ;D

המורים שלנו ( הרוב גברים) סיפרו מלא בדיחות גסות וירידות ( אולי כי לא היה בנות בכיתה :'( ) .

אבל באמת כיתה י"א זאת הכיתה הכי קשה ו י"ב סתם הליכה בפרק לידה .

אם מישהו ילך ל י"ג/י"ד שיחשוב טוב כי ללכת רק ל י"ג לא שווה עדיף לסיים עד הסוף .

להנדסאי לא קשה ללמוד בעיקר י"ד ( כי י"ג מתרגלים למסגרת חדשה קצת שונה ) הדבר היחיד זה שהפרוייקט על הראש :-\

פורסם

אתה ממש לא היחידי אני באמצע של זה ( י"ב - עושים את רוב מקצועות האלק' ומשלימים את הפיזיקה)

וזה כ"כ נכון על המורים!!!

פורסם

אלקטרוניקה הוא לא מקצוע קשה אם אתה אוהב את זה ומתחבר לזה. ואתה חייב ראש ריאלי אם אתה רוצה לעסוק בזה בעתיד.

אני אומנם לא למדתי אלקטרוניקה בתיכון, אך אני לומד עכשיו, אני מסיים שנה ג בהנדסת אלקטרוניקה. (מתחיל עכשיו את השנה האחרונה . שנה ד')

ונהנה מכל רגע, זה גורם לך להבין את העולם האלקטרוני טוב יותר.

בהצלחה בכל מקרה

נ.ב. שירות בצבא כאלקטרוניאי לא תמיד כיף, תלוי איפה אתה משובץ, ואל תשמחו כל כך על הקבע, יש מספיק אנשים שמתחרטים על הרגע הזה בו הם חתמו קבע. ואני אומר את זה מניסיון (אומנם לא אישיא כי אני לא היתי חתום אך מהכרות עם מספיק אנשים שכן היו חתומים)

פורסם

די די

אפילו גם אם קצת סובל בקבע

אתה מקבל כסף טוב וניסיון עבודה

פורסם

אנשים לפי דעתי שווה לסבול שנה קבע ( אפילו בתור נגד ) כי למשל להנדסאי משכורת התחלתית היא 6000+ ככה שאני רוצה

שתראו לי מקום באזרחות שיקבל אותכם ללא נסיון ויתן משכורת התחלתית של 6K + .

פורסם

די די

אפילו גם אם קצת סובל בקבע

אתה מקבל כסף טוב וניסיון עבודה

אתה בחור אופטימי..............איזה ניסיון?.......אתה צובר ניסיור רק אם אתה נמצא בדרג ד או ג.

אבל אל תשכח...שיכולים פשוט לשלוח אותך להיות סתם טכנאי קשר איפה שהוא שכל מה שתעשה זה להחליף מודולים, ואת זה כל אחד יכול לעשות.

כסף טוב?.....טוב....אתה מקבל כסף לא רע, אבל אתה גם אוכל חרא כך שאתה לפמים אומר שיקחו את הכסף הזה רק שיתנו לי ללכת, הצבא זה לא גן של שושנים ולא כל אחד מתאים לו,

עוד פעם...זה תלוי מה התפקיד שלך בצבא...יש תפקידים מעניינים אבל יש גם תפקידים מעאפנים.

חוץ מזה...איזה 6000 פלוס, אתה חי בסרט......אולי רק אם אתה נמצא בבסיס של רמת סיכון א או א+.

פורסם

6000+ מרויח אמרתי הנדסאי ואני אוסיף בחיל האויר ולא משנה איזה בסיס כל עוד הבן אדם נמצא במערך הטכני של חיל האויר

פורסם

מקצוע טוב אני עכשיו ביג

עברתי את

י

יא

יב

כמו מים בלי להתאמץ

פוצצנו קבלים במעבדות עשיתי מטעני חבלה שרפנו מזגנים ומחשבים לקחו זיכרונות מהמחשבים

אתה יודע מה זה לד שמקבל 300V זה כמו סקאד

ספקי כוח רצו שם בקצב עם הנגדים עשן של שריפה צחוקים עם המורים בגריות כמו שכונה 8)

פורסם

אוהב אלקתרונקה

פורסם

סתם שאלה, מה זה ה"תקבילית" הזו שדיברתם עליה?

פורסם

סוג מהמון המקצועות שיש באלק' ....

הוא בעיקר משתלב עם מיקרו אם אני לא טועה והוא מתעסקהמן במגברים (741 בעיקר) ועוד כול מיני דברים שימושיים

פורסם

יש אלקטרוניקה סיפרתית ויש תקבילית..........

סיפרתית זה מיתוג וכל זה....................

תקבילית זה אשכרה אלקט' אנחנו לומדים למשל לבנות מגבר.....

מיקרו זה יותר ללמוד את הביפנוכו של המעבד כמבוא לאסבמלי......

פורסם

גם אני תהיתי מה זה תקבילית, אבל התשובה שהבאת יותר סיבכה...

פורסם

אלקטרוניקה סיפרתית - יותר פועל על יש מתח אין מתח פעולות לוגיות ושערים לוגים

אלקטרוניקה תקבילית - זה אשכרה אלקט'.. אתה לומד לבנות מגבר ומה לא..... אתה עובד עם מתחים שמשתנים ולא רק אם יש מתח או אין מתח......

מיקרו - למידה על הביפנוכו של המעבד כמבוא לשפת אסמבלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים