עבור לתוכן

מה דעתכם על המקצוע- אלקטרוניקה

Featured Replies

פורסם

זה ממש כיף ללמוד את המקצוע הזה אני זוכר שנה שעברה חבר שלי ניסה לחבר מעבד ל-220 וולט והמורה תפס אותו וכמעט הביא לו מכות כי אם הוא היה מצליח אז היה קצר בכל המעבדות :P

המורים הם בד"כ ממש סבבה וגם יודעים להעביר טוב את החומר. אם תשאל אותי אני אישית אעדיף 5 יחידות מחשבים על 5 אלקטרוניקה אבל לא איכפת לי כי אני לומד את שני המקצועות :)

ולמי שאמר שלפי התוכנית החדשה האסמבלי יהווה בעיה אז זה ממש לא נכון. החלק של הבגרות באסמבלי הוא הרבה יותר קל מ-C והמורה שלנו אמר שאפילו תלמיד טיפש צריך ממש להתאמץ כדי לא לקבל בחלק הזה ציון טוב. בקיצור אין מה לדאוג, מקצוע קליל וכיף חוץ מתקבילית שהתחלתי ללמוד השנה ושמעתי שזה קצת יותר קשה אבל חפיף ;)

• תגובות 52
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכיתה שלי יש מלא מטומטמים אז באסמבלר התוכניות שאתה צריך לכתוב במבחנים או בבגרות זה ממבחר קבוע ודי קטן אז כמעט כולם לומדים את התוכניות בעל פה

ודרך אגב אני הכי אוהב מיקרו ואחר כך מערכות אלקטרוניות תקבילית זה משעמם אבל יש לי מורה כיפי חשמל ברוף שפטרנו היה מורה כזה משעמם בזה ומיתוג זה היה בכלל גם משעמם

פורסם

מיתוג היה משהו מוות קל ...

למדנו רק חלק קטן מאוד מהשנה אבל דיי נתקענו בגלל חבורת הערסים של הכיתה על ה פליפ פלופים שלדעתי היה ממש קל

פורסם

זה מקצוע קל אבל תמיד יש את המטומטמים שבגללם לומדים מקצוע שאפשר ללמוד בחודש חודשים במשך שנה

פורסם

אנחנו היינו הדור של ה"רפורמה" כך שבבגרות במיתוג ביטלו לנו 9/10 מהחומר כדי שאנשים יצליחו במבחן. לא היה לנו שומדבר במבחן אפילו לא מרבבים. מקסימום לתכנן מערכת צירופית מסכנה.

בכל מקרה המורה שלנו המשיך איתנו את החומר ולימד אותנו את כל החרא סתם לידע.

פורסם

ככה מזהים מורה אמיתי של אלק' ילמד אותך את כול החומר שצריך בשביל הידע ובשביל שיהיו לך כמה שיותר אופציות בעתיד עם המקצועות ....

לנו התמזל המזל ויש לנו דיי הרבה מורים כאלו אבל הם אורמים מה צריך באמת ומה לא ואז יש את אלו שעושים בחירה - ללמוד את הכול למען עצמך או ללמוד בשביל הבחינה

כשאתה לומד לעצמך את לומד לבחינה גם !!!!

פורסם

חייב לשאול אם כבר על אלקטרוניקה,כידוע מי שלומד אלק' וגם אחרי התיכון יכול ללכת להשתמש בזה בצבא...

השאלה שלי האם זה כדאי,אני חתמתי שנה וחצי קבע שישלמו לי טוב שם וגם אני אקבל ניסיון בן ז**ה שם שיעזור לי בעתיד (חיל האוויר).

פורסם

אם כבר מדברים

תגידו גם המורים שלכם אוהבים להגיד

"הציון שלך זה 0"

זה בדרך כלל קורה מתי שאתה אומר שיש מתח והמתח 0 או שאתה אומר שהמתח 0 ויש מתח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל פעם זה קורע אותי מחדש

פורסם

נהנה מכל רגע הכל סבבה חוץ מהכיתה המפגרת

אגב קיבלתי 96 בבגרות במיתוג וסופי 85 בגלל מגן גרוע

פורסם

אם כבר מדברים

תגידו גם המורים שלכם אוהבים להגיד

"הציון שלך זה 0"

זה בדרך כלל קורה מתי שאתה אומר שיש מתח והמתח 0 או שאתה אומר שהמתח 0 ויש מתח

חחחח

כל פעם זה קורע אותי מחדש

נכון בייחוד אצל המורים למיתוג ....

פורסם

גם אצלכם חייב להרחיב גם פיזיקה אם רוצים אלקטרוניקה?

פורסם

עפ"י מה שאני יודע זה הפוך לגמרי!!

אם אתה מרחיב פיזיקה אתה יכול לוותר על אחת מ 3 הקבוצות של ה 5 יח' באלק' .... אבל אם אתה מרחיב פיזיקה אל תוותר על כול האלק' - חבל

פורסם

לימדו אותי פיסיקה 5 יח' פלוס אלק' 5 יח' (בי"א היה קשה מאד!) אבל קיבלתי פחות מ 80 בבגרות בפיסיקה (75 פחות או יותר) אז זה נחשב שלא למדתי את זה לאוניברסיטה >:(

ובקשר לזה שחייבים,רשמית לא אבל אם אתה רוצה להצליח בחיים אז כן,חשמל בלי פיסיקה נשמע בלתי אפשרי...

פורסם

חבל ........

העיקר תנסה את הפיזיקה אם אתה רואה שאתה לא מתחבר לזה - תוותר ...

נ.ב : יא' היא הכיתה הכי קשה בכול המגמת אלק' .....

פורסם

כמה ששנאתי את י"א

תגידו מה יותר קשה, פיסיקה או אלקטרוניקה?

אני פשוט למדתי פיסיקה, את האמת אפשר להסתדר עם זה, פשוטט הייתי עצלן כל השנה וזה היה נראה לי קשה, בסוף לקראת המתכונת והבגרות קרעתי את התחת והוצאתי מאה (לפי בדיקה עם המורה), והבגרות נראתה לי כמו בדיחה גרועה. ככה שאני לא יודע אם זה באמת קשה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים