פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים שלוםהיום המורה שלי באלקטרוניקה הסבירה על התנגדות נראה לי ואמרה שמסמנים בסימן כזה של חצי עיגול כאשר החצי הריק נוטה למטה ויש 2 קוים משתי הצדדים למטה.והיא אמרה שזה נקרא אום, ואני תמיד חשבתי שלא כותבים אום אלא כותבים אוהם, האם צדקתי?תודה
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים באנגלית זה Ohm, בעברית אומרים "אום", תכתוב איך שאתה רוצה, רק שאתה כותב נתונים חובה לרשום Ohm באנגלית.
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים כותבים אוהם, וכמו שנאמר גם באנגלית זה אוהם (Ohm).לגבי ה"חצי עיגול והקווים" - קוראים לזה אומגה (אות יוונית).
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים זו מילה לועזית, אתה יכול לרשום איך שבא לך אני רושם : אוהם.... והאות היא אומגה : Ω
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים איך נראית אומגה קטנה בכלל?ואני כותב אום (למי יש כוח להוסיף עוד אות...)אפילו שלפעמים אני כותב בלי לחשובואז זה כן יוצא אוהם לפעמים
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מחבר תודה רבה לכולם על התשובות.עוד שאלה: מה אתם חושבים על המקצוע אלקטרוניקה בשביל לימודים? טוב? משתלם? מה דעתכם עליו?
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים ohhhאני רואה שאתה מתחיל ללמודGL GL GLאום- Ωתראה זה מקצוע קשה מלא נוסחאות(בערך כמו פיזיקה)אבל הוא משתלם אם זה בצבא או באונברסיטה או בעבודהאבל צריכים להבין מה עושיםאין פה דבר שנקרא "כמו תוכי"
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים אני ועוד 2 חברים כאן (עד כמה שידוע לי) לומדים י"ג-י"ד (בשיתוף עם חיל האוויר) אלקטרוניקה... כאמור - זה לא נושא לדיון כאן, אם ברצונך לדון בנושא אז בפורום "כללי".
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים בעקרון זה לא המקצוע הכי יוקרתי (אצלי בבית הספר למשל זו נחשבת כיתת מפגרים) אבל זה מאוד מעניין לפי דעתי.
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מחבר אני ועוד 2 חברים כאן (עד כמה שידוע לי) לומדים י"ג-י"ד (בשיתוף עם חיל האוויר) אלקטרוניקה... כאמור - זה לא נושא לדיון כאן, אם ברצונך לדון בנושא אז בפורום "כללי". אין בעיה... אני מיד פותח דיון בפורום כללי...
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים בעקרון זה לא המקצוע הכי יוקרתי (אצלי בבית הספר למשל זו נחשבת כיתת מפגרים) אבל זה מאוד מעניין לפי דעתי.אז מהו המקצוע של "החכמים"DJ?
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים בעקרון זה לא המקצוע הכי יוקרתי (אצלי בבית הספר למשל זו נחשבת כיתת מפגרים) אבל זה מאוד מעניין לפי דעתי.גם אצלי זה ככה אבל המטרה מקדש את האמצעים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.