עבור לתוכן

AMD ATHLON 64 3000+ מתחמם מאוד (?)

Featured Replies

פורסם

מישהו שמתעסק עם מחשבים (יבוא ומכירה וכו) אמר לי שה -AMD 64Bit מתחמם מאוד האם זה נכון?

הוא המליץ לי על הפנטיום 2.8 עם מגה קאש (זה לא הפרסקוט?)

מה אתם אומרים על כל זה?

תודה לעוזרים!

פורסם

הרבה טכנאים יגידו לך את זה בכדי שלא תקנה את זה, ורק בשביל שתקנה p4 שיש להם הרבה במלאי וזאת לא בעיה בשבליהם להשיג...

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו

פורסם

לא הייתי קונה מחשב אצל בן אדם כזה...

הATHLON64 דווקא לא נחשב מעבד חם, לאומת זאת הפרסקוט (פנטיום 1 מגה קאש) נחשב לאחד המעבדים שפולטים הכי הרבה חום..

פורסם

חחחא איזה בדיחה ה a64 מתחמם ;D ;D ;D

הפרסוקט נחשב למעבד לוהט יותר מהפלומינו לכן אני ממליץ לך לא לקנות מטכנאי כזה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

111111 , תקשיב , הAMD 64 נחשב למעבד יחסית קריר , הפלומינו של AMD שהיו אז שאנשים אמרו שהם מתחממים הרבה ומהר וצדקו , מתחמם פחות מאשר הפרסקוט החדש של אינטל! , סתם השוואה , הAMD 64 נע בין 40 ל 55מעלות , הפאלומינו הישן של AMD , היה נע בין 50 ל65 מקסימום 70 , והפרסקוט רק מתחיל מ60! , ומסוגל להגיע גם עד 70-80-90אפילו... , היו מקרים שהוא פשוט המיס את הלוח מרוב החום...

פורסם

מישהו שמתעסק עם מחשבים (יבוא ומכירה וכו) אמר לי שה   -AMD 64Bit מתחמם מאוד האם זה נכון?

הוא המליץ לי על הפנטיום 2.8 עם מגה קאש     (זה לא הפרסקוט?)

מה אתם אומרים על כל זה?

תודה לעוזרים!

האיש הזה הוא שקרן ו/או בור בנושאי חומרה ומעבדים. 

האתלון 64 3000+ קר בהרבה, בענק מהפנטיום 4.

פורסם

111111 , תקשיב , הAMD 64 נחשב למעבד יחסית קריר , הפלומינו של AMD שהיו אז שאנשים אמרו שהם מתחממים הרבה ומהר וצדקו , מתחמם פחות מאשר הפרסקוט החדש של אינטל! , סתם השוואה , הAMD 64 נע בין 40 ל 55מעלות , הפאלומינו הישן של AMD , היה נע בין 50 ל65 מקסימום 70 , והפרסקוט רק מתחיל מ60! , ומסוגל להגיע גם עד 70-80-90אפילו...  , היו מקרים שהוא פשוט המיס את הלוח מרוב החום...

ההשואה שלך עקומה לגמרי , לפלומינו היה גוף קירור פצפון במימדים של היום , לAthlon 64 ולפרסקוט יש גוף קירור פחות או יותר שווה גודל (של הפרסקוט נדמה לי טיפה יותר דול)

פורסם

הפאלומינו הישן של AMD , היה נע בין 50 ל65 מקסימום 70 , והפרסקוט רק מתחיל מ60! , ומסוגל להגיע גם עד 70-80-90אפילו...  , היו מקרים שהוא פשוט המיס את הלוח מרוב החום...

הגזמת עם הפלומינו, זה תלוי בקירור ועם הסטוק הוא לא היה עובר 60 מעלות..

היתנסתי בהרבה מערכות מבוססות פרסקוט והטמפ' מתחילה מ52 - פשוט תנור.!

פורסם

111111 , תקשיב , הAMD 64 נחשב למעבד יחסית קריר , הפלומינו של AMD שהיו אז שאנשים אמרו שהם מתחממים הרבה ומהר וצדקו , מתחמם פחות מאשר הפרסקוט החדש של אינטל! , סתם השוואה , הAMD 64 נע בין 40 ל 55מעלות , הפאלומינו הישן של AMD , היה נע בין 50 ל65 מקסימום 70 , והפרסקוט רק מתחיל מ60! , ומסוגל להגיע גם עד 70-80-90אפילו...  , היו מקרים שהוא פשוט המיס את הלוח מרוב החום...

אתלון 64 3000+ במערכת תקינה נע בין 29 מעלות במצב מנוחה עם COOL N QUIET מופעל

ל 40 ומשהו מעלות במאמץ עם פזור חום רגיל שמגיע עם המעבד במאמץ רגיל וקצת יותר במאמץ

מלא.

הרבה יותר קר מפנטיום 4 פרסקוט, אין בכלל מה להשוות.

פורסם

ד"א

זה גם יותר קר מNorthwoodC ... לא רק מהפרסקוט

פורסם
אתלון 64 3000+ במערכת תקינה נע בין 29 מעלות במצב מנוחה עם COOL N QUIET מופעל

ל 40 ומשהו מעלות במאמץ עם פזור חום רגיל שמגיע עם המעבד במאמץ רגיל וקצת יותר במאמץ

מלא.

חוץ מהIDLE עם Cool'n'Quiet שזה הגיוני שהמעבד יהיה על29Cאבל - 40C מעלות במאמץ עם קירור כמו שלי אפילו זה לא הגיוני. אולי בארה"ב בתנאי מעבדה ממוזגת עם לוח בלי מארז ומעבד בלבד וקירור סטוק זה על 40C במאמץ - אבל לא בארץ עם מארז וקירור אוויר הכי כוחני בנמצא.

מגיע ל47C במאמץ כשהמזגן לא מופעל (אני מדבר על קירור לא סטוק בלי OC).

אבל עדיין קריר ביותר :x

פורסם
  • מחבר

אבל אחים אין לו שום סיבה כאילו לעבוד עלי הרי שני המערכות עולות אותו הדבר בערך

אז או שהוא לא יודע מה זה מחשב או שלא יודע

פורסם

אולי הוא לא ניסה לעבוד עליו, אבל הוא עדיין הטעה אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים