פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים קניתי מחשב חדש ועכשיו התקנתי עליו ווינדוס אקס פי פרו.עכשיו אני מפחד להתחבר לרשת איתו בגלל שאני לא מצליח להוריד את העידכון של ווינדוס, ואני מפחד שיכנסו לי וורמס, וכו'.כשאר אני מנסה להוריד אז הכל הולך כרגיל, אבל כאשר זה מגיע לחלק של ההורדה זה לא זז ואחרי מספר דקות זה מפסיק ומודיע:The following updates failed to be installed successfully:Update for Background Intelligent Transfer Service (BITS) 2.0 and WinHTTP 5.1 (KB842773).אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי.תודה מראש
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים קודם כל תדאג שפיירוול יפעל ברקע.שנית תתקין את כל העדכונים מלבד העדכון הזה(חשוב קודם שיהיו לך את רוב העדכונים מותקנים כבר במחשב)
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים Update for Background Intelligent Transfer Service (BITS) 2.0 and WinHTTP 5.1 (KB842773).זה שירות שיש לך במחשב כנס לMSCONFIG ותדליק אותו ואז תוכל לעדכן
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מה שאתה צריך לעשות זה...להפעיל את הFirewall המובנה (נכון שהוא די נכה אבל הוא יכול לטפל בSasser ובblaster.*אתה יכול גם להוריד את הFirewall של Sygate מהאתר www.tucows.co.il אחרי זה תוריד את זהhttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=B93356B1-BA43-480F-983D-EB19368F9047&displaylang=enאחר כך תעדכן לSp2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.