עבור לתוכן

קיבלתי את המסך שלי LG 17" LCD L1730S ויש לי בעיה דחופה !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל היה לי מסך כזה ! קודם אני רואה במסך החדש שלי פי 100 יותר יפה וחד מהמסך המעפן שאמרת לי עכשיו LCD קונים כי אין מקופ ל19 אינץ שתופס יותר מי חצי שולחן !

לא יודע למה אתם חושבים שהמסך גרוע שהוא ממש ממש טוב אני לא מבין למה

פורסם

קודם כך זה כן 12MS וכול מה שרשום בבאג נכון מה שנתת זה לא המסך שלי זה המסך שלי

http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.DSCN0558.jpg

אני לא חושב שהםפ ירשמו 12MS שזה 16 הם חברה גדולה ומכובדת בשביל לעשות דברים כאלה !

אני בטוח 99% שאתה צודק. באתר שאני הבאתי כתוב שהמפרטים של המסכים יכוליום להשתנות.

LG's Policy is one of continuous improvement and therefore specifications may be amended in the course of manufacture. Specifications are subject to change without prior notice.

בין זה, ובין העובדה שכתוב לך 12MS על המסך, אני די בטוח שזה מסך 12MS אמיתי. תתחדש ותהנה :)

פורסם
  • מחבר

המסך גם לא 16 ms כפי שאתר החברה מציין .

אתה מקבל בדיוק את מה שאתה משלם ...

קיבלת מסך גרוע למשחקים , איכות ירודה .

לא הבנתי למה אתה שולל את המסך הזה שאתה לא מכיר אותו בכלל ?

פורסם

קרא את שני הכתבות האלה במלואם כדי להחכים בכל הנושאים שאפשר ליפול עליהם במסכי LCD כולל זמן תגובה

שלא תבין אותי לא נכון, אני מת על הLCD שלי אבל יש דברים שצריך לדעת, לא הכל מושלם כמו שרשום.

על ה Contrast Ratio המפורסם

http://graphics.tomshardware.com/display/20040226/index.html

על זמני תגובה ומטריצות צבעים

http://graphics.tomshardware.com/display/20031105/index.html

פורסם

אי אפשר לשמוך על הנתונים הללו.

על הHyudai Q17 שאצלי רשום באתר היצרן שהוא 25ms.

שלחתי מייל לHyundaiQuest - ליצרן - עם כל הנתונים של המסך - המידבקה מאחורה ואיזה פס יצור .

המסך שלי הוא 12ms עם פאנל סמסונג.

צריך לבדוק - ובגלל זה הצעתי לך להשקיע עוד 300 ש,ח ולקבל מסך שהוא ליגה אחרת.מנסיון.

פורסם
  • מחבר

זה ביגלל ש Hyudai לא חברה רצינית והיא לא יודעת מה היא מוכרת !

בגלל זה הלכתי על LG הם יודדעים מה הם מוכרים ואני מבטיח לך שזה לא טעות ! שיש לי 12MS זה פשוט לא הגיוני ולא יכול להיות שחברה בסדר גודל כזה יטעו זה פשוט לא יכול להיות !

פורסם

הם לא טועים, הם מזייפים

חלק מודדים זמן תגובה של מעבר פיקסל משחור ללבן וחלק מלבן לאפור וחלק מכחול לירוק

חלק מהמעברים האלה מתבצעים יותר מהר וחלק לא, אם היצרן לא משחרר את דרך הבדיקה שלו

אין לך מושג אם זה באמת 12. ו 12 לא בהכרח טוב בייחוד אם משתמשים במטריצה של 18BIT בשביל להשיג את זה.

פורסם

HellWarrior, איך ספק שהמסך שלך טוב, והוא וזה של שלומי, זה בדיוק השניים שהמלצתי לו, אבל די, צא מהסרט, יש עוד מסכים טובים בעולם חוץ משלך, והרבה מהם הרבה יותר טובים.

לזה יש זווית ראיה מדהימה, 1: 550, 12 MS, ויצרן שיושב טוב מאוד.

מה עוד אפשר לבקש?

פורסם

מצוין

לא אמרתי אחרת. ולא אמרתי שהמסך שרכשתי הוא מושלם. רק שהוא לדעתי נותן את הכי הרבה ביחס למחיר\ביצועים. זה הכל - ואני מאוד מרוצה ורוצה לחלוק זאת עם מי שמעוניין במסך LCD ולהפיק מהכסף שהוא משקיע את המירב.

זה ביגלל ש Hyudai לא חברה רצינית והיא לא יודעת מה היא מוכרת !

בגלל זה הלכתי על LG הם יודדעים מה הם מוכרים ואני מבטיח לך שזה לא טעות ! שיש לי 12MS זה פשוט לא הגיוני ולא יכול להיות שחברה בסדר גודל כזה יטעו זה פשוט לא יכול להיות !

על איזה ביסוס אתה אומר שיונדאי לא רצינית ולא יודעת מה היא מוכרת ? חח

באתר היצרן - גם של LG - רשום שהיצרן רשאי לשנות את המפרט של המסך לפי רצונו - רק לשיפור.

פורסם

אבל היה לי מסך כזה ! קודם אני רואה במסך החדש שלי פי 100 יותר יפה וחד מהמסך המעפן שאמרת לי עכשיו LCD קונים כי אין מקופ ל19 אינץ שתופס יותר מי חצי שולחן !

לא יודע למה אתם חושבים שהמסך גרוע שהוא ממש ממש טוב אני לא מבין למה

1) אתה בתחלת את הטרד, לא?

2) איזה CRT היה לך? F900P? לא נראה לי.

פורסם

חברים יקרים, אני ממליץ רק

S O N Y !!!!

פורסם

kastro

תעשה טובה ותשתוק פשוט תשתוק.

להגיד רק סוני זה כמו להגיד רק אינטל או רק nvdia, לא אתה ולא אף אחד אחר יכול לקבוע עובדה כזו.

על אחת כמה וכמה שלא נתת שום דגם של מסך שאם היה באמת טוב אז היה ביסוס לדברייך, אלא שאתה זרקת מותג באויר וקבעת שהוא הכי טוב.

עם כל הכבוד לסוני ויש כבוד יש עוד הרבה חברות טובות ומעולות.

אני מתחיל לחשוב שבאמת ישפאר שולחת משתמשים לפרסם את מוצרייה לאור התגובות האלה שראיתי לאחרונה פה.

פורסם

חחחחחחחחחחח קספר, אתה ממש, אבל ממש צודק, בדיוק כמו חברים שלי עם אינטל.

פורסם
  • מחבר

לא היה לי בחיים LCD רציתי לדעת עם זה נורמלי שאני מסתכל מהצד המסך מחשיך קצת לא חושך גמור אבל הוא מחשיך למה ?

פורסם

יש למסך זוית צפיה מקסימלית שממנה ניתן לראות את מה שהמסך מציג. אצלי זה 140 או 160 מעלות בכל צד... לא זוכר בדיוק. זאת מגבלה של מסכי LCD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים