פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אף חברה אחרת לא או SONY או LG סליחה שאני פוצח עוד אשקול ממש סליחה תשובה לעניין בדחיפות כולל דגם עם אתה יכולים הכול ! תודה רבה ! מה אתה ממליצים לי !
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אממממ קצת קשה לענות לך ללא שום פירוט:כמה אינצ'CRT LCD למה אתה צריך? משחקים,גלישה....תפרט.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר אניח צריך מסך LCD 17 אינץ ! למשחקים וכול הדברים שעושים במחשב ! שירים אינטרנט עכשיו SONY או LG ואיזה דגם תודה לעוזרים
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר איך המסך הזה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24????
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים 1) הוצע לך מסך על רמה - Hyundai Q17 . תבדוק אותו גם.[move]2)הקפצה אסורההההההה!!![/move]
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים אני בטוח שלא תתאכזב משניהם. זה כבר עניין של העדפה אישית. לך תראה, תשאיר את המוח בבית, ותן לרגש לעבוד.
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים לאחר שעשיתי בירור מעמיק החלטתי ללכת על ה- SONY HX73 ולאחר שקיבלתי אותו אני יכול להגיד שאני מאוד מרוצה, סרטים ומשחקים רצים טוב ללא Ghosting. הרמקולים שלו מפתיעים לטובה אבל אל תצפה ליותר מדי. הוא גם אחד המסכים היותר יפים שראיתי. מקווה שעזרתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.