עבור לתוכן

מישהו יודע אם יש עוד גיבוש צנחנים עד נובמבר?

Featured Replies

פורסם

כי פספסתי את זה של יום שלישי שהיה.

פורסם

מה זאת אומרת פספסת ? קיבלת זימון ולא הלכת ?

ד"א, מתי אתה מתגייס ?

פורסם

לא קיבלתי אבל יכולתי ללכת.

גיוס בנובמבר.

פורסם

שאלה שקצת סוטה מהנושא: שמעתי שנובמבר זה זמן של קרבי זה נכון? כי אני בנובמבר שנה הבאה מתגייס

פורסם

גיוס נובמבר אכן נחשב גיוס קרבי

נראה לי שאין עוד גיבושים, חבר שלי הלך לגיובש יום רביעי, דיווח על רישרוש בלב לא רציני, ושלחו אותו חזרה לבית, אמרו לו שאם הוא רוצה להשתתף בגיבוש הוא צריך לחזור יום אחרי עם אישור מרופא שהוא יכול להשתתף.

הדבר הפשוט ביותר זה להתקשר ללשכת גיוס...

לשכת גיוס ירושלים רשי 103 02-5007000

מועתק מהאתר של נזק: www.bezeq.144.com

פורסם
  • מחבר

החארות דחו לי את הגיוס למרץ 05 בגלל גיבוש צוללות ,וגיוס שלהם רק במרץ.

ועוד הם עשו לי את זה ללא ידיעתי בטעות גילית התקשרתי למדור סיירות והיא אומרת לי: אה ואתמול דחו לך את הגיוס.

הקיצר זה אומר שיש עוד גיבוש צנחנים בדצמבר , אז יש מצב שאני יילך.

פורסם

מרץ 05 כבוד

אני 20 למרץ כרגע

נתראה בבקו"ם :xyxthumbs:

שיהיה בהצלחה בגיבוש, תסיים אותו, ואם זה הגיבוש השני שלך (ראשון מטכ"ל\חובלים\שיטת) אז אתה יכול להיות מאותר דובדבן על ידי ריאיון בלבד, או אגוז, פלס"R גולני, למקומבנים פלס"ר גבעתי (לא יודע עד כמה שווה להיות מקומבן) ומגלן למסודרים באמת

פורסם
  • מחבר

מדבר לעניין אתה :xyxthumbs: , באיזה שלבים אתה? , מה עברת וכו'?

כן תשמע אם אני לא עובר גיבוש צוללות , אני יעשה ראיון אגוז - אם לא , אני עושה גיבוש צנחנים וינסה להגיע לדובדבן אבל אני רוצה יותר מגלן אבל בגלל שמגלן זה רק אחרי הגיוס אז אני כרגע לא מדבר על זה , ואם לא כל זה , אני ינסה להגיע ליחידות הפלס"ר של צנחנים. אם לא כל זה אין גיוס!

אבל בינתיים אני בשלבי שלדג.

פורסם

מדבר לעניין אתה  :xyxthumbs: , באיזה שלבים אתה? , מה עברת וכו'?

אני עברתי צו ראשון, יום סירות וזהו. :-\

היה אמור להיות לי גיבוש צנחנים ב-3.5 (לפני 4 חודשים) אבל דחיתי את הגיוס שלי למרץ כי כבר הייתי אמור להיות עכשיו כמה חודשים בצבא).

כן תשמע אם אני לא עובר גיבוש צוללות , אני יעשה ראיון אגוז - אם לא , אני עושה גיבוש צנחנים וינסה להגיע לדובדבן אבל אני רוצה יותר מגלן אבל בגלל שמגלן זה רק אחרי הגיוס אז אני כרגע לא מדבר על זה , ואם לא כל זה , אני ינסה להגיע ליחידות הפלס"ר של צנחנים. אם לא כל זה אין גיוס!

אבל בינתיים אני בשלבי שלדג.

תאמין לי אם לפני שנה הייתי יודע את מה שאני יודע היום (שבשביל להיות מסודרים בצבא צריכים להיות טובים ביום סירות) אולי הייתי מתכונן אחרת או משהו...

כרגע את בדרך להיות באחלה תפקידים. המלצה שלי היא שלדג, יש לי שני חברים שפיצים שם, שלישי אולי בדרך לשם או 669. בכל מקרה אתה לא תטחן בגדודים, ככה שיהיה לך שירות מצוין (לא אמרתי שגדודים זה חרא, פשוט סירות ופלס"רים למיניהם מבטיחים גם אנשים איכותיים וגם תפקידים מענינים).

אני הולך לטחון את התחת שלוש שנים בשיריון, אבל לא אכפת לי לתרום שלוש שנים למדינה...

פורסם

אני הולך לטחון את התחת שלוש שנים בשיריון, אבל לא אכפת לי לתרום שלוש שנים למדינה...

אני עברתי /קיבלתי זימונים לחצי מהדברים שצה"ל מציע. הפלס"רים/יחטי"ות 669 שלדג מטכל חובלים וכו' זה יחידות שבאמת מתייחסים אליהם (בצדק) כמשהו מיוחד,מכיוון שלא כולם עוברים או מסיימים,ורק מעטי מעטים מתקבלים.

כרגע סיימתי מטכ"ל,לא עברתי,אני לא רוצה צנחנים ככה שנראה לי שאני אלך לי לשריון ומשם לפלס"ר כמו חצי מהמשפחה שלי,משום מה נוטים לזלזל בשיריון יותר מדיי כשבעצם זה החיל הכי חשוב במלחמה...יאללה לסיירת שלא חוזרת!

פורסם

כרגע סיימתי מטכ"ל,לא עברתי,אני לא רוצה צנחנים ככה שנראה לי שאני אלך לי לשריון ומשם לפלס"ר כמו חצי מהמשפחה שלי,משום מה נוטים לזלזל בשיריון יותר מדיי כשבעצם זה החיל הכי חשוב במלחמה...יאללה לסיירת שלא חוזרת!

מסכים איתך במאה אחוז לגבי מה שאתה אומר על השיריון.

ותדע לך שהמגוון תפקידים שלך בחי"ר הם כמעט בלתי מוגבלים והרוב איכותיים. אני יודע את זה כי חבר שלי גם לא עבר מטכ"ל ועכשיו הוא צריך לבחור בין יחידות איכותיות, שאם הייתי חי"רניק הייתי מת להיות בהם...

היה אמור להיות בשורה למעלה תוספת שתגרום לך להרהר אם להשאר בחי"ר, אבל אני חושב שאין על שיריון (חוץ מהטחינה האין האין סופית)אז אין לי מה לשכנע אותך.

דרך אגב, מתי תאריך הגיוס שלך?

פורסם
  • מחבר

יש משהו מעניין בפלסרים של שיריון ?

פורסם

המטרה שלי לפחות בצבא זה לשאוף להגיע כמה שיותר גבוה.

פלסר שיריון זו היחידה הכי "נחשבת" "טובה" או מה שאתה רוצה לקרוא לה. התפקידים שתעשה בה יהיו מענינים ויחודיים, האנשים שתכיר יהיו אנשים איכותיים (לצערי הדרישות לשיריון זה רק טופס בקשה כרגע, לכן הרבה אנשים בררה מתקבלים).

אבל את האמת שהמטרה שלי היא המרכבה 4..........

פורסם

המטרה שלי לפחות בצבא זה לשאוף להגיע כמה שיותר גבוה.

פלסר שיריון זו היחידה הכי "נחשבת" "טובה" או מה שאתה רוצה לקרוא לה. התפקידים שתעשה בה יהיו מענינים ויחודיים, האנשים שתכיר יהיו אנשים איכותיים (לצערי הדרישות לשיריון זה רק טופס בקשה כרגע, לכן הרבה אנשים בררה מתקבלים).

אבל את האמת שהמטרה שלי היא המרכבה 4..........

שני תיקונים,פלסר שיריון לא נחשבת הכי טובה והיא לא ממש נחשבת...

התפקידים אולי מעניינים יותר בגלל האינתיפאדה,או במלחמה (תפקידי התאבדות),האנשים סבירים,זה לא סיירת והגיבוש שיש לשם כרגע לא מסנן טמבלים שלא יגיעו לרוב לסיירות אחרות...אבל גם במטכל ובטיס יש מפגרים שמסיימים מסלול.

לפחות יש גיבוש,שבורר אנשים לא מתאימים

פורסם

צודק, אני הטעתי כי לא סימתי את המשפט שלי, המשפט הראשון היה אמור להיות ככה:

"פלסר שיריון זו היחידה הכי "נחשבת" "טובה" בתוך השיריון."

כמובן שבצבא יש הרבה תפקידים שנחשביים יותר משיריון, אבל אני המטרה שלי היא שיריון ולא שאר התפקידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים