פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אני בתור מי שמעשן אומר לך , הכל אותו חרא , סיגרים יותר גרועים במובן מסויים שאתה משאיר את העשן בפה ולא מכניס לריאות ודבר זה מאד מסוכן שיכול לגרום לסרט הפה , לשון ,שפתיים, חניכיים לריקבון ולעוד כל מיני דברים לא נאימים . תעשן לבריאות וזהו .
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר לא אחי אני לא מעשן ולא יתקרב לזה אני מנסה לשכנע מישהו להפסיקהוא אומר לי שזה לא מזיק כי זה נלקח לריאותאני יוע שהכול אותו חרא פשוט הוא לא יודעואני רוצה להראות לו הוכחות חותכות
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים דן לטווח הארוך לקיחה לריאות יותר מזיקהאם מישו מעשן פעם ב עדיף שהוא לא ייקח לריאותככזה זה פחות ישפיע עליו והוא לא ירצה להמשיךכמו שאני עושה...
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים לדעתי לא ממש בעייה למצא על זה חומר... חפש באירגוני בריאות, אולי ב- WHO או משהו...אבל תגיד לחבר שלך, שחוץ מסרטן בריאות יש עוד הרבה הרבה סרטנים אחרי כמו סרטן הלשון, סרטן החיך ועוד ועוד שנגרמים מעישון סיגרים וסיגריות גם יחד.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים תחפש בפורומים של תפוז, יש שם כל מיני פורומים של בריאות וכאלה.. הם בטח ישמחו לעזור לך
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים לפי מה שידוע לי על סיגרים, כמעט ולא מתים אנשים מעישון סיגרים זה בגלל שיש תרבות עישון סיגרים, בגלל איך שהם יקרים ובגלל התדירות שהאנשים מעשנים אותם. צריכת הניקוטין של מעשן סיגרים היא נמוכה בהרבה מזאת של מעשן רגיל ולכן הסיגר זה משהו של פעם ב... או באירוע חגיגי. בנוסף, תרבות עישון הסיגרים אומרת לא לקחת לריאות אלא רק לפה כדי לחוש את טעמו המשובך של הטבק וכדי לשחק עם העשן. מה שכן, ישנים ממעשני הסיגרים הלוקים בגידולים סרטניים באיזור הפה, בעיקר השפתיים. זה לא נראה יפה אח"כ כשמסירים כזה גידול... נדיר יותר גידולים בלשון או בדפנות הפה אבל לא יותר נעים. גם השיניים שלהם פי כמה יותר צהובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.