עבור לתוכן

מישהו יכול להביא לי אתרים שמסבירים שסיגרים רעים לבריאות בדיוק כמו סיגריות

Featured Replies

פורסם

עדיף שהאתר יהיה בעברית תודה

תודה לעוזרים

פורסם

אם זה נראה כמו ברווז, מגעגע כמו ברווז ומריח כמו ברווז.... זה ברווז :cool2:

פורסם
  • מחבר

חח תודה אבל זה לא ממש עוזר לי אני צריך עובדות כתובות

פורסם

אני בתור מי שמעשן אומר לך , הכל אותו חרא , סיגרים יותר גרועים במובן מסויים שאתה משאיר את העשן בפה ולא מכניס לריאות ודבר זה מאד מסוכן שיכול לגרום לסרט הפה , לשון ,שפתיים, חניכיים לריקבון ולעוד כל מיני דברים לא נאימים .

תעשן לבריאות וזהו . :cool2:

פורסם
  • מחבר

לא אחי אני לא מעשן ולא יתקרב לזה אני מנסה לשכנע מישהו להפסיק

הוא אומר לי שזה לא מזיק כי זה נלקח לריאות

אני יוע שהכול אותו חרא פשוט הוא לא יודע

ואני רוצה להראות לו הוכחות חותכות

פורסם

דן

לטווח הארוך לקיחה לריאות יותר מזיקה

אם מישו מעשן פעם ב עדיף שהוא לא ייקח לריאות

ככזה זה פחות ישפיע עליו והוא לא ירצה להמשיך

כמו שאני עושה...

פורסם

לדעתי לא ממש בעייה למצא על זה חומר... חפש באירגוני בריאות, אולי ב- WHO או משהו...

אבל תגיד לחבר שלך, שחוץ מסרטן בריאות יש עוד הרבה הרבה סרטנים אחרי כמו סרטן הלשון, סרטן החיך ועוד ועוד שנגרמים מעישון סיגרים וסיגריות גם יחד.

פורסם

תחפש בפורומים של תפוז, יש שם כל מיני פורומים של בריאות וכאלה.. הם בטח ישמחו לעזור לך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!

פורסם

לפי מה שידוע לי על סיגרים, כמעט ולא מתים אנשים מעישון סיגרים זה בגלל שיש תרבות עישון סיגרים, בגלל איך שהם יקרים ובגלל התדירות שהאנשים מעשנים אותם. צריכת הניקוטין של מעשן סיגרים היא נמוכה בהרבה מזאת של מעשן רגיל ולכן הסיגר זה משהו של פעם ב... או באירוע חגיגי. בנוסף, תרבות עישון הסיגרים אומרת לא לקחת לריאות אלא רק לפה כדי לחוש את טעמו המשובך של הטבק וכדי לשחק עם העשן. מה שכן, ישנים ממעשני הסיגרים הלוקים בגידולים סרטניים באיזור הפה, בעיקר השפתיים. זה לא נראה יפה אח"כ כשמסירים כזה גידול... נדיר יותר גידולים בלשון או בדפנות הפה אבל לא יותר נעים. גם השיניים שלהם פי כמה יותר צהובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים