פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אני רוצה להמשיך ללמוד אלקטרוניקה ואולי מיקרו אלקטרוניקה ורציתי לדעת האם 5 יחידות פיזיקה זה חובה או רצוי או בכלל לא משנה?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים שכחת להגיד לאן אתה רוצה להתקבלאם זה לאונורסיטה- יש לך מעל 80 סופי פיזיקה אתה לא צריך לעשות השלמותיש לך מתחת, נחשב שלא עשית.כעיקרון אין הרבה קשר בין פיזיקה ולאקטרוניקהחות מפרק אחד
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים שכחת להגיד לאן אתה רוצה להתקבלאם זה לאונורסיטה- יש לך מעל 80 סופי פיזיקה אתה לא צריך לעשות השלמותיש לך מתחת, נחשב שלא עשית.תיקון קל מתחת ל70 זה נחשב שלא עשית
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים שמע ממה שאני מבין אם אתה רוצה ללמוד מיקרו-אלקטרוניקה צריך שיהיה לך את הבסיס , ואני מגדיש רק את הבסיס של חשמלנראה לי אבל נותנים לך אותו כמבוא קצר בשיעורי אלקטרוניקה. לרוב בביה"ס לוקחים בחשבון שאין לך ידע מוקדם בנושא.בכל מקרה עדיף לכך לדעתי לשאול על זה בביה"ס או באוניברסיטה שמה בטח יתנו לך תשובה מפורטת ורלוונטית יותר בשבילך
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים חובה פיסיקה אם אתה רוצה ללמוד לאלק'. למרות שרק בפרק החשמל באמת תצטרך (מניסיון), אבל חייבים לעבור הכל...
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים עקרונית לא צריך פיזיקה ללימודים לתואר אלקקטרוניקה, אבל - א) האוניברסיטאות הנחשבות נותנות ניקוד בונוס גבוה למדי למועמדים עם 5 יחידות פיזיקה, מה שיקל עליך להתקבל לקורסים שאתה רוצה גם במוסדות יותר מכובדים. עם זאת ברוב האוניברסיטאות יתנו ניקוד בונוס גם על כל מקצוע 5 יחידות "מדעי" אחר - כמו מחשבים, כימיה או ביולוגיה.ב) באוניברסיטת תל-אביב לדוגמה, תלמידים שלא למדו פיזיקה בתיכון צריכים לעבור קורס "פיזיקה 0" שכולל מבוא לתחום הפיזיקה.ג) בקורסים כמ פיזיקה 1,2 (שהם חובה אגב באלקטרוניקה) יש בד"כ יתרון לאלו שלמדו פיזיקה בתיכון, כי הם כבר מבינים את דרך המחשבה.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אם אתה מתכוון להמשיך ליג יד אני לא חושב שפיסיקה יעזור לך במיוחד...מלמדים אותך את כל הבסיס שאתה צריך לדעת ואחר כך באוניברסיטה רוב החומר הזה יורד לך מהלימודים הרגילים
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אם תעשה יג-יד אז אתה תעסוק בזב בצבא!!!עכשיו אני אתודעי למערכות הספק ובקרה......ובמכללה שלי בשביל להתקבל צריך 7 יח"ל במקצועות החשמל +לשון ,3יחידות אנגלית ו3 יחידות מתמטיקה-זה המינומום בשביל להתקבל!
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים תקשיב ברשת אורט (אני חושב שרק ברשת אורט) אם אתה עושה י"ד אתה מקבל פטור מהקורס הכי קשה וארוך (כמובן באלקטרוניקה)ואם אתה יכול לעשות את הבגרות בפיסיקה ולהוציא יותר מ70 זה אחלהאם לא אז חבל על המאמץ כי אתה תשלים
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אני די בטוח שלפחות את הקורס הקדמה על חשמל הנדסאים לא צריכים לעשות אז זה כבר לוקח לך את הקטע הבעייתי בפיסיקהפיסיקה 5 יח' הוא לא מקצוע קשה אבל הוא לא לכל אחד...
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אם יש משהו אחר שאתה רוצה ללמוד , קח אותו. בסך הכל לימודים.אחרת - קח פיזיקה.כשאתה בתיכון אתה לא צריך לחשוב יותר מדי על העתיד. הרבה ממה שתלמד בתיכון לא ישנה הרבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.