עבור לתוכן

מארז גנרי ישן וקירור כרטיס מסך 6800

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות לפנטיום4 1.8 שלי כרטיס 6800 רגיל. העניין הוא שאני פוחד שעם המארז שלי, תהיה התחממות יתר של המערכת בגלל הכרטיס(9600 פרו לא עושה שום בעיות).

עד כמה זה משמעותי? והאם הקירור של לידטק הוא טוב?

פורסם

כל המידע שנתת על המארז, זה שהוא חסר חברה מוכרת

כמה מאוררים יש בו, האם הגרילים חוסמים הרבה אוויר, תמונות אולי, משהו?

יש עשרות אם לא מאות חברות שמוכרות מארזים תחת השם ג'נרי, לכל חברה יש עשרות דגמים.. זה משתנה מאחד לאחד

עקרונית אתה לא צריך מארז יוקרתי בשביל לשמור על טמפ סבירה, בסך הכל להוריד את הגריל המובנה, לשים מאוררים סבירים שיכניסו ויוציאו אוויר מהמקומות הנכונים

לסדר חוטים לנקות אבק, ובלי אוברקלוקינג אתה מסודר לגמרי

פורסם
  • מחבר

לא ניסחתי טוב, לכן פספסת את הנקודה: האם ההבדל בפליטת החום בין 9600 פרו לבין 6800 רגיל הוא כזה משמעותי שהטנמפרטורה במארז שלי יכולה לעלות במשהו כמו חמש מעלות?

ומה זה גריל?

פורסם

כן.

ואיזה ספק כוח יש לך?

פורסם
  • מחבר

יש לי TT420

(ממש לא ממליץ עליו לאף אחד בגלל הכמות המוגזמת והלא נחוצה בעליל של החוטים)

פורסם

ה9600 פרו שלך מוציא 19.38 וואט של חום אל העולם, ה6800 מוציא 38.88 וואט. זה הרבה יותר אבל עדיין לא כזה הרבה. זה לא אמור להיות בעייה אלא אם כן הקירור שלך ממש על הפנים, כלומר מאוורר אחד או כלום. עם 2 מאווררים זה גבולי ואני חושב שתהיה בסדר. עם 3 מאווררים אתה מסודר. (אני מדבר על מאווררים גנריים 80 ממ, אפילו הם חסומים קצת עם רשת). אל תשכח שכל החברות חושבות על זה שלפעמים הכרטיסים שלהם פועלים במארזים גרועים עם חרא של אוורור והכרטיסים מתוכננים לעבוד גם בתנאים האלה. עוד משהו, אם במקרה נשבר לך המאוורר כתוצאה מקירור לקוי זאת אשמת היצרן ולא אשמתך ואתה תוכל לקבל כרטיס חדש במסגרת האחריות (או את הכרטיס שלך מתוקן, למרות שזה נראה לי ממש לא סביר).

פורסם

אם חוטים זה מה שהופך אצלך ספק לגרוע - אז בוא אני יהפוך לך את הספק למעולה - שתי מילים פשוטות : אזיקונים ויצירתיות. 80 אחוז מהבעיה אתה פותר בעזרת אזיקונים , ועוד 20 בעזרת יצירתיות ושכל. זה הכל, וזה יעזור לא מעט לשפר את הטמפרטורות של המארז אם כרגע הם מבולגנים בצורה קיצונית.

הספקים של טרמל טק הם לא רעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים