פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים שלום!לפני מספר ימים שוטטתי לי באינטרנט ומצאתי את האתר הבא: http://bigtv.nimitech.comבפרסומת של אתר אחררציתי לדעת האם מישהו מכיר , שמע על האתר , קנה את המדריך וגם אם לאאני רוצה לדעת איך האתר הזה נראה בעיניכם?תודה רבה מראש.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אתם נורמלים? הגדלה של מה שהטלויזיה מוציאה יראה זוועה במקרה הטוב. זה דבר חובבני ומדבר כאן מישהו שזה עתה סיים לצפות בעוד סרט על המקרן הדיגיטלי שלו.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר אתם נורמלים? הגדלה של מה שהטלויזיה מוציאה יראה זוועה במקרה הטוב. זה דבר חובבני ומדבר כאן מישהו שזה עתה סיים לצפות בעוד סרט על המקרן הדיגיטלי שלו.אוף! ביאסת אותי לגמרי...אתה מתכוון שזה לא יעבוד או לא יהיה איכותי?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים לפי ההיגיון האנושי...איך זכוכית מגדלת יכולה להגדיל תמונה לגודל של *נגיד* 1.00 מטר רבוע והתמונה לא תהיה מפוקסלת\גרוע.אבל אם מישהו בכל זאת הצליח...שיפרסם כאן את התוצאות :-*
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אוף! ביאסת אותי לגמרי...אתה מתכוון שזה לא יעבוד או לא יהיה איכותי?זה יהיה רע, אם זה יעבוד בכלל.אם אתה באמת בעניין של קולנוע ביתי ואתה רוצה מאד גדלים של מעל 60 אינץ' ובאיכות תמונה כפי שאתה רגיל לה בקולנוע (יש וידאופילים שיגידו שאני מגזים אבל אני לא אחד מהם), כל מה שידרש ממך הוא קניה של מקרן במקום מחשב חדש.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר זה יהיה רע, אם זה יעבוד.אם אתה באמת בעניין של קולנוע ביתי ואתה רוצה מאד גדלים של מעל 60 אינץ' ובאיכות תמונה כפי שאתה רגיל לה בקולנוע (יש וידאויפילים שיגידו שאני מגזים אבל אני לא אחד מהם), כל מה שידרש ממך הוא קניה של מקרן במקום מחשב חדש.אני לא מחפש קולנוע ביתיאני פשוט רוצה להגדיל קצת את הטלוויזיה שלי אין לי קיר גדול בחדרולכן גם אני יגדיל לגודל קטן אז זה יהיה מפוקסל ולא איכותי?ואני מדבר על גודל של מקסימום 34" יותר מזה אני לא צריך
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים סתם בררה כל זה נראה לי , זה יהיה מרוח ולא ממוקד בכלל . ! הדרך הכי פשוטה היא לפנות למנהל האתר ולברר אצלו איך זה עובד או להתלונן זה לא ממוקד ובלה בלה ונראה אין הוא יפתור את זה
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים זה טריק לא חדש , ניתן למצוא על זה מידע ברשת , ובחו"ל מוכרים ערכות כאלו להכנה עצמית. בסופו של דבר זה לא מתקרב למקרן , האיכות והבהירות ממש לא משהו , את זה קראתי מאנשים שרשמו באינטרנט , זה היה מיזמן אז אין סיכוי שאזכור איפה אבל אם תחפשו אני בטוח שתמצאו. אם מישהו ממש משועמם או מסוקרן אז הוא יכול להכין איזה שבת , זה יכול להיות משעשע , ההפסד הוא בטח לא גדול מדי.לגבי האתר - אין מה להתייחס אליו יותר מדי, זה שיווק BY THE BOOK וכל הנתונים שם הקשר בינהם למציאות הוא כמעט אפסי , אפילו היתי אומר שהאתר הזה הוא בעל אופי ישראלי מובהק (והמבין יבין..).
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אין פה שום דבר "לפטור"...התמונה שהטלוויזיה משדרת היא גם ככה ברזולוציה נמוכה. להגדיל אותה ע"י מתיחה של התמונה בעזרת זכוכית מגדלת יגרום פשוט לתוצאות זוועתיות, לא פחות.בוא נגיד שאני בספק רב אם בכלל תצליח לקרוא תרגום, מרוב שהאיכות תהיה נמוכה.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר אוקיי תודה רבה על כל התגובות.אולי אני יכין את זה מתי שהוא לשם שעשוע ואני לא חושב שיצא מזה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.