עבור לתוכן

מקרן טלוויזיה - עשה זאת בעצמך...

Featured Replies

פורסם

שלום!

לפני מספר ימים שוטטתי לי באינטרנט ומצאתי את האתר הבא: http://bigtv.nimitech.com

בפרסומת של אתר אחר

רציתי לדעת האם מישהו מכיר , שמע על האתר , קנה את המדריך וגם אם לא

אני רוצה לדעת איך האתר הזה נראה בעיניכם?

תודה רבה מראש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

מישהו ניסה לבנות את זה?

פורסם

אני עושה 8 כאלה .

פורסם

זה בולשיט, רד מזה.

פורסם

נשמע טוב! אולי אני אבנה את זה בסוף שבוע הקרוב :))

פורסם

אתם נורמלים? הגדלה של מה שהטלויזיה מוציאה יראה זוועה במקרה הטוב. זה דבר חובבני ומדבר כאן מישהו שזה עתה סיים לצפות בעוד סרט על המקרן הדיגיטלי שלו.

פורסם
  • מחבר

אתם נורמלים? הגדלה של מה שהטלויזיה מוציאה יראה זוועה במקרה הטוב. זה דבר חובבני ומדבר כאן מישהו שזה עתה סיים לצפות בעוד סרט על המקרן הדיגיטלי שלו.

אוף! ביאסת אותי לגמרי...

אתה מתכוון שזה לא יעבוד או לא יהיה איכותי?

פורסם

לפי ההיגיון האנושי...איך זכוכית מגדלת יכולה להגדיל תמונה לגודל של *נגיד* 1.00 מטר רבוע והתמונה לא תהיה מפוקסלת\גרוע.

אבל אם מישהו בכל זאת הצליח...שיפרסם כאן את התוצאות  :-*

פורסם

אוף! ביאסת אותי לגמרי...

אתה מתכוון שזה לא יעבוד או לא יהיה איכותי?

זה יהיה רע, אם זה יעבוד בכלל.

אם אתה באמת בעניין של קולנוע ביתי ואתה רוצה מאד גדלים של מעל 60 אינץ' ובאיכות תמונה כפי שאתה רגיל לה בקולנוע (יש וידאופילים שיגידו שאני מגזים אבל אני לא אחד מהם), כל מה שידרש ממך הוא קניה של מקרן במקום מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

זה יהיה רע, אם זה יעבוד.

אם אתה באמת בעניין של קולנוע ביתי ואתה רוצה מאד גדלים של מעל 60 אינץ' ובאיכות תמונה כפי שאתה רגיל לה בקולנוע (יש וידאויפילים שיגידו שאני מגזים אבל אני לא אחד מהם), כל מה שידרש ממך הוא קניה של מקרן במקום מחשב חדש.

אני לא מחפש קולנוע ביתי

אני פשוט רוצה להגדיל קצת את הטלוויזיה שלי

אין לי קיר גדול בחדר

ולכן גם אני יגדיל לגודל קטן אז זה יהיה מפוקסל ולא איכותי?

ואני מדבר על גודל של מקסימום 34" יותר מזה אני לא צריך

פורסם

איכותי? אני בספק רב אם יפול לקטגוריה של סביר...

פורסם

סתם בררה כל זה נראה לי , זה יהיה מרוח ולא ממוקד בכלל . !

הדרך הכי פשוטה היא לפנות למנהל האתר ולברר אצלו איך זה עובד או להתלונן זה לא ממוקד ובלה בלה ונראה אין הוא יפתור את זה

פורסם

זה טריק לא חדש , ניתן למצוא על זה מידע ברשת , ובחו"ל מוכרים ערכות כאלו להכנה עצמית. בסופו של דבר זה לא מתקרב למקרן , האיכות והבהירות ממש לא משהו , את זה קראתי מאנשים שרשמו באינטרנט , זה היה מיזמן אז אין סיכוי שאזכור איפה אבל אם תחפשו אני בטוח שתמצאו. אם מישהו ממש משועמם או מסוקרן אז הוא יכול להכין איזה שבת , זה יכול להיות משעשע , ההפסד הוא בטח לא גדול מדי.

לגבי האתר - אין מה להתייחס אליו יותר מדי, זה שיווק BY THE BOOK וכל הנתונים שם הקשר בינהם למציאות הוא כמעט אפסי , אפילו היתי אומר שהאתר הזה הוא בעל אופי ישראלי מובהק (והמבין יבין..).

פורסם

אין פה שום דבר "לפטור"...

התמונה שהטלוויזיה משדרת היא גם ככה ברזולוציה נמוכה. להגדיל אותה ע"י מתיחה של התמונה בעזרת זכוכית מגדלת יגרום פשוט לתוצאות זוועתיות, לא פחות.

בוא נגיד שאני בספק רב אם בכלל תצליח לקרוא תרגום, מרוב שהאיכות תהיה נמוכה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על כל התגובות.

אולי אני יכין את זה מתי שהוא לשם שעשוע

ואני לא חושב שיצא מזה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים