פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים מחבר אז כנראה שאין לי... אולי נעשה חור או משהו.?? ננסה לשים בכלובים של הסידי.. תודה !!!!! 8) ותשים עוד תמונות... אבהתי תמאווררים שלך!
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים זה שבצד זה מאוורר לדים והשני זה ב3DCOOLER עוד תמונות יהיה נראהלי ביום שישי
פורסם 2004 בספטמבר 821 שנים אם אתה יודע מעט חשמל ויש לך כישורי הלחמות לא רעים אתה יכולם לנסות לחבר במקביל מאווררים שנמצאים אחד על יד השני ........ויותר מזה אם בא לך קצת לההשקיע תחליף את כול חיבורי החשמל של המאוררים לחיבורי RCA ....זה יותר נוח לנתק וגם יותר אויורודינאמי מבחינת זרימת האויר ואתה יכול לתקוע אותם ב"חורים" מסויימים במחשב איזה מארז יש לך ?אם תוכל לצלם אותו נוכל לעזור לך יותר
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר שיטטטטטלא משנה אחי אני בא לרשום פתאום כתב לי ככה!!!!לא יודע למה...החלפתי דפדפן עכשיו זה טוב...השאלה שלי היא היתה איך אני עושה תמאווררים במקביל אפשר סירטוט?תודה מראש!
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מה הכוונה כמו אצלי ??כי אצלי זה מאורר לדים רגיל ו3DCOOLERאם התכוונת למשהו אחר אז לא הבנתי
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים איך אני עושה תמאווררים במקביל אפשר סירטוט? תודה מראש אתה פשוט מחבר אדום על אדום ושחור על שחור ומחבר אחד של מולקס במקום לשניים ודואג לאחד אותם במקום הכי נוח / קרוב אחד לשני ...... בבקשה נ.ב : אל תנסה לחבר מאוורר שנמצא קדימה למאוורר שבאחורה - זה לא אפקטיבי .... תנסה לחבר כך רק אם הם צמודים אחד על יד השני תיזהר ושתדע שהכול על אחריותך
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים אההה עכשיו הבנתי.. למרות שכבר הסבירו כעקרון צריך לשמור שחוט אדום יהיה מול אדום והצהוב מול הצהוב ..
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים את הקטע של הלחבר RCA הבנתי.. רעיון מגניב תודה רבה. רק דבר אחד: חוץ ממאוורר אחד, כל המאווררים אצלי (3 של המארז, אחד של המעבד) מתחברים אצלי ב3 חוטים.. אדום צהוב ושחור.. אז אתה יכול לעזור לי?.. לפותח הת'ראד: דקה אני מכניס פה שרטוט
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים RCA זה החיבור של הטלוויזיה של ה"צהוב אדום ולבן".. חיבור בננה...לא משנה אין לי מושג איך מכניסים תמונה לפה... חבל למה עשיתי ממש ברור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.