עבור לתוכן

עזרה בסידור חוטים של מאווררים.

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

יש לי מלא חוטים של המאוררים שמפריעים לי לאוורר המארז...

יש הצעות איך לסדר אותם??

איפה לשים?(את החוטים)

תודה לכל העוזרים!!! ;)

• תגובות 39
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבחינת זרימת אוויר הכי חשוב שכל החוטים היו צמודים לשלדה, אם זה בגג או ברצפה, או בכלובים זה לא משנה.. העיקר שהיו כמה שפחות חוטים בחלל המארז

אם זה סידור ליופי, אפשר להאריך את החוטים ולהסתיר אותם כמה שיותר מאחורה, מאחורי הכלובים וכולי

אם יש יותר מידי חוטים פרודים שעושים בלאגן אני ממליץ לעשות סליבינג, או באפשרות הזולה יותר - לשים את כולם בהיטשרינק לבן.. יוצא מאוד אסטטי ומסודר..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אבל איך אני אמור להאריך חוטים?

ובכלובים זה לא מגיע ואין לי מקום לשים אותם(הם קצרים)

פורסם

פשוט מאוד.. אתה פותח את הקצוות ומלחים אליהן חוט באורך שאתה רוצה.. כמו חבל/חוט וכו'..

פורסם
  • מחבר

תודה!

יש אולי עוד הצעות?

פורסם

תדביק אותם לדפנות המארז

פורסם

תעטוף באיזולירבנד...

(בדומה למה שוואטוס אמר...)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני ינסה כל אפשרות שאמרו פה!

תודה לכולםם! :xyxthumbs:

פורסם

דבר מאוד חשוב שהרבה שכוחים כאן בהרבה מקרים שזה מגיע לסידור כבלים במארז - אזיקונים.

מאוד זולים ועוזרים לך בלסדר את הכבלים בצורה מדהימה. בשילוב עם סליבינג זה עוד יותר יוצא יפה.

פורסם
  • מחבר

תגידו יש דרך להוריד חוטים שהיה כמה שפחות?

או שאני טועה?

פורסם

מה שאני עשיתי אצלי זה ככה..

(ד"א סיימתי את המוד אולי אולי אולי אני אצבע לשחור אבל כעקרון הוא גמור פשוט אין מצלמה איכותית :'( )

איפה שיושב הספק שממנו באים כל החוטים יש חור כזה ממש לייד הוצאתי את כל החוטים מהצד שם למאחור שם לא רואים כלום חיברתי אותם (רובם הם חוטים חשמל..)

אחד לשני ניסיתי להגיע למצב שלא יהיה המון חוטים אלו שנמצאים בחלל של המארז אלו חוטים או שעברו סליביד או שמסובבים סביב חוט שעטוף בסליב (דיי נחמד..)

מה עוד חוטים לדוג של מאוררים עטפתי את ההתחלה שלהם באיזו' ובהמשך הם נמצאים מאחור ומוחבאים ולסיכום:

- נסה למצוא דרך להעביר את החטים מאחור

- השתמש באיזו'

- סליבינכ...

כל העניין לא עלה שקל למרות שהייתי ממש קרוב לקניה של ערכה ... (שלדעתי עכשיו ממש העניין יותר יפה..)

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא תמונה אפילו אם המצלמה לא איכותית...

תנסה לשים ליד המלמה אור היה יותר טוב!

תודה רבה אטם תביא תמונה!

תודה

ולאיזה חור בספק אתה מתכוון??

תסביר יותר בבקשההה

פורסם

סיממתי עכשיו להעלות...

הנה התמונות אם תרצה עוד זוית תודיע עדיף בשעות היום שאני לא אצתרך לעשות אקרובטיקה עם איזה מנורת פלורוסנט.... :lol:

אז ככה זה נראה לפחות אצלי במארז

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

האחרונה מראה את "החור" זה נמצא ממש לייד הספק ושם עוברים כל החוטים כמו שאפשר לראות (או לא :cool2:) אין כמעט חוטים מסתובבים

התחלתי בשיוף של המארז ומתישהו שיהיה זמן פנוי מלימודים נצבע... :silly: בואנה זה סמיילי על רמה !

http://photos.walla.co.il/amircohen2 אם תרצה עוד תמונות מהצורה של המעבד שלי...

פורסם
  • מחבר

רגע רגע שמע החור הזה הוא בגג????

ואיפה החוטים מגיעים יעני לאן הם יוצאים מהחור הזה?

ואם אתה יכול צלם מהזויות של הספק בבקשה...

כי לא כל כך הבנת..

אבל בכל זאת תודההה!!!

חיפשתי שעה את החור לא מצאתי אני עדיין מחפששששש

פורסם

אמממ זה לא למעלה.. !

זה יש הרי 2 דלתות דלת אחת שבה יש את המחשב והכל

ודלת שניה יש את הלוח ברזל שעליו יושב המחשב.. שם יושב אולי זה לא נמצא אצלך במארז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים